Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Aşk ve Sevgi Köşesi
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 24-09-2010, 20:45   #1
Onursal Dost
Lavinia - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Yaş: 35
Mesajlar: 696
Tesekkür: 958
563 mesajina 4998 kez tesekkür edildi
 Lavinia isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Burclara Göre Ayrılık acısı nasıl unutulur?

Ayrılık acısı nasıl unutulur?
siteadi.com - Burclara Göre Ayrılık acısı nasıl unutulur?
Her burcun karakteri, özellikleri, aşktan beklentisi farklıdır. Terkeden sevgili nasıl unutulur, aşkın bize verdiği hüzünden nasıl kurtuluruz, bizi bırakan insanın arkasından ağlamak ve üzülmek ne kadar mantıklı?
Aylin Sungur



İşte burçlara göre ayrılık acısını unutmanın yolları...

Terk edilen Koç ise

Bir ilişkide iken ‘var’ olarak hisseden ve sırf ilişkiyi sürdürebilmek için kendi düşünce-duygularını bastıran Koçlar, bir ayrılık durumunda depresyona daha yatkın oluyorlar. Biraz zaman geçtikten sonra kendinizi tekrardan iyi hissedecek ve yeni birini nasıl olsa bulacaksınız!


Terk edilen Boğa ise

Ayrılma-devam etme arasında kalan bir kişinin (veya çiftin), duygusal bir ilişkiye dair beklentileri, çocukluk dönemlerinde yaşanmış ciddi ayrılıklardan da etkilenir. Duygusal meselenizi aklınızda ve kalbinizde tam olarak bitirmeden önce ayrıldığınız kişiyle arkadaş olmayı falan düşünmeyin!


Terk edilmiş İkizler ise

Tozpembe gibi görünen bir ilişkinin, aniden ve şok edici bir şekilde bitmesi için uzun yıllar ‘hangi yöne gideceği belli olamamış’ bir ilişkinin bitmesi gibi ayrılık biçimleri de; ayrılığın kabullenilmesini zorlaştırabilir. Yaşadığınız acıları ve sıkıntıları yaşayan milyonlarca insan var. Biraz zaman geçtikten sonra kendinizi tekrardan iyi hissedecek ve yeni birini bulabilirsiniz!



Terk edilmiş Yengeç ise

Bir ayrılık sonrasında hızlı bir şekilde olumsuz (üzüntü, öfke, yas gibi) duyguları bastırmak, uzun vadede sağlıklı bir durum değildir. Sağlıklı olan, ayrılık sonrasındaki bu olumsuz duyguları yaşamaya izin vermek ve biten ilişkiyi/ilişkideki rolümüzü yeniden değerlendirmektir!


Terk edilmiş Aslan ise

Ayrılığı anlamak Aslanlara göre daha kolay. Ayrılık sonrasında olumsuzu olumluya çevirmek için daha fazla beklentisi olanlar, depresyona daha az giriyorlar. Bu kişiler daha olumlu düşünceler geliştirmeye çalışıyorlar, fiziksel ve sosyal faaliyetlere ağırlık veriyorlar!


Terk edilmiş Başak ise

Neden ayrıldığınızı ve yeniden arama isteğinin neden gelişmiş olabileceğini bir kâğıda yazmak da, ani duygu patlamalarını sakinleştirebilir. Başkasıyla ilişkiye başlamayın. Kalbinizde ayrılık acısı varken doğru kişiyi bulsanız bile doğru ilişkiyi yaşayamazsınız Sabırlı olun, kendinizi yıpratmayın ve suçlamayın!


Terk edilmiş Terazi ise

Duygusal bir ilişkinin bitmesi; bir kişi ile duygusal paylaşımın bitmesinin ötesinde, bir yaşam biçiminin kesintiye uğraması anlamına gelebilir. Birlikte yapılan sosyal faaliyetlerin, geleceğe yönelik hayallerin, ortak arkadaşlarla görüşmenin de kesilmesi Terazilere çok ağır bir süreç gibi gelebilir. Yaşadığınız bu acılı sürecin en iyi ilacı zamandır zamana yayın unuttuğunu göreceksiniz!


Terk edilmiş Akrep ise

Bitmesi istenen ilişkiyi ‘aslında bir şans daha tanınabilir’ gibi algılamanıza yol açabilir. Bunu önlemek için, o günden birkaç gün öncesinden başka planlar yapmalısınız; arkadaşlarınızla buluşmak, ertelenmiş hobilere başlamak veya kurslara yazılmak gibi… Hiçbir faydası olmaz demeyin!


Terk edilmiş Yay ise

Onun yeni birini bulmakta aceleci davrandığını düşünüp aslında sizi sevmemiş olduğunu sanabilirsiniz. Ama bu yanlıştır. Sizi sevmiştir. Ancak Yaylar için bir ilişki bitince biter. Geçmişe takılmanın anlamı yoktur. Şimdi yeni kişilerle tanışma zamanıdır diyebilirsiniz yeni bir zafere doğru yola çıkın!


Terk edilmiş Oğlak ise

Çok gerekmedikçe ayrıldığınız kişiyle konuşmayın. Ayrıldığınız kişiden çocuğunuz varsa veya aranızda henüz kapatmadığınız parasal ve maddi konularınız üzerine konuşmak için bir araya gelin. Ortak arkadaş ve dostlarınızla sohbetlerinizde bile o kişiden bahsetmeyin. Aynı ortamda olmanız gerektiğinden nazikçe selamlaşın, yalnız kalmayın!.


Terk edilmiş Kova ise

Bitmesi gerektiğinden emin olunan ancak bitirilemeyen ilişkilerde, davranışları kontrol etmek için önlemler almak da gerekebilir. Özellikle ‘Ayrılıkta Cumartesi günün Etkisi’ olarak da adlandırılabilecek durumdan korunmakta fayda var Çünkü sosyalleşmek için en cazip gün olan cumartesi, sevgililerin dolaştığı bir gündür. Varsa hatalarınızdan ders çıkarın!


Terk edilmiş Balık ise

Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz özel günlerde, verilmiş bir ayrılık kararını sabote edebilir ve sonradan pişman olacağınız ‘aramalar’ yapabilirsiniz. Bu nedenle; ayrılmak istenen kişinin telefonunu ve e-posta adresini silmek, aniden gelişen arama isteğini kontrol almada işe yarayabiliHer ayrılık bir deneyimdir!



24 Eylül 2010

  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi Lavinia üyemize tesekkür ettiler
Ayşe (01-10-2010), IZA (24-09-2010)
Cevapla

Tags
acısı, ayrılık, burçlara, göre, nasıl, unutulur


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:07 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1