Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Aşk ve Sevgi Köşesi (http://www.dostunsayfasi.com/ask-ve-sevgi-kosesi/)
-   -   Bu Bayram da Özleyeceğim! (http://www.dostunsayfasi.com/ask-ve-sevgi-kosesi/44674-bu-bayram-da-ozleyecegim.html)

MEHMETDOST 04-11-2011 16:30

Bu Bayram da Özleyeceğim!
 
Bu bayram da özleyeceğim seni… Yokluğunun yüreğimi kaplayışından canım yanacak. Hiç kimse sessizliğine çare olmayacak ama bayram geldi ya, en çok şimdi canım yanacak.

Ses vermeyecek ne kadar bağırsam duvarlar ve sen ilk hüzünlü şarkıda gözlerimden akacaksın. Bu bayram da, herkes el ele gezerken, ben onları seyredip gülümseyeceğim.

Neden birlikte olamadığımızı hala almıyor aklım, neden bir türlü sevemediğimizi… Ben sana yazılmıştım oysa; sen vazgeçince aslında kadere karşı geldin.

Dilim varmasa da, yokluğunu kabul etmek gerekiyor sanırım. Öyle ya, kaç bayram geçti, hep bekleyerek ömür tükendi ama sonuç aynı; sen yoksun!


Ah göğsümün tam orta yerinde dolaşan şu ağrı olmasa ve ölümü hatırlatmasa sensizlik, esamen okunmaz gönlümde ama gel gör ki, bağlanmış prangalarla ayaklarım ve aşkının uçsuz bucaksız denizinde kalmışım. Ne yüzebiliyorum, ne çıkabiliyorum, ne kaçabiliyorum, sadece her gün biraz daha batıyorum…

Ellerimi ellerine alışının yalan olduğuna nasıl inanayım? Nasıl inanayım seni artık sevmiyorum diyişine? Ne oldu ki? Ne oldu seni sevdadan böylesine soğutacak? Hangi günahkar dile, göze takılıp kaldın?

Hangi yüzsüz sevdanın kanadına takıldın? Bayram geldi yine, aklına gelmez mi birlikte uyandığımız bayram sabahların?

ALINTI

Poyraz 09-11-2011 16:49

''''Sen Ve Sevgi, Süresiz Bir Ayrılık. Izdıraplar, İşkenceler Bu "SENSİZLİK". O Gülen Yüz, O Gamzeler, Siyah Gözler Daha Neler Neler... Şerkıda Sen, Şiirede Sen, Bestede Sen, Velhasıl SEN SEN SEN Hep SEN....!''''

Özlem bitmiyor be Mehmet Kardeş....

taycon26 21-07-2015 11:22

:sapka: mükemmel,emeğine sağlık.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:28 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1