Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Geri Dönüsüm Kutusu > Çöp Kutusu
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Çöp Kutusu Yenilenemeyecek konular buraya

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 04-02-2007, 01:47   #1
Onursal Dost
MaRaSlI - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2006
Bulunduğu Yer: pazarcik
Yaş: 37
Mesajlar: 1,642
Tesekkür: 5
74 mesajina 228 kez tesekkür edildi
 MaRaSlI isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı İtalya'da futbol terörü

İtalya'da futbol terörü
siteadi.com - İtalya'da futbol terörü Catania-Palermo maçının ardından çıkan olaylarda 1 kişi öldü, 100'den fazla kişi de yaralandı. İtalya Futbol Federasyonu hafta sonu oynanması gereken tüm maçları iptal etti.

Sicilya derbisi sonrası taraftarlarla polis arasında büyük çatışma çıktı.


İtalya'da Catania ile Palermo arasında oynanan ve Palermo'nun 2-1'lik galibiyetiyle sona eren derbi maç son yılların en büyük futbol terörüne sahne oldu. Maç sırasında başlayan olaylar, stat dışına taştı. Olayları yatıştırmak isteyen polis memurlarından biri hayatını kaybederken 100'den fazla kişi de yaralandı. Acilen toplanan İtalya Futbol Federasyonu haftasonu oyanancak tüm karşılaşmaların ve çarşamba günü İtalya Milli Takımı’nın Romanya ile yapacağı özel maçın iptal edildiğini açıkladı.


MAÇ 40 DAKİKA DURDU

Catania ile Palermo arasında oynanan Sicilya derbisinde 0-0 tamalanan ilk yarının ardından, 2. yarıya Palermo golle başladı. Palermo'da büyük bir sevinç yaşanırken Catania tribünlerinde gerginlik had safhaya ulaştı. Catania taraftarları golün ardından sahaya attıkları cisimler ve gaz bombaları nedeniyle mücadelenin yaklaşık 40 dakika durmasına neden oldu. Karşılaşmanın tekrar başlamasıyla Catania, Caserta'nın golüyle ile beraberliği yakaladı. Ancak evsahibi takımın öne geçme çabalarına karşılık Palermo, Di Michele ile bir gol daha buldu ve maçı 2-1 kazandı.


POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETTİ
Karşılaşmanın bu sokarla bitmesinin ardından Catania sokakları savaş alanına döndü. Yenilgiyi hazmedemeyen evsahabi takımın taraftarları önce Palermo taraftarlaryla, ardından da polisle çatışmaya girdi.



Catanialı fanatik taraftarların attığı molotof kokteyli polis araçlarından birine isabet edince, aracın içinde bulunan 38 yaşındaki polis memuru olay yerinde hayatını kaybetti.







Olaylar sırasında yaklaşık 100 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken 1 polis memurunun daha ağır yaralandığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.


TÜM MAÇLAR İPTAL

Olaylar sonrasında acil toplanan İtalya Futbol Federasyonu bu haftasonu amatör ligler dahil tüm liglerde maçların durdurulduğunu açıkladı.



İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Luca Pancerelli, son zamanlarda artan şiddet olaylarına daha fazla seyirci kalamayacaklarını belirterek, ligileri durdurma süresinin daha da uzayabileceğini ifade etti. Ayrıca İtalya Milli Takımı’nın önümüzdeki Çarşamba Romanya ile oynayacağı özel karşılaşmanın da iptal edildiği duyuruldu.

Benzer Konular
    __________________


      Alıntı ile Cevapla
    Eski 04-02-2007, 02:41   #2
    Onursal Dost
    ERKAN - ait Avatar
    Üyelik Tarihi: May 2006
    Mesajlar: 1,055
    Tesekkür: 2
    42 mesajina 94 kez tesekkür edildi
     ERKAN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    Tanımlı

    Bak bunu hic tasvip etmiyorum. Kim olursa olsun hangi milletten olursa olsun, spor la alakasi yok bu olaylarin. Bu olaylarin icinde olanlari kiniyorum. Elbette bir yenen birde yenilen olacak. Sonuc ne olursa olsun bu bir gorsel sow.. Onuda tadinda yasamak lazim.

    __________________
    SORULARINIZ VEDE GORUSLERINIZI ICIN MAIL ADRESINDEN BANA ULASABILIRSINIZ
    [email protected]
      Alıntı ile Cevapla
    Eski 04-02-2007, 14:44   #3
    lila
    Guest
    Mesajlar: n/a
    Tesekkür:
    mesajina kez tesekkür edildi
     
    Tanımlı

    Televizyonda seyretme fırsatı buldum. Heryer savaş alanı... Sporla şiddet kolkola...

    Sadece ülkemize özgü olduğunu ( biraz da Almanya tabii ) sandığım maç sonrası veya sırası saldırganlığın, artık spor çerçevesinde değerlendirilmesini doğru bulmuyorum. İnsanların bu kadar hoşgörüsüz, tahammülsüz ve saldırganlaşması, sevgisizleşmesi çok düşündürücü...

    Geçen hafta özellikle İzmir'de ( Diyarbakır maçı ) yaşanan olay ve sloganları görünce dehşete düştüm. Güzel ülkemin güzel insanlarına hiç yakışmadı. Buradan İzmir'de ki olayları ve olaya katılanları da kınamadan geçemeyeceğim... Çok üzüldüm çok...

      Alıntı ile Cevapla
    Eski 04-02-2007, 23:13   #4
    Onursal Dost
    Memoli - ait Avatar
    Üyelik Tarihi: Oct 2006
    Bulunduğu Yer: KKTC
    Mesajlar: 2,222
    Tesekkür: 15
    108 mesajina 493 kez tesekkür edildi
     Memoli isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    Tanımlı

    gercektende artık spor kardeşlik ünvanın yetiriyor spor bir ulke adına kardeşlik bariş,simgesi halindedi ama şimdi tama tersine düşünmeye basladım 90dk için adam öldurmek veya 1 goll için adam öldürmek cok cok acı verici bir durum izmir olayları sonderce özücü ama bu yapamak isteyenler başaramayaktır çunku biz ANADOLUYUZ kolay kolay yıklamaz ve KARDEŞLİK SİMGESİ OLMAYA DEVAM EDEÇEGİZ ŞİDETE SON BARİŞA EVET HEPİMİZ KARDEŞİZ

    __________________
    Yenilikci bir tarzımız için PAYLAŞIMLAR KENDİ uploandmuz olacaktır .... RAR olarak paylaşılan bütün dosyalarda Sitemizin Reklamları Olacaktır.. Aynı zamanda bütün Paylaşmış olcagım Paylaşımlar Anti Virüs Eset Smart sucrity programı ile Taranmış ve Anti virüs ve sapam Hiç bir şekilde olmayacaktır... Ama Hersey Rahmen Bütün Paylaşımları indirdikten sonra Kullanmış oldugunuz Anti virüs Programı ile tarama Yapın... Sorumluluk Kabul edilmez...

    İletişim Msn - E - posta

    [email protected]
      Alıntı ile Cevapla
    Cevapla

    Tags
    futbol, terörü, İtalyada


    Yetkileriniz
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is Açık
    Smileler Açık
    [IMG] Kodları Açık
    HTML-Kodları Kapalı
    Trackbacks are Açık
    Pingbacks are Açık
    Refbacks are Açık



    Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:26 .
    Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
    Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

    Modified by HAKANDOST

    eXTReMe Tracker




    Valid XHTML 1.0 Transitional


    Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1