Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Geri Dönüsüm Kutusu > Çöp Kutusu
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Çöp Kutusu Yenilenemeyecek konular buraya

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 20-11-2018, 19:01   #1
Dost
Üyelik Tarihi: Mar 2014
Bulunduğu Yer: samsun
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
1 mesajina 4 kez tesekkür edildi
 ertan9696 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Hababam Sınıfı 1-2-3-4-5-6 (BoxSet) m1080p Sansürsüz Yerli Film


siteadi.com - Hababam Sınıfı 1-2-3-4-5-6 (BoxSet) m1080p Sansürsüz Yerli Film
Hababam Sınıfı 1-2-3-4-5-6 (BoxSet) m1080p Sansürsüz Yerli Film

“YERLİ FİLM”

“Hababam Sınıfı, Rıfat Ilgaz’ın Hababam Sınıfı adlı Hababam kitap serisinden uyarlanarak yapılan bir film serisidir. Serinin ilk filmi 1975 yılında yapılmış olan Hababam Sınıfı’dır. Bunu daha sonra yine 1975 yapımı olan Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, 1976 yapımı olan Hababam Sınıfı Uyanıyor ile Hababam Sınıfı Tatilde, 1978 yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ve 1981 yapımı olan Hababam Sınıfı Güle Güle filmleri izler.
Hababam Sınıfı – 1975

Özel Çamlıca Lisesi`ne yeni atanan müdür muavini Mahmut Hoca (nam-ı diğer Kel Mahmut) kopya çeken, okuldan kaçıp maçlara giden, hocalarla sürekli kafa bulan öğrencilerle dolu Hababam Sınıfı`nı ilginç ceza yöntemleriyle disiplin altına almaya çalışır. Fakat aynı zamanda öğrenci haylazlığı dışında ciddi olaylar da yaşanmaktadır.
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı – 1975

Hababam Sınıfı mezun olmadığı halde Mahmut hocayı hastanede mutlu edebilmek için sahte diplomalar hazırlamıştır. Fakat Mahmut hocanın okula dönüşüyle yasaklar yine başlar. Okula yeni gelen ve zor şartlar altında çalışmış olan Semra öğretmenden aşk mektubu aldığını zanneden Şaban ona cevap mektupları gönderir fakat daha sonra okulda işler iyice karışacaktır.
Hababam Sınıfı Uyanıyor – 1976

Babasının vefatından sonra okula yeni gelen Ahmet isimli öğrenci, eski öğretmeni Mahmut hocadan okumak için yardım ister. Hababam sınıfına verilen Ahmet torpilli sanılır. Arkadaşlarının şakalarına alışması güç olsa da bir süre sonra alışır fakat okumanın önemini diğerlerinden daha iyi bilmektedir.
Ertem Eğilmezin Hababam Sınıfı serisinin en iyi filmlerinden biri olan Hababam Sınıfı Uyanıyorda daha önceki filmlerde yer alan çekirdek kadroya Çalışkan Ahmet rolünde izlediğimiz Ahmet Sezerel de ekleniyor.
Hababam Sınıfı Tatilde – 1978

Okul müdürü, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek, Çamlıca Lisesine yeni gelen kız öğrencileri kabul eder. Bu 4 kız, Hababam Sınıfına gönderilir. Ancak, kısa zamanda Hababam Sınıfının haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır.
Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına gelecekleri önceden öğrenebilmek için erkekler ******** bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Body Ekremi kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hocayı bulur. Mahmut Hocanın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor – 1978

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, 1978 Türkiye yapımı güldürü türünde sinema filmidir. Yönetmenliğini Rıfat Ilgaz’ın Hababam Sınıfı romanından uyarlanan yeni nesil Hababam Sınıfı Merhaba filminide gerçekleştiren Kartal Tibet yapmıştır. Bu film serinin beşinci filmi olmak üzere İnek Şaban, Güdük Necmi, Damat Ferit karakterlerini canlandıran Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Tarık Akan üçlüsünün olmadığı ilk filmdir.

Filmin başrollerinde Münir Özkul, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Perran Kutman, İlyas Salman ve Şener Şen bulunmaktadır. Ayrıca diğer Hababam Sınıfı serilerinden tanıdık olan Hayta İsmail ve Domdom Ali karakterlerini canlandıran Ahmet Arıman ve Feridun Şavlı’da rol almaktadır.

Kızlı erkekli ilk Hababam Sınıfı diğer serilerdeki haylazlıklarını sürdürmektedir. Sınıfa doğulu bir aşiret reisinin oğlu olan Bilo gelir ve kendini ağa ilan eder. Öğrenciler de onunla kafa bulmaya başlar. Fakat Bilo biraz saf olduğu için bunun farkına varmaz. Okulun yeni asabi hocası Hürrem, tam bir erkek düşmanıdır. Sınıftaki Kıvırcık Ömer ve Ayşe adlı iki öğrenci ******** bir aşk başlar ve kız hamile kalır. Ancak, öğrenciler gebelik testini yaptırdıklarında kimya hocası, incelediği idrar örneğinin bu Hürrem Hoca’ya ait olduğunu düşünür. Hürrem ortalığı velveleye verir.
Hababam Sınıfı Güle Güle – 1981

Hababam Sınıfı Güle Güle, Hababam Sınıfı serisinin 2000’li yıllarda yeni nesil devam filmleri çekilmeden önceki son filmidir. Filmin yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Bu film; serinin altıncı filmi olmak üzere İnek Şaban, Güdük Necmi, Damat Ferit karakterlerini canlandıran Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Tarık Akan üçlüsünün olmadığı ikinci film olmasının yanısıra, Kel Mahmut karakteriyle ünlenen Münir Özkul’un yer almadığı tek Hababam Sınıfı filmidir.

Filmin başrollerinde İlyas Salman, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Hüseyin Kutman, Fulya Özcan, Yaprak Özdemiroğlu ve Savaş Dinçel bulunmaktadır.

Doğulu bir ailede yetişen edebiyat hocası Mehmet Bülbül’ün tayini Özel Çamlıca Lisesi’ne çıkar. Öğrenciler ilk başta yeni gelen hocalarına yukarıdan bakarlar. Mehmet Hoca, ilk başta bu duruma aldırış etmese de daha sonra ailesinin küçük görülmesine dayanamaz. Bu arada Hafize Yasaklı Kelime kızı Ayşegül de okulda okumaktadır. Ancak fakirliğinden utanan Ayşegül, annesinden köşe bucak kaçmaktadır. Mehmet Hoca, diğer öğrencileriyle olduğu gibi Ayşegül ile de da yakından ilgilenir ve onun sorunlarını çözmesine yardımcı olur.Mehmet Bülbül’ün tayini de başka bir okula çıkar.







https://turbobit.net/gatmuu0e15lg/hb...n9696.rar.html


  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi ertan9696 üyemize tesekkür ettiler
aslanım44 (27-03-2019), karam1477 (06-02-2019), Orhandost (28-11-2018), yuno (20-11-2018)
Eski 11-01-2019, 18:41   #2
Dost
Üyelik Tarihi: Jun 2016
Bulunduğu Yer: Esenler Atışalanı
Mesajlar: 1,008
Tesekkür: 75
12 mesajina 12 kez tesekkür edildi
 tuanaasya isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

teşekkür ederiz

  Alıntı ile Cevapla
Eski 06-02-2019, 23:59   #3
Yeni Üye
Üyelik Tarihi: Nov 2014
Bulunduğu Yer: Ankara
Mesajlar: 40
Tesekkür: 81
1 mesajina 1 kez tesekkür edildi
 karam1477 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

dosya bulunamıyor silinmiş olabilir uyarısı veriyor

  Alıntı ile Cevapla
Eski 25-03-2019, 15:18   #4
Dost
Üyelik Tarihi: Jul 2018
Bulunduğu Yer: zonguldak
Mesajlar: 269
Tesekkür: 99
10 mesajina 10 kez tesekkür edildi
 daywest34 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

çok tşekkürlerr

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:37 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1