Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Dertlesme Kösesi (http://www.dostunsayfasi.com/dertlesme-kosesi/)
-   -   Emeğe saygı duyalım teşekkürü çok görmeyelim (http://www.dostunsayfasi.com/dertlesme-kosesi/11946-emege-saygi-duyalim-tesekkuru-cok-gormeyelim.html)

lenko 22-06-2007 09:09

Emeğe saygı duyalım teşekkürü çok görmeyelim
 
Sevgili canlar sizden bi ricam var paylaşımlarınız, takipçiliğiniz çok güzel bütün albümleri çıktığından bir veya iki gün sonra burada bulabiliyoruz.Bu durum biraz ürkütüyor beni bende bu siteden bir çok albüm indirdim ve farkına vardım ki gün gelecek sevdiğim yorumculardan birkaçının albümü çıkamayacak hale gelecek. çünkü biz sevdiğimiz albümü çıkması için can attığımız sanatçıların yorumculaın albümünü almıyoruz, ki bu insanlar arkalarında medyanın o büyük desteği olmayan ne bir dizide ne başka bir yerde görebileceğimiz sanatçılar.Sevdiklerimize destek olmak için albüm alabilecek durumda olan dostlar albümleri rica ediyorum alsınlar.Yine buradan indirip beğendiklerimizi alalım dostlar. Büyük emeklere saygı duyalım onlar bunu hakediyor

boranjudge 22-06-2007 20:56

kesinlikle katılıyorum dostum
sanata ve sanatçılarımıza destek olmayan basın yayın organları sanatçı diye ekrana sanatla alakasız insanları lanse ediyor buda gerçek sanatçıların tek destek kaynağının bizler olduğunu gösteriyor
yanlız maddi sıkıntılar düşünüldüğünde korsan piyasasından ekmek yiyen çok insan var onların en azından dürüsüt olup bu sanatçılara katkı sunmaları gerekir.

hak etmediği halde milyonlarca lirayı devlet diye lanse edilen kan emici oligarşiye vermek mi etiktir yoksa hak hak ettiği halde 5 10 ytl sinin gaspedildiği sanatçılarımızamı?

piyasanın sadece hali bu bu piyasa işleyişinden bağımsız şekilde eser alımı yapan bizler ise ciddi anlamda maddi sıkıntı çeken insanlarız,düşünüyoruz sanatçılar bizler için üretiyor diyoruz bu nedenle korsana talebimiz artıyor.fakat herşey karşılıklı aslında,emek harcıyanın hakkını vermeden bir eseri internetten indirmekte üzücü ama hayat şartlarına kıyasla kaçınılmazdır.

asya_umuttur 24-06-2007 20:50

dostlar dedıgınız gıbı bu sıtede bır cok albumu bulabılıyoruz fakat sunuda gozden kacırmamak gerekıyor sanatcı dostlarda albumlerı satıldıgı taktırde yasamlarını devam ettırebılırler.ve bu sıtede dıkkatımı ceken bı durum var bazı uyeler sadece album ındırmek ıcın gırıyolar.
en azından ekonık durumu ıyı olan ınsanlar albumlerı ındırmek yerıne almalılar..

pınar09 25-06-2007 08:54

sana katılıyorum dostum önemli bir konuya değinmişsin.

mnoocalan 25-06-2007 09:37

sen benden çok yaşayacaksın valla ben bunu çok önceden düşünmüştüm ama aktaramamıştım bu insanların kaset,cd si alınmazsa nerden kazanacaklar değilmi sağolasın can


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:24 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1