Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   E-book Paylaşımı (http://www.dostunsayfasi.com/e-book-paylasimi/)
-   -   Shana Abe Rüya Hırsızı Pdf (http://www.dostunsayfasi.com/e-book-paylasimi/108184-shana-abe-ruya-hirsizi-pdf.html)

trelma 07-10-2015 16:26

Shana Abe Rüya Hırsızı Pdf
 
http://e.piclect.com/o151007_9eb64.jpg
Shana Abe Rüya Hırsızı Pdf E-kitap indir


Shana Abe'nin Olağanüstü Bir Büyüsü Var.''

Kuzey İngiltere'nin hücra tepelerinde yüzlerce yıllık bir sırrı olan güçlü bir klan yaşamaktadır. Bu yaratıklar, insan şeklinden duman ve ejderha şekillerine dönüşebilme yeteneğine sahip olani şekil değiştiren dranonlardır. Bunlar aynı zamanda taşların çıkardığı olağan dışı hoş ve hipnotik sesleri de duyulmaktadırlar. Ama korktukları bir taş vardır ki...

Karpat Dağları'nın derinliklerinde, drakonları esir alabilme gücüne sahip yegane taş olarak bilinen efsanevi rüya elması Draumr yatmaktadır. Alfa Klanı'nın kızı olan Bayan Amalia Langford, çocukluğundan beri bu elmasın hiç bitmeyen şarkısını duymakta, ama sahip olduğu ender yeteneğiyle birlikte; Lia geleceği duyabilmektedir, bu sesi de sır olarak saklamaktadır. Duyduğu, elmasın ve drakonların kaderinin aynı zamanda kendisinin gelecekteki sevgilisi de olacak olan Zane adındaki bir insanın ellerinde olduğudur. Usta bir hırsız olan Zane, drakonların elması getirebileceğine inandığı tek insandır. Fakat Lia onun iki dünya arasında sıkışıp kaldığını ya müttefiki, ya da efendisi olacağını bilmektedir. Bir türlü bitmeyen şarkının ve Zane'nin hayalinin harekete geçirdiği Lia, onu katılmak için bütün kuralları çiğnemiştir. Kabilesini korumak adına kaderini birleştirmek zorunda olduğu o adam, Lia'nın geleceğini çalma ve kalbini kırma gücüne sahip olan tek kişidir.

Yayın Evi : Koleksiyon Yayınları


http://sv102.piclect.com/8d3efb6c6/o...1/turbobit.png
http://turbobit.net/fs05qwap30iw/Sha...rsızı.zip.html

Cabbari 12-09-2018 11:30

Teşekkür ederim lakin 3 gündür dosyayı alamadım sürekli hata veriyor farklı bir link ekleme şansımız varsa rica ediyorum Shana Abe Kitaplarını..
https://hizliresim.com/yqZ6ay


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:43 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1