Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   E-book Paylaşımı (http://www.dostunsayfasi.com/e-book-paylasimi/)
-   -   Curtis Sittenfeld Gözde Bekar Pdf (http://www.dostunsayfasi.com/e-book-paylasimi/124631-curtis-sittenfeld-gozde-bekar-pdf.html)

trelma 19-09-2017 22:47

Curtis Sittenfeld Gözde Bekar Pdf
 
https://i.hizliresim.com/vJm53D.jpg
Curtis Sittenfeld Gözde Bekar Pdf E-kitap indir


Jane Austen'ın klasik eseri Gurur ve Önyargı'nın (Pride and Prejudice) 21.yüzyıl versiyonu olan Gözde Bekâr, tüm zamanların en başarılı roman uyarlamalarından biridir. Curtis Sittenfeld, eserin ana yapısını korurken, kahramanlarını da günümüze yerleştirir. Farklı cinsiyet evliliği, donörle kalınan hamilelik, detoks çılgınlığı, televizyon kanallarından yayınlanan düğün, sosyal medya paylaşımları gibi 2000'li yıllara dair kavramlar olsa da, konu aşk olunca değişen bir şey yoktur; Jane Austen döneminde olduğu gibi kibir, utanç, korku veya dedikodu aşkların kaderini yazmaya devam eder.
Pemberley konağı, alışverişkolik Mrs. Bennet yüzünden açılmamış kolilerle dolmuş ve Mr. Bennet'in borçları yüzünden çürümüş bir haldedir. Ailenin en küçük iki kızı çalışmayı sevmez, spor yapıp, sosyal medyada takılır. Babalarının hastalanışıyla ailenin diğer kızları da geri dönünce, ev eski neşesine kavuşur. Gözde Bekâr isimli reality şov sayesinde ünlenen Mr. Bingley ve arkadaşı Mr. Darcy, bir barbekü partisinde Bennet ailesiyle tanışınca, hızlı bir aşk trafiği başlayacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Baskı Yılı : 2017
Sayfa Sayısı : 418


http://sv102.piclect.com/8d3efb6c6/o...1/turbobit.png
http://turbobit.net/qr1r6b2zm9q6/Cur...Bekar.zip.html


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:00 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1