Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Kitaplar > E-book Paylaşımı

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 23-09-2017, 12:10   #1
Dost
Üyelik Tarihi: Nov 2013
Bulunduğu Yer: adana
Mesajlar: 4,995
Tesekkür: 0
238 mesajina 282 kez tesekkür edildi
 trelma isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Arrow Amy Greene Kırık Kalpler Pdf


siteadi.com - Amy Greene Kırık Kalpler Pdf Amy Greene Kırık Kalpler Pdf E-kitap indir


Kırık Kalpler romanı yayımlandıktan kısa süre sonra Amerika'da Ulusal En İyi Satar ilan edildi. Amy Greene, Tennessee Yazarlar Birliği tarafından yılın yazarı seçildi. Kitap, Amazon.com tarafından hazırlanan 2010'un En İyi 100 Kitabı listesinde 49. sırada ve En İyi İlk Roman listesinde 5. sırada yer aldı. Booklist ve Kirkus Reviews listelerinde de 2010'un en başarılı kitapları arasında ilk 10 içinde gösterilen Kırık Kalpler, tek kelimeyle büyüleyici bir yapıt.

Amerika'nın Borders, Barnes&Noble gibi dünyaca tanınan kitabevlerini ziyaret ettiğinizde baş köşede sergilendiğini göreceğiniz Kırık Kalpler, büyü ve çılgınlık, sadakat ve sırlar, tutku ve kayıplar hakkında çarpıcı bir kurgu.

Roman, yoluna çıkan herkesi kül eden yakıcı bir aşk etrafında dönüyor: gizemli, uçuk mavi gözlere sahip, adını, kan kırmızısı özsuyu şifalı olduğu kadar aynı zamanda zehirli de olan bir çiçekten alan Kan Otu Dağı'nda büyüyen yabani genç kız Myra Lamb; Myra'yı ateşli bir şekilde koruyan ve ona insanları olduğu kadar hayvanları da aynı ölçüde büyüleyen "dokunuş"u geçiren anneannesi Byrdie Lamb; Myra'yı arzulayan ama kaderinde ona sahip olmak bulunmayan komşu çocuğu Doug; Myra'nın terk etmeye zorlandığı ve annelerinin derin sevgisini asla unutmayan ikizler ve Myra'yı evcilleştirmeye çalışırken dehşet verici, vahşi bir felaketle karşılaşan John Odom. Muhteşem güzellikte fakat aynı zamanda acımasız bir kırsalın arka planda yer aldığı hikâyede karanlık ve sürükleyici bir giz perdesi kalkarken tüm bu yaşamlar bir araya geliyor ama sadece yeni ayrılıkları doğurmak için.

Şaşırtıcı finalini okuduktan uzun zaman sonra bile aklınızdan çıkartamayacağınız Kırık Kalpler, hüzünlü ve çarpıcı bir aile dramı.

"Bazı romanlar öylesine güçlü, öylesine sürükleyici ve büyüleyici bir sese sahipler ki üzerinizde uyuşturucu etkisi bırakırlar. Sayfaları kapattığınızda karakterler sizinle konuşmaya başlar. Amy
Greene'nin, Tennessee'nin yoksul dağlarında geçen öyküsü Kırık Kalpler, işte böyle bir kitap."
-Karen Valby, Entertainment Weekly

"Heyecan verici. Apalaş'ın vahşi güzelliğinin arka planı oluşturduğu Kırık Kalpler, Amy Greene'nin dört neslin altı farklı ağızdan anlatıldığı mest eden romanı. Kitabın çarpıcılığı büyülü gerçekçiliğinden geliyor. 'Armağanlar'a sahip kadınlar romana renk katıyor -iyileştirici güçleri olan, aşk iksirleri yapan ve düşmanlarını lanetleyen."
-Carol Memmott, USA Today

"Ustaca. Aşk, hayat, düş ve hayal kırıklıklarıyla dolu kırsal bir dünyaya büyüleyici ve cezbedici bir bakış."
-Nicole Cammorata, The Boston Globe

"Sürükleyici... Konusu Güney Apalaş'ın dağlarında geçen Greene'nin romanı anneliğin kaygı verici bağlarını ve bir nesilden diğerine geçen şiddeti keşfediyor."
-Lisa Fugard, The New York Times

"Olağanüstü. Hangisi beni daha çok büyüledi bilmiyorum, seslerinin canlılığı mı yoksa Amerika manzarasının hem tanıdık hem yabancı olan bir köşesi mi. Ama başından sonuna kadar kopamadım ondan."
-Arthur Golden, Bir Geyşanın Anıları yazarı

"Sürükleyici olduğu kadar umulmadık. Kırık Kalpler, insan ruhunun zulüm ve fakirliğe karşı atağını aynı şekilde inceleyen, Alice Walker'ın Mor Yıllar'ıyla Jeannette Walls'un Camdan Kale'sinin yanında gururla durabilir. Beni mest eden her şeye sahip bir roman."
-Wally Lamb, The Hour I First Believed yazarı

"Harika. Gerçek ve samimi. Seslerin ve yaşamların kilimi o kadar zengin ve iç içe ki bütün ama bütün hikâyeler okuru büyüsü altına alıyor." -Jill McCorkle, Going Away Shoes yazarı
"Yetenekli bir yazardan çarpıcı bir öykü. Greene, hikâye anlatmak için doğmuş."
-Ron Rash, Serena yazarı

"Kırık Kalpler'i okuduğumda, Amy Greene'nin parmaklarından süzülüp gelen aynı bunun gibi binlerce güzel roman geçti gözümün önünden. İşte buradayım, güneşli bir pencerenin önündeki sallanan sandalyede, sonsuza dek okuyorum onları. Bana cennet olurdu bu. Greene'nin kitabının sesleri mükemmel tınlıyor."
-Carolyn Chute, The Beans of Egypt, Maine yazarı



http://turbobit.net/uyl22kv5gqrb/Amy...lpler.zip.html

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş arama yap
Modları Göster

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:50 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1