Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   E-book Paylaşımı (http://www.dostunsayfasi.com/e-book-paylasimi/)
-   -   Ohashi Bedenin Bilgeliğini Keşfetmek Pdf (http://www.dostunsayfasi.com/e-book-paylasimi/124761-ohashi-bedenin-bilgeligini-kesfetmek-pdf.html)

trelma 24-09-2017 19:31

Ohashi Bedenin Bilgeliğini Keşfetmek Pdf
 
https://i.hizliresim.com/V3VgMq.jpg
Ohashi Bedenin Bilgeliğini Keşfetmek Pdf E-kitap indir


İnsan bedeni yeryüzündeki en hünerli ve muhteşem organizmadır. İnsanın yaşamı, özünde bedeninin yaşamıdır. Yaşayan bir beden aklı, ruhu, duyguları içerir. Bu yüzden bedenin hayatını bilinçli ve farkında olarak yaşamak demek; akıllı, duyarlı ve derin bir öz, biline ve canlılık İçinde yaşamak demektir.

Doğu'nun Tıp anlayışına göre, beden ve ruh ayrılmaz bir bütün, bir kâğıdın iki yüzü gibidir. İnsan gövdesinin her organının bedensel işlevi ana rahmine düştüğü anda, dünyaya katılan ruhumuza İlişkin manevi bîr niteliği de beraberinde getirir. Kendi bedenimiz, kendi varoluşumuzun niteliğini, sırlarını barındırır.
Ohashi'nin "Bedenin Bilgeliğini Keşfetmek" adlı bu kitabı da bu anlayışla yola çıkarak, eller, yüz, ağız, kollar, bacaklar, gözier, kulaklar., gibi organlarımızın hem maddi hem de manevi işleyişinin derinliklerini anlatıyor.

Bu kitapta okuyucu, Doğu'nun Tıp anlayışı açısından
bedensel özelliklerin niteliği, bedende oluşan hastalıkların ardında yatan ruhsal nedenleri ve bunların tedavi yöntemleri konusunda çok önemli bilgiler bulacaktır.

Baskı Yılı: 2007
Dili: Türkçe
Yayınevi: Okyanus Yayıncılık


http://sv102.piclect.com/8d3efb6c6/o...1/turbobit.png
http://turbobit.net/pruqxi312by2/Oha...etmek.zip.html


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:27 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1