Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Gülelim Eglenelim > Fikralar
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 26-12-2007, 18:31   #1
Banlanmış Üye
Üyelik Tarihi: Dec 2007
Bulunduğu Yer: çorum
Mesajlar: 62
Tesekkür: 0
4 mesajina 5 kez tesekkür edildi
 kötü hedef isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Talking süper

Temel uçakta
siteadi.com - süper
Temel uçakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? Temel: Hayir Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin Temel: Hayir Yer sahibi gider hostese basvurur. Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen Temel: Kalkmam Hostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel'in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu. Dayanamayıp sormuslar kaptana: Kaptan: -Dedim ki Burasi Trabzon'a Gitmez.

Hayvan Dedum

Temel arkadaşına hakaret ettiği için yargılanıyomuş, mahkemede kendisini savunmuş: -Yok hakim bey, ben kendusuna sadece hayvan dedim -İyi ya, hayvan demek hakaret değil mi? -Ne demek hakim bey... Yanlış anlaşılıyi... İnsan kurnaz bir dilkidur. Kurnazl ıkta ileri gidersa kurttur, pek cesur ve heybetli olursa aslan, uysal olursa kuzi, korkak olursa tav şan, inatçi olursa eşek, güzel sesli olursa bülbül... velhasılı kelam, hakim bey, insan hiçbir zaman heyvanluktan kutulamaz.

Kılçık

Temel bir gün trene binmiş.hamsilerini çı karır kılçı klarını bir yana etlerini bir yana ay ırır.etlerini poşete sarıp camdan atar.kılçıklarını ekmeğin arasına koyup yemeğe başlar.karşısındaki adam şaşırır ve 'niye etlerini attın kılçıklarını yiyorsun'der. Temel'de karadenizliler kılçıklarını yedikleri i çin akıllıdır der. adam imrenir bir tane kılçıklı ekmek ister.Temel olur ama tanesine '500bin' isterim der. Adam 'tamam' der ve 5 tane yer. Tabii çok hoşuna gider. Sonra'yahu beğendim yedim ama sana 2,5 milyon verdim, hamsinin kilosu zaten o kadar'der. Temel'in cevabı 'bak gördün mü? akıllanmaya başladın'olur.

Orman

temel ile dursun otobüste yolculuk yapıyorlarmış. dursun temele -"ula temel ormani çoriyimisun" demiş? temel de -"ula tursun akilliol biraz habu ağaçlardan nasil çoreyim oni" demiş.
__________________
çoooook güzel

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
süper


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:19 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1