Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Güncel Olaylar (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/)
-   -   Tutuklu Alınteri Okuru Yoğun Bakımda (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/12958-tutuklu-alinteri-okuru-yogun-bakimda.html)

Cemo_62 01-08-2007 23:49

Tutuklu Alınteri Okuru Yoğun Bakımda
 
Ankara'da yapılan 1 Mayıs gösterisine katıldığı için tutuklanan Alınteri okuru Nevin Yaylacı, hücrede tedavisi engellenerek ölüme sürüklendi

Sincan F Tipi Kapalı Kadın Cezaevi'nde tutuklu yargılanan Alınteri okuru Nevin Yaylacı pazartesi günü bir beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Daha önce cumartesi günü baş ağrısı nedeniyle revire giden ve "sinüzittir" denilerek muayene dahi edilmeden gönderilen okurumuz, geçirdiği beyin kanaması sonucunda önce Hacettepe Hastanesi'nde ameliyat edildi. Ameliyattan sonra Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edilen Nevin Yaylacı'nın tedavisi burada sürüyor. Yoğun bakım servisinde tutulan Yaylacı'nın hayati tehlikesi devam ediyor.

Savcılıktan izin almasına rağmen yakınlarının görüşmesine izin verilmedi. Daha sonra yoğun ısrar üzerine görüşe izin verildi. Orada görevli kadın gardiyanın, annesini görmeye giden kızına "Annene iyi bak bu onu son görüşün olacak" şeklinde tacizde bulunması devletin en düşkün piyonlarına kadar bizden ne kadar nefret ettiklerini ve ölümümüzü nasıl da sevinçle beklediklerini gösteriyor. Bizden nefret edenler, bizden korkanlardır. Çünkü bizim dünyamızda onlar gibi cellatlara yer olmadığını biliyorlar. Korku ve nefretleri bundandır.

Nevin Yaylacı, Ankara'da yapılan 1 Mayıs gösterisine katıldığı için Mayıs ayı sonlarında okurlarımıza yapılan operasyonda gözaltına alınmış ve tutuklanarak Sincan F Tipi Kadın Cezaevi'ne konulmuştu.

Anamız ve yoldaşımız Nevin, hücrelerde tutulan yüzlerce devrimci gibi devletin tecrit ve imha saldırısının bir parçası olarak muayene ve tedavi hakkı gaspedilerek ölüme sürüklenmiştir. Bu celattlık yanlarında kar kalmayacak.

mnoocalan 02-08-2007 09:36

allah belallarını versin bu nasıl bir adalet anlayamıyorum umarım çok çabuk iyileşir

boranjudge 02-08-2007 11:00

adalet sistemi adaletsizlikleriyle güvenlik birimi güvenliği yok etmekle ünlü bir ülkedeyiz

pınar09 02-08-2007 12:09

diyecek bişey bulamıyorum artık bunlara.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:53 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1