Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Güncel Olaylar (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/)
-   -   Öz Kızına Tecavüz Edip Erkeklere Sattı (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/18495-oz-kizina-tecavuz-edip-erkeklere-satti.html)

Memoli 18-01-2008 17:28

Öz Kızına Tecavüz Edip Erkeklere Sattı
 
http://resimler.haberler.com/haber/3...re-satti_o.jpg
Mardin'de 19 Yaşındaki Genç Kıza Önce Dayısının Oğlu Sonrada Öz Babası Tecavüz Etti. Ardından da Erkeklere Pazarladı.

Mardin'de 19 yaşındaki genç kıza önce dayısının oğlu sonrada öz babası tecavüz etti. Ardından da erkeklere pazarladı. MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde 19 yaşındaki M.K. yaklışık 1.5 yıl önce dayısının oğlu ile öz babasının tecavüzüne uğradı. Ardından babası tarafından para karşılığı erkeklerle ilişkiye zorlanan ve 8 ay önce bir erkek çocuk dünyaya getiren genç kız, jandarmaya yapılan ihbarla kurtarılarak koruma altına alındı. Baba ile birlikte, genç kızla ilişkiye giren 4 kişi ise tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken zanlı sayısında artış olabileceği ifade edildi. Diyarbakır Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi Üyesi Av. Meral Danış ise genç kızın yaşadıklarını "Çok vahim bir olay" olarak değerlendirerek, davanın takipçisi olacaklarını söyledi.

AİLE ALDIRIŞ ETMEDİ

Nusaybin'e bağlı Süryani köyü olan Üçköy Köyü'nde 19 yaşındaki M.K., yaklaşık 1.5 yıl önce dayısının oğlu G.A.'nın tecavüzüne uğradı. Kuzeni tarafından sürekli cinsel istismara uğrayan M.K., ailesi tarafından öldürüleceği korkusuyla başından geçenleri kız kardeşi Z.K.'ya anlattı. Z.K. da kardeşinin durumunu anne ve babasına anlattı, ancak aile aldırış etmedi.

BABA ORMANDA TECAVÜZ ETTİ

Olaydan kısa süre sonra 50 yaşındaki baba H.K., kızı M.'yi yanına alarak ormana avlanmaya gitti. Sapık baba burada tüm yalvarmalarına rağmen kızı M'ye tecavüz etti. Sapık baba, bu olaydan sonra defalarca tecavüz ettiği kızı M.K.'yı iddiaya göre Üçköy köyü ile civar köylerde bulunan erkeklerle para karşılığında ilişkiye zorladı.
Yaklaşık 1.5 yıl boyunca birçok kişiyle ilişkiye zorlanan M.K., 8 ay önce de babasının kim olduğu bilinmeyen bir erkek çocuk dunyaya getirdi.

JANDARMAYA YAPILAN İHBARLA KURTULDU


Hamileliğinin belli dönemlerinde ve doğum yaptıktan sonra da babası tarafından tecavüze uğrayıp, erkeklerle ilişkiye zorlanan M.K., bu olaylara tanık olan ve kimliği gizli tutulan bir kişinin jandarmaya yaptığı ihbarla kurtarıldı. Bu kişinin, "H.K. kendi kızına tecavüz ediyor, ayrıca köyde para karşılığında erkeklere satıyor" diye yaptığı ihbar üzerine jandarma köye giderek, önce genç kızın ifadesini aldı.

SAPIK BABA İLE 4 KİŞİ TUTUKLANDI


M.K.'nın başından geçen olayları anlatması üzerine baba H.K., kuzeni G.Ü. ile tecavüz mağduru genç kızla para karşılığında ilişkiye giren S.Ç., T.L. ve soyadı öğrenilemeyen Abdo adlı kişiler gözaltına alındı. Sorgulamaları bu akşam saatlerinde tamamlanan sanıklar sevk edildikleri Nusaybin nöbetçi hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. M.K. ise Mardin'deki Kadın Sığınma evine teslim edildi.

DOĞAN BEBEĞİN BABASI BELİRLENECEK


Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında M.K.nın dünyaya getirdiği 8 aylık bebeğin, babasını belirleyebilmek için baba H.K. dahil olmak üzere tüm sanıklardan, mağdur M.K. ve bebekten kan örneği aldıktan sonra DNA testi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu İhtisas Başkanlığı'na gönderecek. Baba H.K.'nın `Öz kızına tecavüz etmek', diğer sanıkların ise `Reşit olmuş mağdurenin zorla isteği dışında ırzına geçmek' suçundan haklarında Mardin Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılacak.
Bu arada olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ve zanlı sayısın artabileceği ifade edildi.

`DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Diyarbakır Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi Üyesi Av. Meral Danış, işlenen suçun aile içi bir suç olması nedeniyle TCK'da artırım olduğunu belirterek, "Aile içi olduğu için bu suçun cezası 15 yıldan başlıyor. Zorla baskı yoluyla olunca ceza katlanarak artıyor. Çok vahim bir olay. Kızın bizzat babası tarafından iradesi dışında kullanılması, fuhuşa teşvik edilmesi vehameti artırmıştır. Biz Baro Kadın Hakları Uygulama Merkezi olarak bu davanın takipçisi olacağız" dedi. Avukat Danış, mağdur M.K.'nın yaşam hakkı ve güvenliğinin sağlanması gerektiğini da belirterek, "Bu konuda yetkililerin koruma mekanizmasını işletmesi gerekiyor. Yapılması gereken en önemli işlemlerden biri de budur. Bu suçun faillerinin cezalandırılması halinde yeni suçların önlenmesi çok daha kolay olacaktır" diye konuştu

Kaynak : www.haberler.com

Daywalker 18-01-2008 17:31

Neler oluyor anlamadım insanlara,
gerçekten insanlık dışı şeyler yapılıyor.



bu adamı halka vermeli. gereğini halk yapmalı.



Yorum yok :)

gz_antepli 18-01-2008 18:18

Alıntı:

DAYWALKER´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 110442)
Neler oluyor anlamadım insanlara,
gerçekten insanlık dışı şeyler yapılıyor.



bu adamı halka vermeli. gereğini halk yapmalı.



Yorum yok :)

Bunlar hakkında yorum yapmak istemiyorum
Bu tipler......................................
Ne demek istediğimi anlatmışımdır

mnoocalan 18-01-2008 18:22

valla ben dayanamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın affınıza sığınarak bu adamlara bi ohaaa, çüş demek istiyorum :mad::furious:

bunlar var ya bunlar bunlara adamda denmez :furious:

sadik19 18-01-2008 18:40

Of of, böyle canavarlari halka birakmak lazim::mad:

Corumlu 18-01-2008 18:50

Ohaki oha:mad::mad::furious::furious:

MaRaSlI 18-01-2008 19:15

bunlar sapigin daniskasi :furious::furious::furious:

ICEEE 18-01-2008 19:52

ahlaksızlar limelime edip tuza gömmek lazım onları

Serhad 18-01-2008 20:44

dava günü midyatta esnaflar kepenk kapatmış ve mahkeme önünde halk eylem yapmış ve mahkemenin en ağır cezayı vermesini talep etmişlerdir aralarından bir kaç kişi zanlıyı linç etmek istemiş ama güvenlik görevlileri engel olmuş.

Aydındost 18-01-2008 21:34

ne denirki bilemem
susmak bence en iyi yol:mad:


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:29 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1