Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Güncel Olaylar
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 03-08-2009, 21:37   #1
Dost
ICEEE - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Feb 2007
Bulunduğu Yer: ankara
Yaş: 39
Mesajlar: 678
Tesekkür: 11
31 mesajina 67 kez tesekkür edildi
 ICEEE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı `Sigarayı değil, asgari ücreti yasaklasınlar'

USTA komedyen Levent Kırca, `Ateşin Düştüğü Yer' filminin çekimi için geldiği Uşak'ta yaptığı açıklamalarla herkesi kahkahalara boğdu. Sigara yasağına da tepki gösteren Kırca, "Sigarayı yasaklayacaklarına asgari ücreti yasaklasınlar. Sigara yavaş yavaş öldürür. Asgari ücretse açlıktan hemen öldürür" dedi.
siteadi.com - `Sigarayı değil, asgari ücreti yasaklasınlar'
Sigara içip içmemenin, bireylerin hür iradesiyle karar verebileceği bir olgu olduğunu belirten Kırca şunları söyledi:

"Bu zorla ve yasakla olmaz. Sigarayı bırakmak isteyen kişi kendi hür iradesiyle karar vermelidir. Ben bunun altında başka bir şey ararım. Bundan sonra da içki içmeyi yasaklayabilirler. Bana, `birilerinin yaşam tarzını diğerlerine dayatmak istiyorlar' gibi geliyor. Sigaradan önce yasaklanacak birçok şey var. Mesela asgari ücreti yasaklansın. Sigara, hiç olmazsa yavaş yavaş öldürüyor ama asgari ücret açlıktan hemen öldürüyor."

Geçen yıllarda bir istasyon memurunun hayatını canlandırdığı `Bırak Kendini Gitsin' adlı diziyi Uşak'ta çektiklerini hatırlatan Kırca, özellikle tren garını ve buharlı trenlerini çok sevdiğini söyledi.

UŞAK'TAKİ ÇEKİMLER 8 GÜN

Yönetmenliğini Levent Kırca'nın oğlu Olcan Kırca'nın yaptığı `Ateşin düştüğü yer' adlı filmde, Türk tiyatrosu ve sinemasının tanınmış oyuncuları yer alıyor. Kırca'nın başrolde oynadığı trajikomik filmde Suna Selen, Meral Küçükerol, Hikmet Karagöz, Başak Daşman, Özgün Aydın, Yelda Alp, Arda Özidin, Gökçen Genç, Mehmet Güney, Ahmet Taşpınar, Zeynep Utku, Murat Gürel, Ziver Açıl ve Damla Coruşoğlu rol alıyor. 60 kişilik kadronun görev yüptoığı filmin Uşak'taki çekimleri 8 gün sürecek.

Ünlü komedyen Levent Kırca'nın bir demiryolu memurunu canlandırdığı film trenler arasında geçiyor. Sıcacık ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken prodüksiyon `Ateşin Düştüğü Yer', çarpıcı sahneleri ve seyircilerin belleklerinden uzun süre silinmeyecek sürprizleriyle yılın filmi olabilecek kalitede görülüyor. Levent Kırca'nın canlandırdığı 3 çocuk sahibi demiryolu memuru Ruhi ve ailesinin hüzün ve mizahla yüklü hikayesini anlatırken, gerçekçi bir Türkiye panoraması çiziyor. Filmin konusu da şöyle:

"Ruhi, taşrada küçük bir istasyonda, emekliliğine gün sayan bir memurdur. Emekli ikramiyesiyle çatısı akmayan bir ev alıp hayatının son demlerini huzurlu bir şekilde geçirmek istemektedir. Fakat kızı Esra ve küçük oğlu Önder'in daha iyi yaşamak gibi anlaşılır ve masum bir dilekleri vardır. Onların bu masum hayalleri, bütün aileyi bir anda İstanbul'a sürükler ve olaylar gelişir."


vatan

__________________
akşamın olduğu yerde bekliyorum
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
asgari, değil, yasaklasınlar, ücreti, `sigarayı


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:52 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1