Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Güncel Olaylar
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 24-12-2006, 01:29   #1
Onursal Dost
MaRaSlI - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2006
Bulunduğu Yer: pazarcik
Yaş: 37
Mesajlar: 1,642
Tesekkür: 5
74 mesajina 228 kez tesekkür edildi
 MaRaSlI isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı 10 bakkalı öldürecektim

10 bakkalı öldürecektim
siteadi.com - 10 bakkalı öldürecektim 23 Aralık 2006
Geçen hafta Ankara’da 2 bakkalı öldürüp 1’ine de kurşun sıkan seri katil G.G. (27) Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince önceki sabah yakaland

Ramazan Bayramı’nda Türkiye’yi sarsan ve 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan seri cinayetlere atıfta bulunan G.G. "Bu bayramın yıldızı da ben olacaktım" dedi. G.G’nin 10 bakkalı öldürmeyi hedeflediği ortaya çıktı. G.G. ile birlikte 2 cinayeti işlediği silah da ele geçirildi.

KÜÇÜKESAT’ta Can Market’i işleten 4 çocuk babası Muhittin Eser, 14 Aralık gecesi dükkanına gelen bir kişi tarafından başından tek kurşunla vurularak öldürüldü. Ardından 16 Aralık akşamı da bu kez Mamak’ta market işleten Bülent Öztürk (31) katledildi. Öztürk’ün 3 kurşunla öldürülmesinden birkaç saat sonra, Batıkent’teki Çağdaş Market’e gelen bir kişi, market sahibi Ali Tahtacı’dan bira istedi. Tahtacı, dolaba uzandığı sırada saldırgan belinden silahı çıkararak ateş etti; ancak hedefe isabet ettiremeyen silahlı kişi kayıplara karıştı.

50 EKİP KURULDU

İki gün içinde 2 bakkalın öldürülüp 1’ine de ateş edilmesi üzerine bir seri katille karşı karşıya olunduğunu düşünen Ankara polisi, 50 ayrı ekip oluşturarak araştırma başlattı. Polis, bir yandan 20-25 yaşları arasında olduğu tahmin edilen saldırganın eşkal bilgileri ile robot resmini çizip ilgili birimlere dağıtırken, diğer yandan cinayetlerle ilgili balistik raporları hazırladı. Yapılan çalışma sonunda her iki cinayette de kullanılan silahın aynı olduğu belirlendi. Bu arada katilin yalnız olmadığı, Murat 131 marka eski bir otomobil kullandığı yönünde bilgilere de ulaşıldı. Polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken G.G. de kendi evini yerine arkadaşlarında kalmaya başladı. Bu sırada arkadaşlarına yaptıklarını anlatıp önümüzdeki Kurban Bayramı için de planları bulunduğunu söyledi.

ANLATINCA YAYILDI

Ağızdan ağıza yayılan bu sözler, polise de ulaştı. Tüm bilgileri bir araya getiren dedektifler, önce G.G’nin evini tespit etti.

Polis, 2 gün önce G.G’nin evine baskın düzenledi; ancak ev boş çıktı. Bunun üzerine kalabileceği muhtemel yerleri araştırdı. Hırsızlık suçundan daha önce cezaevine girmiş olan G.G’nin burada kurduğu ilişkileri sürdürdüğünü öğrenen polis, bazı evlere yeni baskınlar düzenledi.

SİLAHLA YAKALANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, önceki gün sabah erken saatlerde bu evlerden birinde G.G’yi arkadaşları ile birlikte yakaladı. Evde yapılan aramada bazı dokümanlarla birlikte bir de tabanca ele geçirildi. Yapılan balistik muayenede silahın Ankaralı iki bakkalın öldürülmesi olayında kullanıldığı kesinleşti.

Bayramda bakkalların kasaları dolu olur

Hırsızlıktan sabıkalı G.G’nin hap ve esrar da kullandığı belirlenirken, sanık ilk ifadelerinde "Bayramda bakkalların kasasında daha çok para bulunur. Eylemlerini bu nedenle sürdürecektim" dedi. G.G. polise cinayetleri para için işlediğini de söyledi. G.G’nin "Bu bayramın yıldızı da ben olacaktım. Bir liste yaptım. 10 bakkalın kafasına sıkacaktım" şeklindeki sözleri ise Türkiye’yi sarsacak yeni bir seri cinayetin önlendiğini ortaya koydu. Halen Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltında tutulan G.G.’nin sorgusu sürüyor. G.G, sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilecek.

__________________


  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bakkalı, öldürecektim


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:49 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1