Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Güncel Olaylar (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/)
-   -   Tarkana kokainman ve torbaci suçlamasi!! (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/28337-tarkana-kokainman-ve-torbaci-suclamasi.html)

IZA 05-03-2010 16:11

Tarkana kokainman ve torbaci suçlamasi!!
 
http://i.ensonhaber.com/news/190785.jpg

Vali Güler, gözaltında olan Tarkan hakkında ilk açıklamasını yaptı

İstanbul'daki narkotik operasyonunda gözaltına alınan Şarkıcı Tarkan, arkadaşlarına uyuşturucu madde temin etmekle suçlanıyor. Tarkan'ın pazartesi günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor

Şarkıcı Tarkan'ın İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğünün yaptığı operasyonda gözaltına alınmasıyla ilgili olarak İstanbul Valisi Muammer Güler basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

SATICILIK VE İÇİCİLİK SUÇLAMASI
Operasyonla ilgili bilgi veren Güler, “Narkotik Şube Müdürlüğünün yaptığı bir operasyon var projeli bir operasyon daha önce teknik ve fiziki takip yapılmış. Bir kısım kişilerin bu işin içinde satıcılığını veya içiciliğini yaptıkları yurt dışıyla irtibatları oldukları bilgisi var. Tabiki şahıslar bazında söylemiyorum şahıslar bazında ne olup olmadığı soruşturma sonunda ortaya çıkacak" dedi.
MAHKEMEYE ÇIKACAK
Tarkan'ın soruşturmasının sürdüğünü belirten Vali Güler “Şu anda gözaltına alındı savcılık talimatıyla. Soruşturması sürdürülüyor savcının talimatıyla mahkemeye çıkarılacak. Adli bir işlemdir bundan sonra söyleyeceğim bir şey yoktur, adli safha olduğu içinde yetkililer bakacak' diye konuştu


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:50 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1