Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Güncel Olaylar
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 24-08-2010, 19:52   #1
Dost
pınar09 - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jan 2007
Yaş: 37
Mesajlar: 3,610
Tesekkür: 201
173 mesajina 805 kez tesekkür edildi
 pınar09 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı KPSS’ye suç duyurusu

Tüpedüz sorular çalınmış ve Fethullahçı okullara dağıtılmış, geçen sene çok düşük alan öğrenciler bu yıl fullemiş. Vay ki ne vay. Aynı olay başka türlü gelişse idi yani başkaları tarafından yapılsa idi, şimdiye çoooktaaannn sınav ipral olmuştu. Yazık...
siteadi.com - KPSS’ye suç duyurusu
Alıntı:
KPSS’ye suç duyurusu
Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Eğitim-Sen) KPSS ile ilgili yaşanan tartışmalar nedeni ile Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik ve ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan hakkında suç duyurusunda bulundu.
Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Eğitim-Sen) KPSS ile ilgili yaşanan tartışmalar nedeni ile Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik ve ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan hakkında suç duyurusunda bulundu.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk dün Adliye önünde yaptığı açıklamada KPSS de soruların çalındığı iddiasının incelenmesini, yapılacak 30 bin öğretmen atamasının da tartışmalar netleştirildikten sonra yapılmasını istedi. Koncuk, Hüseyin Çelik’in tartışmaların ardından sesiz kaldığına dikkat çekerek, ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan’ın da kesin bir hükümle “Asla böyle bir şey yok” demesine tepki gösterdi. Yarımağan’ın iddiaların üzerine gitmesi gerekirken konu ile ilgili araştırma yapacak kişilerin fikirlerini etkileyecek açıklamalarda bulunduğunu ifade eden Koncuk, devlet yöneticileri ve ÖSYM başkanının konunun üzerine gitmelerini istedi.
‘120 SORUDA 120 NET TESADÜF DEĞİL’
Sınava giren 10 evli çiftin 120 soruda 120 net yapmasının hiçbir tesadüfî açıklamasının olmadığını ifade eden Koncuk, KPSS’den aldığı 43 puanla atanan Yahya Erdoğanlı’nın da atanmasının şaibeli olduğuna dikkat çekti.
Biyoloji branşında öğretmen görevlendirmede en düşük puanın 85,423 olduğunu belirten Koncuk, AKP Ankara Milletvekili Burhan Kayatürk ile Yahya Erdoğanlı’nın akrabalık ilişkilerinin olduğuna işaret etti. Koncuk, şaibeli atanmanın gerekçesinin de bu akrabalık ilişkisi olduğunu dile getirdi. On binlerce kişin, beklediği puanının çok altında puanlar aldığı söylentilerinin de çok yaygın olduğunu belirten Koncuk, “Bu kadar şaibe varken 30 bin öğretmen ataması yapılıyor. Sınav iptal edilirse bu kadar atama ne olacak. Atamalar şuan için durdurulmalı” dedi.
Dayısı, amcası her hangi bir akrabası devlet görevlisi olmayan birçok insana haksızlık yapıldığını ifade eden Koncuk, “Ramazan ayında bu kadar insanın hakkını helal etmiyoruz” dedi.
Açıklamanın ardından Koncuk Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na, ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan ile Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik hakkında suç duyurusunda bulundu.
(Ankara/EVRENSEL)


__________________
Ben bir ırmağım, dağlardan coşarım
Akma deme bana, ben akarak yaşarım
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
duyurusu, kpss’ye, suç


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:00 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1