Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Güncel Olaylar
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 11-01-2011, 08:55   #1
Dost
Üyelik Tarihi: Mar 2007
Yaş: 50
Mesajlar: 1,485
Tesekkür: 1366
808 mesajina 26429 kez tesekkür edildi
 Abudeniz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Kıvırcık Ali'yi kaybettik


siteadi.com - Kıvırcık Ali'yi kaybettik Türk halk müziği sanatçısı, Çatalca'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kıvırcık Ali olarak bilinen Türk halk müziği sanatçısı Ali Özütemiz, Çatalca'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kazanın sabah saat 05.30 sıralarında meydana geldiği öğrenildi. Takla atan aracında hayatını kaybeden Özütemiz 42 yaşındaydı.

kaynak

Cok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Güle güle güzel insan nur icinde yat

__________________
,,,BiLmeyen Ne BiLsin Bizi, BiLenLere SeLam oLsun,,,

Konu Abudeniz tarafından (11-01-2011 Saat 08:59 ) de değiştirilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla
Eski 11-01-2011, 09:20   #2
IZA
Onursal Dost
IZA - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2007
Bulunduğu Yer: Kizlarimin yanindayim en degerli varliklarim
Yaş: 47
Mesajlar: 832
Tesekkür: 704
507 mesajina 1243 kez tesekkür edildi
 IZA isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Abi sorma, bende siteye eklemeye geliyordum, resmen sok oldum böyle bir sey olamaz çok çok çok üzüldüm böyle güzel sesleri kaybetmek ne kadar aci daha kim bilir ne kadar güzel eserler seslendirecekti,dünya kahpe iste lanet olsun o kadar bos bos gezipte yasiyan insanlar varken neden hep iyiler inanmiyorum


Allah mekanini cennet etsin,ailesin sabir versin


BARIS AKARSU,AHMET KAYA,KIVIRCIK ALI HEP HARIKA SESLER NE OLACAK BÖYLE








Kıvırcık Ali olarak tanınan Ali Özütemiz bu sabaha karşı saat 5:30 sularında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kıvırcık Ali yeni albüm çalışmaları için bulduğu stüdyodan ayrılıp Beşiktaş'tan Büyükçekmece istikametine giderken aracının takla atması sonucu vefat etti. Kıvırcık Ali'nin trafik kazası sonucu ölümü şok etkisi yaratırken Kıvırcık Ali'nin cenazesi Büyükçekmece Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şok ölümü ile herkesi üzen Kıvırcık Ali'nin hayatını kaybetmesi osnucu tüm sanat camiası yasta.
Kıvırcık Ali'nin cenazesi yarın kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi'nde Kıvırcık Ali için cenaze töreni düzenlenecek.
Kıvırcık Ali'nin trafik kazası yapmasının sebebinin çamurlu yol olduğu söyleniyor. Arabasının takla atması sonucu araç içinde sıkışan Kıvırcık Ali itfaiye ekiplerinin yardımıyla aracından çıkarılmasına rağmen tüm müdaheleler sonuç vermeyince yaşamını yitirdi. Sanatçının kazayı geçirdiği 34 EJ 6117 plakalı Chevrolet cipinin sağ tarafı ve tavanı tamamen çöktü. Kullanılamaz hale gelen ve öndeki hava yastıkları açılan cipten ise çevreye türkü CD'leri saçıldı.
Askerde bir oğlu bulunan ve milonların sevgilisi Kıvırcık Ali ölümü sonrası ise sevenleri hastaneye akın etti. Takla atan aracı içinde sıkışması sonucu hayatını kaybeden ünlü türkücü bu akşam TRT 1 ekranlarında canlı yayına katılacaktı.

__________________
мυтℓυ єтмι¢єкѕєη мєѕgυℓ∂є єтмι¢єкѕιη, νє∂αℓαя кσуѕα∂α вαzєη gιтмєк gєяєкιя...

Konu IZA tarafından (11-01-2011 Saat 16:07 ) de değiştirilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla
Eski 11-01-2011, 09:45   #3
Dost
ALICAN - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jul 2010
Bulunduğu Yer: londra
Mesajlar: 123
Tesekkür: 393
75 mesajina 1826 kez tesekkür edildi
 ALICAN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

hepimizin basi sagolsun dostlar neden hep erken kayib ederiz guzel insanlari
kivircik aliyi saygi ile aniyorruz mekani cennet olsun

  Alıntı ile Cevapla
Eski 11-01-2011, 10:26   #4
Super Moderator
MDENİZ - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Dec 2009
Bulunduğu Yer: Ankara
Mesajlar: 12,555
Tesekkür: 1958
2441 mesajina 51802 kez tesekkür edildi
  MDENİZ isimli üye çevrimiçidir (Online)
Tanımlı

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Ünlü sanatçısının cenazesi, yarın Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Alınan bilgiye göre, Çatalca'da devrilen aracında hayatını kaybeden Ali Özütemiz (42) için yarın saat 13.00'te Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi'nde tören yapılacak.

Özütemiz'in cenazesi, törenin ardından defnedilecek.


Sanatçının resmi web sitesinde yer alan biyografisinden:

Gazino ve düğün salonlarında çalışmaya başladıktan sonra saçlarının uzun ve kıvırcık olmasından dolayı Kıvırcık Ali olarak anılmaya başlar ve 1988 de Şadıman Hanımla evlenir. Oğlu Eren ve kızı Ecemgül hayatına kocaman bir mutluluk getirirler. Bugün Eren 15, Ecemgül, 10 yasında. Hayat iste! Bugün bu evlilik sürüyor olmasa da Kıvırcık Ali'nin çocuklarına düşkünlüğü biliniyor. Ayrıca yokluğunu aratmayan Şadıman Hanımla da saygın bir ilişkisi var... 1990-91 yıllarında vatani görevini yapar. Askerden sonra artık kendi duygularını müzikal anlamda dile getirmeye başlayan sanatçı, besteleri kendisine ait olan ve zor koşullarda çalışıp kazandığı birikimi ile 1994-1998 yılları arasında 3 albüm yapar ama maddi imkansızlıklardan dolayı bu albümler piyasaya sürülemez.

1995'de İbrahim AKKAYA ve Mustafa YILMAZ ile birlikte Grup Turnalar'ı kurarlar. 1996'da ilk albümleri olan "Türkülerden Türkülere Yol Eyledik" adlı albümle profesyonelliğe adım atar. 1998'de ikinci albümleri olan "Türküler Kimliğimiz" i çıkartırlar. Bu albümde müziği Kıvırcık Ali'ye ait olan "Turnalar" adlı eser de yer alır. 1983'ten bu yana maddi manevi desteğini esirgemeyen, hala prodüktörü olan, kirvesi ve can yoldaşım dediği İbrahim YILMAZ'ın desteğiyle 1999 yılında ilk solo albümü olan "Gül Tükendi Ben Tükendim" piyasaya çıkar. Kıvırcık Ali müzik ile iç içe büyüdü, emek verdi. Albümlerine gelince, her defasında ayrı bir tat ve renk alınıyor, dinledikçe dinlenesi gelen türküler ile dilini çözüyor gecelerin.

Müzik hayatına ilk adımını attığında yol göstericileri ve manevi destekçileri; Musa EROĞLU, Güler DUMAN, Edip AKBAYRAM olur. Kıvırcık Ali ise onların rehberlikleri doğrultunda kendini her daim geliştirerek, Türkiye'yi en ücra köşesine kadar dolaşıp konserler verdi. Almanya'ya o kadar çok gidip geldi ki, bir gün vizesinde problem çıkıp Almanya'ya giremeyince oradaki Türkler Alman Konsolosluğu'nu telefon yağmuruna tutar ve vizesindeki sorun giderilir. Müzik piyasası geleneksel kalıplarıyla başarısına akıl sır erdirememişse de aslında O'nun sırrı basit: Yüreğinin hüznünü, sevincini, burukluğunu, coşkusunu türküleri aracılığıyla dünyaya haykırmak.

O her kesime hitap ediyor; Solcusu, sağcısı, rockçısı, popçusu her kesimden dinleyeni var. İlk zamanlar ismi biliniyor ama kendisi bilinmiyordu. Şimdi ise tüm kitlelere hitabından dolayı herkes tarafından tanınıyor. Geniş bir dinleyici kitlesine sahip. Albümlerinde en az on eserin müziği kendisine ait. Bestelerini Edip AKBAYRAM ve Sibel CAN' başta olmak üzere bir çok sanatçı seslendirmiştir. Kısa zaman içerisinde yurt dışındaki gurbetçilerimize konserler vererek, özellikle ozanlık geleneğini, Anadolu türkülerini içinde barındıran besteleri ve kendi tarzını ortaya koyan yorumuyla, ünü Avustralya ve Kanada'ya kadar ulaştı.

Kıvırcık Ali'nin serüveni "GÜL TÜKENDİ BEN TÜKENDİM", "ISIRGAN OTU", "ÜÇÜNCÜ GURBET" adlı albümleri ile başladı ve bu serüven, daha nice türkü üreteceğe benzer. Bilindiği üzere, özellikle Halk Sanatçısı, kendisine ve topluma yabancılaşmayan, öznel hayat tecrübesini sanatının gücüyle halkıyla bütünleştirebilen ve bu süreçte halkının duygularına da tercüman olabilmeyi başaran kişidir. Bu bağlamda Kıvırcık Ali, öznel dramlarını Türkülerimizin o inanılmaz deryası içinden gelen bir çoşkuyla "GERİYE DÖNÜN SENELER" isimli son albümüyle adeta bu mevsimde gönlümüze düşen, dördüncü bir cemre misali sürdürmektedir.

Zaten parlak yıldızlar, kendi mütavazi gölgelerinde, kendileri gibi olmaya çalışırlarken doğarlar. Nice duygu ve nağme tezatlarıyla gelen ve nice bir o kadar hayat kokan albümlere, Kıvırcık Ali…..

Sanatcımıza Allahtan rahmet ve sevenlerine ve ailesine Allahtan sabır diliyorum.Mekanı
cennet olsun.




__________________
UYARI:
Paylaştığım Mp3 ve Albümler tanıtım amaçlı olup , indirenler tarafından 24 saat içerisinde silinmelidir.
Aksi bir durumda www.dostunsayfasi.com ve şahsım sorumlu tutulamaz.
  Alıntı ile Cevapla
Eski 11-01-2011, 11:51   #5
Dost
Taylan - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 16
Tesekkür: 7
8 mesajina 23 kez tesekkür edildi
 Taylan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Allah rahmet eylesin tum sevenlerinin basi sagolsun.Degerli bir turku dostuydu.

  Alıntı ile Cevapla
Eski 11-01-2011, 14:56   #6
Dost
ALICAN - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jul 2010
Bulunduğu Yer: londra
Mesajlar: 123
Tesekkür: 393
75 mesajina 1826 kez tesekkür edildi
 ALICAN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

tum ailesine ve sevenlerine bassagli dilerim
oda yusuf gibi zamansiz ayrildi aramizda onu unutmayacagiz


Konu ALICAN tarafından (11-01-2011 Saat 15:00 ) de değiştirilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla
Eski 12-01-2011, 00:05   #7
Dost
sati - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Feb 2009
Bulunduğu Yer: BELCIKA
Yaş: 36
Mesajlar: 148
Tesekkür: 512
81 mesajina 207 kez tesekkür edildi
 sati isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Basimiz sagolsun

Dayanilmaz bir aci olum ama allah butun acilara oldugu gibi onada sabir veriyo.Ailesine ve butun sevenlerine sabir dilerim.
Butun pacalari insani alip gotururdu bu defa kendini goturdu hemde temelli mekani cennet olsun

  Alıntı ile Cevapla
Eski 12-01-2011, 01:27   #8
Dede Admin
DEDE KARTAL - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jan 2007
Bulunduğu Yer: BEŞiKTAŞIN OLDUGU HER YER
Mesajlar: 21,470
Tesekkür: 3819
7817 mesajina 236572 kez tesekkür edildi
  DEDE KARTAL isimli üye çevrimiçidir (Online)
Tanımlı

pek sevmezdim sesini ama yinede üzüldüm cok erken ayrildi aramizdan allah rahmet eylesin güle güle kivircik ali mekanin cennet olsun nur icerisinde yatasin

__________________



UYARI:
Paylaştığım Mp3 ve Albümler tanıtım amaçlı olup , indirenler tarafından 24 saat içerisinde silinmelidir.
Aksi bir durumda www.dostunsayfasi.com ve şahsım sorumlu tutulamaz.
  Alıntı ile Cevapla
Eski 12-01-2011, 10:27   #9
Administrator
HAKANDOST - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2006
Bulunduğu Yer: Belçika
Mesajlar: 1,118
Tesekkür: 202
224 mesajina 1025 kez tesekkür edildi
 HAKANDOST isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Kelimelerin kifayetsiz kalacagi yerde birakti bizi KIVIRCIK ALI.

GÜL TÜKENDI BIZDE TÜKENDIK..............

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.

__________________
Toprak gibi olmalısın.. Ezildikçe sertleşmelisin! Seni ezenler sana muhtaç kalmalı ! hayatı sende bulmalı".
Can Yücel
  Alıntı ile Cevapla
Eski 13-01-2011, 15:56   #10
IZA
Onursal Dost
IZA - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2007
Bulunduğu Yer: Kizlarimin yanindayim en degerli varliklarim
Yaş: 47
Mesajlar: 832
Tesekkür: 704
507 mesajina 1243 kez tesekkür edildi
 IZA isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı




Insan hala inanamiyor gittigine Ali abim

__________________
мυтℓυ єтмι¢єкѕєη мєѕgυℓ∂є єтмι¢єкѕιη, νє∂αℓαя кσуѕα∂α вαzєη gιтмєк gєяєкιя...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aliyi, kaybettik, kıvırcık


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:20 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1