Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Güncel Olaylar (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/)
-   -   Bir şüpheli asker ölümü de Diyarbakır'dan (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/48689-bir-supheli-asker-olumu-de-diyarbakir-dan.html)

Bektaşi 28-01-2012 01:32

Bir şüpheli asker ölümü de Diyarbakır'dan
 
Amed - Diyarbakır'da askerliğini yapan 21 yaşındaki er Necati Kaldıran'ın nöbet yerine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği ileri sürüldü.

Alınan bilgilere göre, askerlik görevini Diyarbakır'da yapan İzmir'li er Necati Kaldıran'ın nöbet yerine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği ileri sürüldü.

Ailesi İzmir'de oturan ve babası hurdacılık yapan er Necati Kaldıran'ın cenazesi bugün uçakla izmir'e gönderilecek. Kaldıran'ın teskeresine 3 ay kaldığı öğrenildi.

27 GÜNDE 11 ŞÜPHELİ ÖLÜM

Yılın başından bu yana en az 11 asker şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, 24 Ocak günü Meclis’e verdiği önergede şüpheli asker ölümlerini sormuştu. Önergede yılın başından bu yana 10 askerin şüpheli bir şekilde hayatını kaybettiği belirtilmişti.

23 Ocak günü de 21 yaşındaki Faruk Budak’ın Muğla, Yatağan İlçesi'ne bağlı Eskihisar Köyü Jandarma Karakolu'nda askerlik yaptığı sırada şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:05 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1