Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Güncel Olaylar
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 03-07-2012, 23:22   #1
Dost
Üyelik Tarihi: Mar 2007
Yaş: 50
Mesajlar: 1,485
Tesekkür: 1366
808 mesajina 26425 kez tesekkür edildi
 Abudeniz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Redhack’ten Dışişleri’ne: ‘Oğlum bak git!’

Redhack’ten Dışişleri’ne: ‘Oğlum bak git!’
siteadi.com - Redhack’ten Dışişleri’ne: ‘Oğlum bak git!’


Kızıl Hackerlar (RedHack) Sivas Katliamı’nın yıldönümünde bu kez Dışişleri Bakanlığı’nın internet sitesini hackledi. RedHack, Dışişleri portalındaki tüm belgeleri ele geçirdiğini ve ileriki saatlerde yayımlayacağını duyurdu.
Kızıl hackerlar grubu RedHack, dün gece Dışişleri Bakanlığı’nın internet portalı public.mfa.gov.tr’yi hackledi. Dün önemli bir eylem hazırlığı içinde olduğunu duyuran grup, Sivas Katliamı’nın yıldönümünde hem Sivas’ta katledilenleri anmak hem de Suriye’ye yönelik saldırgan politikaları protesto etmek amacıyla bu eylemi gerçekleştirdiğini duyurdu. Grubun Twitter adresinden yapılan açıklamada “Sivas katliamının yıldönümünde hem katledilen canları anmak, hem de son donemde ülkemizin içinde olduğu ve boğuştuğu cemaat güdümlü faşizme ve onun emperyalist sahiplerine karşı RedHack olarak çok önemli bir eylem gerçekleştirdik” denildi.

Bu haber yayıma hazırlandığı sırada Dışişleri Bakanlığı portalının görünümü...
Grup Dışişleri Bakanlığı sitesini hackledikten sonra site erişime kapatıldı. Redhack ise sitede yayımladığı mesajı http://zonehmirrors.net/defaced/2012/07/03/public.mfa.gov.tr/ adresine yansıttı. Sitede Başbakan Erdoğan’ın katledilen Libya lideri Muammer Kaddafi ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’la samimi pozlarına yer verilerek “Dışişleri değil, savaş ve kölelik işleri. Dün kardeş bugün düşman, emperyalizm için savaşmayacağız” mesajı yazıldı.

Sizin için ölmek zorunda mıyız?
Sitede yayımlanan “ ‘Oğlum bak git’ demiştik” başlıklı mesajda şunlar söylendi:
"Emperyalizmin Ortadoğu projeleri kapsamında dünün dost ülkeleri hızla savaşa sürüklenmekte, suni savaş senaryolarıyla halkımız savaş psikolojisine sokulmakta, milliyetçi duygular körüklenerek kardeş halklara düşmanlık besletilmeye çalışılmaktadır. Kendi ülkelerindeki savaşı çözemeyenler nedense başka ülkelerin sorunlarına eğilir olmuş, onların iç işlerine karışmayı “büyük devlet” olmanın gerekliliği olarak görmüşler. Fakat unuttukları bir şey var. “Bu tiyatroda doğduk diye bu tiyatroda yaşamak zorunda değiliz” diyen insanlar da var bu dünyada ve sizin bu oyununuza çomak sokmaktan büyük zevk duyacaklar. Sizler dışişleri politikasını başka ülkelerin “iç işlerine” karışmak ve emperyalist devletler için “şirin” gözükmek için “kabadayılık” olarak algılıyorsunuz ve bizleri savaşa sürüyorsunuz! Çok savaş istiyorsanız bırakın meclisi, giyin postallarınızı ve savaşın. Sizleri çoğunluk seçti diye sizler için ölmek mi zorundayız arkadaşım? Sizler kendinizden küçük devletlerle ego tatmin edeceksiniz diye canımızı vereceğiz yani? Yok öyle dava…”
“Dışişleri portalındaki tüm belge ve bilgileri aldık”
Redhack, mesajın devamında Dışişleri portalında yer alan bütün belge ve bilgileri aldıklarını duyurarak, “Açıklayacağımız belgeler sizlerin aslında ne kadar güçsüz olduğunuzu ve kabadayılığınızın ise balondan ibaret olduğunu kanıtlayacak” dedi.
Mesajın devamında ise “Bizim dışişleri bakanı emperyalizmin kapısında nöbet duracağına, Malatya’da iktidarın namusunun ortasına dikilen füze rampası ile uğraşsın” denildi.
“Madımak’ı unutturmaya çalışanları hackleyeceğiz"
Kızıl hackerlar mesajın devamında eylemlerini Sivas Katliamı’nda yitirilen canlara armağan etti. “Madımak’ı unutturmaya çalışanların her sene burnunun dibini hackleyerek [Sivas Katliamı’nı] unutturmayacağımızı göstereceğiz” diyen grup, Sivas Katliamı davasının zamanaşımından düşürülmesini de protesto etti.
Mesajda RedHack’le ilgili devam soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Savcı’nın Sivas davasını rafa kaldıran savcı olduğu söylenerek, bu durumun grubu hiç şaşırtmadığı ifade edildi.
“Türkiye ve Suriye halklarına armağan ediyoruz”
RedHack mesajın sonunda ise eylemlerini Suriye ve Türkiyeli halklara armağan ettiklerini, eylemin halkların kardeşliğine hizmet etmesini umduklarını vurguladı.
(soL-Haber Merkezi)

__________________
,,,BiLmeyen Ne BiLsin Bizi, BiLenLere SeLam oLsun,,,
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi Abudeniz üyemize tesekkür ettiler
Aydındost (11-07-2012), DEDE KARTAL (03-07-2012), MEHMETDOST (04-07-2012), ozgurcee (08-07-2012), Sisi (04-07-2012)
Cevapla

Tags
‘oğlum, bak, dışişleri’ne, git’, redhack’ten


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:23 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1