Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Güncel Olaylar (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/)
-   -   Solda birliğe Rahşan Hanım Resti (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/9358-solda-birlige-rahsan-hanim-resti.html)

devrimche 06-05-2007 16:31

Solda birliğe Rahşan Hanım Resti
 
Rahşan Ecevit CHP-DSP birleşmesine olumlu bakmıyor. Birleşmenin düğümü Rahşan Ecevit'te...

http://img.mynet.com/ha2/rahsanecevit.jpg

CHP-DSP birleşmesinde kritik saatler yaşanıyor. Baykal ve Sezer görüşmesinden sonra karar "DSP kapatılacak mı, kapatılmayacak mı?" sorusunun cevabına kaldı. Baykal, "Birleşeceksek tam olsun, CHP'de birleşelim, Ecevit'i solun ortak kahramanı olarak açıklayalım" dedi. Sezer bu konuyu partiye götürdü, ancak Rahşan Ecevit faktörü engel oldu.

Rahşan Ecevit, "Bu partiyi biz kurduk, DSP'yi kapatıp Baykal'a teslim olmayız" diye parti teşkilatına baskı yapıyor. Sezer ise, Rahşan Ecevit'in bu ısrarını aşmak için uğraşıyor.

Baykal, Rahşan Ecevit faktörünü biliyor ve Sezer'in Rahşan Ecevit'i ikna etmesinin ne kadar zor olduğunun da farkında..

Çünkü Rahşan Ecevit'in partideki kendisine yakın isimleri söylediği söz şu:
"DSP'yi kapattırmam. Baykal'a kaptırmam."

Bu demek oluyor ki, solda birleşmenin düğümü Rahşan Ecevit'te... :)

maral 06-05-2007 16:42

bilgiler için teşekkürler dostum

boranjudge 06-05-2007 16:46

birleşseler sanki ne olacak:);)

yaman7777 06-05-2007 19:16

galiba en büyük yanilgi,kendisine sol diyen partilerin gercekten sol sanilmasi.
yasanan tarih gösterdi ki ecevit de,baykal da,karayalcin da en az diger sag partiler kadar halk düsmani kimliklerinden taviz vermiyorlar.kisacasi mhp yi aratmayacak kadar kafatasci,akp yi aratmayacak kadar seriatci,dyp yi aratmayacak kadar isci düsmani olduklarini her firsatta kanitlamis bu "solcu"partilerin birlesip birlesmemesi halk acisindan pek birseyi degistirmeyecektir.

devrimche 06-05-2007 21:34

sözlerinde haklısın birde chp şimdiye kadar alevilern oylarını sömürdü.Alevilern için şimdiye kadar ne yaptı baykal o kadar rahat ki bunlar nasıl olsa bana oy verecek hiç rahatını bozmuyor endişeside yok .yine soruyorum aleviler için ne yaptı..

Daywalker 06-05-2007 21:42

Bi birlik olması şart solda birlik şart oldu arkadaslar rahşan hanım ters yapmıs :(

_aytekin_ 07-05-2007 07:50

Alıntı:

devrimche´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 44323)
sözlerinde haklısın birde chp şimdiye kadar alevilern oylarını sömürdü.Alevilern için şimdiye kadar ne yaptı baykal o kadar rahat ki bunlar nasıl olsa bana oy verecek hiç rahatını bozmuyor endişeside yok .yine soruyorum aleviler için ne yaptı..

söylediklerine aynen katılıyorum..baykal aynı zamandada aprti içerisinde genclerin önünü kapatıyor o partinin basında su an baykal olamsı chp daha iyi bir parti konumunda olacak neden derseniz chp içerisine girdiğimden dolayı biliyorum...chp içerisinde özellikle genclik kolları olmak üzere diğer baskanlarda onun bu partinin basında olmasından rahatsız secim zamanı yaklastığı zaman kendi adamlarını parti görevine alıp diğer üyelerin baskanlıklardan düsüp geri cekilmesi sağlayan bir sağcı partiden gelen..suana dek hiç bir solcu parrtiye oy vermeyen vede bu kanıtlanan bir baskana ses cıkarmayıp baykanldan bu yuzden yardım isteyen chp genclik kolları üyeleri baykaldan siz işe karısmayın biz herseyi yapıyoruz demesi onunda kendi cıkarları için bu partinin basında olduğunu kanıtlıyor sanıırm bizler sol görüslü olarak solcu bir partinin içinde sağcı bir baskan istemeyiz vede baykalda bu sol partinin içinda sağcı baskanlara yol acıyor...buda bizlerin hiç hosuna gitmiyor..sonucta burada baykalın değil halkın istediği nemlidir bunu içinde baykalın uyanması ve halkın doğrultusunda hareket etmesi gerekmektedir.

mnoocalan 07-05-2007 07:59

bencede birleşmeleri şart oldu yoksa yine alırız nanayııııı

ZiLAN 07-05-2007 08:31

Solda birleşmeyi Rahşan Ecevit engelliyorsa iyi yapıyor.Çünkü SHP siz solda birleşme olmaz.Birde şunu göz önüne alın Baykal tüm kozları eline geçirmek istiyor bunada izin vermemek lazım.Çünkü Baykal sadece konuşuyor..Rahşan Ecevite Saygılar ;)

maral 07-05-2007 09:17

ah şu baykal olmasa zaten her şey daha güzel olacak


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:35 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1