Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Güncel Olaylar (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/)
-   -   Cumhurbaşkanlığı seçim süreci bitti (http://www.dostunsayfasi.com/guncel-olaylar/9626-cumhurbaskanligi-secim-sureci-bitti.html)

ZiLAN 09-05-2007 14:29

Cumhurbaşkanlığı seçim süreci bitti
 
TBMM Genel Kurulu'nda 11. Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün adaylıktan çekildiğine ilişkin dilekçe okunurken, yeni bakanlar da andlarını içti.

TBMM Genel Kurulu bugün saat 14.30'da TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil başkanlığında açıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Genel Kurul toplantısında önce göreve yeni atanan Bakanlar and içtiler.

22 Temmuz tarihinde seçim olacağı için istifa eden Adalet Bakanı yerine atanan yeni Adalet Bakanı Fahri Kasırga İçişleri Bakanının yerine atanan yeni İçişleri Bakanı Osman Güneş ve Uluştırma Bakanı yerine atanan yeni Ulaştırma Bakanı İsmet Yılmaz milletvekili andlarını içtiler. Yeni Bakanlar Başbakan'la tokalaşmalarının ardından Bakanlar Kurulu sıralarındaki yerlerine geçip, hem bakan arkadaşlarının hem de milletvekillerinin tebriklerini kabul ettiler.

Daha sonra 11. Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğine ilişkin dilekçesi okundu. Dilekçesi okunması sırasında Gül, Genel Kurul'daki yerini alırken, bazı milletvekilleriyle tokalaştı.

Böylece Cumhurbaşkanlığı seçim süreci sona erdi ve bu yöndeki takvim de ortadan kalktı.

mnoocalan 09-05-2007 14:33

:dua: hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:music_whistling:

cilek_22 09-05-2007 15:04

evetya hepimiz icin hayirlissi olur ins.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:19 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1