Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Internet (http://www.dostunsayfasi.com/internet/)
-   -   Google'dan Bomba Bir Özellik Daha (http://www.dostunsayfasi.com/internet/31486-google-dan-bomba-bir-ozellik-daha.html)

Sisi 12-01-2011 09:39

Google'dan Bomba Bir Özellik Daha
 
İnternet üzerinden sunduğu birçok servis ile kullanıcıların vazgeçilmez dostu olan Google kendi servisleri içerisine bir yenisini daha ekledi.

Bugünden itibaren videolarınızı Google dokümanlar içersinde oynatabileceksiniz. Tek yapmanız gereken videonuzu bir yazı belgesini yükler gibi Google dokümanlarınıza eklemeniz.

Dokümanlar listenizden yüklediğiniz dosyayı tıkladığınızda Google oynatıcı videonuzu izlemeniz için yeni bir sayfa açacak. Buradan videonuzu izleyebilirsiniz.

http://i51.tinypic.com/wa258p.jpg

Google dokümanlara yüklenen video dosyaları en fazla 1 GB olabiliyor. Yükleyip oynatabileceğiniz en yaygın video biçimleri ise WebM dosyaları (Vp8 video codec bileşeni ve Vorbis Ses codec bileşeni), MPEG4, 3GPP ve MOV dosyaları - (h264 ve mpeg4 video codec bileşenleri ve AAC ses codec bileşeni).

AVI (Birçok kamera bu biçimi kullanır. Genellikle video codec bileşeni MJPEG ve ses codec bileşeni PCM'dir), MPEGPS (MPEG2 video codec bileşeni ve MP2 ses), WMV ve FLV (Adobe - FLV1 video codec bileşeni, MP3 ses).

Google dokümanlarınıza videolarınızı 1920 x 1080 piksel çözünürlükte yükleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konuların başında sev ve video uyumu bulunuyor. Ses ve video uzunlukları aynı olmalı ve ses ile video aynı anda başlayıp aynı anda sona ermeli.

Dokümanlar listenize yüklediğiniz bir video dosyasını tıkladığınızda video, bir video oynatıcı içeren yeni bir sayfada açılıyor. Video oynatıcının çalışması için Flash uygulamasının sisteminizde yüklü olması gerekiyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:58 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1