Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Kadın Sorunu (http://www.dostunsayfasi.com/kadin-sorunu/)
-   -   ‘Kadın kasadır, açmak için şifre gerekir’ (http://www.dostunsayfasi.com/kadin-sorunu/18068-kadin-kasadir-acmak-icin-sifre-gerekir.html)

gz_antepli 06-01-2008 11:29

‘Kadın kasadır, açmak için şifre gerekir’
 
Halen Kadını Meta olarak gören zihniyete bir örnek;

Bakın soytarıya
Bu soytarı kim derseniz
AKP'li Gölbaşı Belediye Başkanı
Abdülnasır Haşlak
http://www.gazeteport.com.tr/stellen.../gp_134475.jpg
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in de emeklilik günlerini geçirdiği Ankara’nın Gölbaşı ilçesi bir skandal ile çalkalanıyor. AKP’li Belediye, resmi internet sitesine ‘’Kadın kasa gibidir, şifresi bilinmeden açılmaz’’ sözünü yerleştirdi.


10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in bir villa satın alarak emeklilik günlerini geçirdiği, Ankara’nın turistik ilçesi Gölbaşı, bir skandal ile çalkalanıyor. AKP’li Belediye, resmi internet sitesine ‘’Kadın kasa gibidir, şifresi bilinmeden açılmaz’’ sözünü yerleştirdi. Tepkiler üzerine, ‘’Günün Sözü’’ bölümündeki bu ifade çıkarılırken, Belediye Başkanı Abdülnasır Haşlak ‘’Sitemiz hacklenip bu sözü yerleştirmişler’’ diye kendisini savundu. Ancak hacklendiği öne sürülen sitenin başka hiçbir bölümünde değişiklik görülmedi.
Gölbaşı Belediyesinin internet sitesinde Belediyenin faaliyetleri ve Belediye Başkanı Haşlak’ın demeçlerinin yanı sıra ‘’Günün Sözü’’ bölümü de bulunuyor. Her gün bu söz yenileniyor. Daha çok atasözlerine yer verilen bu bölüme son olarak kadınları kasaya benzeten ve açmak için de şifre gerektiği belirtilen söz yerleştirildi.


BAŞKAN: HACKLENDİK
Belediye Başkanı Haşlak, Gölbaşında yaşayan vatandaşlardan gelen tepki telefonları üzerine olayı öğrendiğini belirtti. Haşlak ‘’ Sitemizi hacklemişler ve günün sözünü değiştirmişler. Yasal işlemlere başladık ’’ açıklamasını yaptı. Siteden ‘’Günün sözü’’ bölümü çıkarıldı.
2004 yerel seçimlerinde AKP’den Belediye Başkanı seçilen Bayburt doğumlu Haşlak, kapatılan Refah Partisi Gölbaşı teşkilatında da görev yapmıştı. 1989 yılında Refah Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı olan Haşlak, daha sonra Fazilet Partisi ve AKP’ye geçti.


Alıntı...

efla 07-01-2008 09:12

adam bunu dedi ne farkedecek,düşüncelerinden dolayı yargılanacak mı?

AKP; senin gibi milletvekili istemiyoruz diyip istifa etmesini mi sağlayacak..

hiç biri olmayacak,bu adam söyledikleri ile kalacak..

Tuncelili 09-01-2008 17:15

bunların bayanlara yaklaşımları çok acayip bizim görgüsüzler bunlardan daha medenidir bayanlar sizin bu akpden çekeçeğiniz var bu cahil insanlara biraz ders verseniz belki akıllanırlar ne diyelim emeğine sağlık abim


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:51 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1