Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Kadınca
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Kadınca Bayanlara Özel

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 25-05-2009, 13:28   #1
Dost
Üyelik Tarihi: Mar 2007
Yaş: 50
Mesajlar: 1,485
Tesekkür: 1366
808 mesajina 26413 kez tesekkür edildi
 Abudeniz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Sadece 5 Dakikada Güzelleşin!

Gün içerisinde yoğun çalışıyorsanız ve makyaj yapmaya vakit bulamıyorsanız sadece 5 dakikanızı ayırarak bambaşka bir siz yaratabilirsiniz. Hızlı ve doğal görünümlü makyajın sırları…
siteadi.com - Sadece 5 Dakikada Güzelleşin!


Sadece 5 Dakikada Güzelleşin!

Makyaja başlamadan önce yüzünüzü nemlendirin. Kullandığınız kremi cilt tipinize uygun olmasına özen gösterin. Cildinizi yeterince nemlendirdiğinizde makyajınız daha güzel ve kusursuz görünür. Fondöten ya da pudra uygulamadan önce kremin cilt tarafından tamamen emilmesini bekleyin.

Açık tenliyseniz uçuk pembe tonları, koyu tenliyseniz uçuk turuncu tonları olan kapatıcı ile gözünüzün altındaki bölgeyi kapatın. Pembe ve turuncu tonlar renkli olduğu için yüzünüze enerji verir ve yorgun görünen gözlerin ifadesini değiştirir.

Yüzünüzde kapatılması gereken diğer bölgeler için fondöten ya da pudra kulanın. Fondöteni iyice dağıtmak için yumuşak bir süngerle sürmeniz gerekir. Eğer toz pudra kullanıyorsanız büyük boy fırça ile sürdüğünüzde başarılı sonuç alırsınız.

Solgun görünen yüzü canlandırmanın en etkili yolu allık sürmektir. Orta boy bir fırçayla yanaklarınıza, şakaklarınıza ve burnunuzun üstüne allık sürün. Dokunuşlarınızın hafifçe olmasına özen gösterin.

Kapatma işlemi için fondöten kullandıysanız likit ya da krem allık kullanmalısınız. Islak cilde uygulanan toz allık, bir bölgede toplanır ve kötü bir görünüme neden olur.

Göz makyajında en önemli nokta doğru rengi seçmektir. Canlı ve enerjiyle bakan gözler yaratmak istiyorsanız kahverengi göz kalemi kullanın. Gözün altını ve üstünü kahverengi göz kalemi ile hafifçe çerçeveleyin. Açık tonlarda bir göz farı uyguladıktan sonra fırçayla dağıtıp varla yok arası bir görünüm kazandırın.

Gözlerin çerçevesi kirpiklerinize rimel sürmeden önce kirpik kıvırıcı ile kıvırın. Siyah rimel, sert bir ifade vereceği için lacivert tonlarda rimel kullanmanızda fayda vardır.
Dudaklarınızın canlı ama sade görünmesi için açık tonlarda bir ruj tercih edin. Dumanlı görünüm için ruju direkt değil ellerinize sürerek, dağıtın. Ruj kullanmayı sevmiyorsanız meyveli dudak nemlendiricileri tercih edebilirsiniz.

Sadece 5 dakikanızı ayırarak günlük makyajınızı yaptınız. Artık toplantılara girebilir, çocuğunuzla ilgilenebilir, alışverişe çıkabilirsiniz. Elbette ki güzelliğinden emin bir kadın olarak!


kaynak

Benzer Konular
    __________________
    ,,,BiLmeyen Ne BiLsin Bizi, BiLenLere SeLam oLsun,,,
      Alıntı ile Cevapla
    Cevapla

    Tags
    dakikada, güzelleşin, sadece


    Yetkileriniz
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is Açık
    Smileler Açık
    [IMG] Kodları Açık
    HTML-Kodları Kapalı
    Trackbacks are Açık
    Pingbacks are Açık
    Refbacks are Açık



    Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:30 .
    Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
    Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

    Modified by HAKANDOST

    eXTReMe Tracker




    Valid XHTML 1.0 Transitional


    Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1