Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Komik Yazilar (http://www.dostunsayfasi.com/komik-yazilar/)
-   -   hangi burç nasıl özür diler (http://www.dostunsayfasi.com/komik-yazilar/18883-hangi-burc-nasil-ozur-diler.html)

ICEEE 30-01-2008 21:28

hangi burç nasıl özür diler
 
KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya $ekeri olduklarina inanirlar.. ozur dilemelerini gerektiricek bi$ey yaptiklarini ya da soylediklerini hic du$unmezler.. o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi

BOGA:
Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. hem zaten olan olmu$tur.. o yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkada$lari vardir

IKIZLER: Ikizler her ne yapmi$ olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi ara$tirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini du$unmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemi$siniz o da sizin sorununuz

YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pi$man olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren ba$ka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmi$siniz yalvar yakar olan sizsiniz.

ASLAN:
Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar.. size cicekler alir, evinizin kar$isindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir..... sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona kar$i koymak ne mumkun.

BA$AK:
Ba$ak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar.. herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler.. onlara gore i$ i$ten gecmi$ olsa bile sonucta ozur dilemi$ midir, dilemi$tir.

TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler.. o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemi$ olursunuz.

AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da kar$iniza alip konu$mak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.

YAY:
Yay'larin kitabinda pi$manlik, ozur gibi $eyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz $arkisi onlarin hayat felsefesidir. Ba$kalari onlara yanli$ bi$ey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..

OGLAK
: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz.. uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmi$seniz ne mutlu.

KOVA:
Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bi$eyler du$unurler.. genelde de ba$arirlar .

BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara baki$ acisi farklidir.. bir Balik ve ozur dilemek ha? $ansinizi zorlamayin.

Corumlu 30-01-2008 21:47

Baliklarin ozur dilemesine gerek yoktur ki, genelde onlar haksizliga ugrayanlardir :D
yaniii bu da demek oluyorki ...... balilardan ozur dilenmesi gerekir:D:D

Memoli 31-01-2008 00:11

Alıntı:

CORUMLU´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 112561)
Baliklarin ozur dilemesine gerek yoktur ki, genelde onlar haksizliga ugrayanlardir :D
yaniii bu da demek oluyorki ...... balilardan ozur dilenmesi gerekir:D:D

Tabi abi savunmak lazım kendimizi değilmi :)

Alıntı:

AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da kar$iniza alip konu$mak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.
Ben yaparım ama her zaman değil canım karşımdaki kişinin samimiyetine bakarım cok değerli biri ise yüz yüze konuşurum ama özürdilemesin biliriz yüzyüze :D

eline saglık ilgic bir konu ilkez duydum iceee

Daywalker 31-01-2008 01:31

Alıntı:

YAY: Yay'larin kitabinda pi$manlik, ozur gibi $eyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz $arkisi onlarin hayat felsefesidir. Ba$kalari onlara yanli$ bi$ey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..



Kesinlikle.

İsmail 31-01-2008 09:52

Alıntı:

ıceee´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 112556)
KOVA:[/COLOR] Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bi$eyler du$unurler.. genelde de ba$arirlar .

.

evet ben bı kova burcuyum..ve dunya tatlııs bı ınsanım :D
ve herzaman durumu kurtarmısımdır :D

melike1907 31-01-2008 11:59

balıklar özür dilemezlermiymiş yeni duyuyorum:D

eğer bir hata yaptığıma inanıyorsam kesin özür dilerim ama yoksa neden dileyim canım benden dilesinler yoksa küserim:D


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:57 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1