Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Güncel Olaylar > Köse Yazilari
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 29-05-2015, 20:17   #1
Admin
MEHMETDOST - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jul 2009
Bulunduğu Yer: Defne / Hatay
Yaş: 54
Mesajlar: 19,980
Tesekkür: 7379
2694 mesajina 33670 kez tesekkür edildi
  MEHMETDOST isimli üye çevrimiçidir (Online)
Tanımlı Tırların Altında Kalan AKP


siteadi.com - Tırların Altında Kalan AKP

2002 yılında büyük hedeflerle iktidara gelen AKP, bugün ülkemiz için bir hayal kırıklığı durumuna gelmiştir. Şu an hem partiyi, hem hükümeti, hem de köşkü sahiplenen bir kişi var artık. Söyledikleri kanun, ima ettikleri emir olarak algılanan tek bir kişi…
Kamuoyu herşeyi 17-25 Aralık 2014 tarihinde görmeye başladı. Erdoğan ve ekibi suçüstü yakalanmıştı. Böyle olunca da arkada şahit bırakmamak adına, herkes kılıfına uydurularak infaz edilmeye başlandı.
Bugün ülkemizin geldiği noktada kamuoyunun büyük bir umursamazlığına rağmen açıkça altı çizilmesi gereken husus şudur: “AKP’nin iktidara geldiği günden bu yana atmış olduğu adımlar ile Türkiye’nin iç ve dış güvenliği ağır bir şekilde ihlal edilmiş ve ülkemizin birliği kırılma aşamasına getirilmiştir.”
Tìrlarìn Altìnda Kalan AKP
AKP’nin önderliğinde Ergenekon, Balyoz ve Casusluk davaları ile Türk Ordusu’nun personel yapısı ve savaş etkinliğine ağır zararlar verilmiştir.
AKP hükümeti, TSK’yı etkisizleştirme adına ikinci planını Adana’da MİT tırlarını durduran askerleri tutuklattırarak devreye sokmuştur. Askerlere “Terör örgütüne üye olmak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırmaya veya görevini kısmen veya tamamen yapamaz hale getirmeye teşebbüs etmek”. suçu tevdi ediliyor.
Adana’da MİT’e ait tırlara yapılan operasyon ile ilgili soruşturma Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülürken, 5 Nisan tarihinde 34 askerin gözaltı kararını İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı veriyor. Hadisenin ilginç tarafı ise, askerlerin Selam Tevhid davası ile bağlantı kurularak tutuklanması.
Bu trajikomik olay karşısında AKP hükümetinin nasıl bir çıkmazda olduğunu anlamak mümkün değil. İhtimallerle, şüphelerle, varsayımlarla insanlar bir terör örgütü oluşturmakla suçlandığı bir AKP Türkiye’sinde yaşıyoruz.
Suriye’ye giden MİT tırları Adana’da “Kanun Ordusu” Jandarma’ya çarpmış, çarpışmanın etkisiyle tırlar AKP hükümeti ve Erdoğan’ın üzerine devrilmiştir. Tırların altında kalan AKP tayfası, suçüstü yakalanmanın can havliyle tırlara kaza yaptıran Jandarma’ya saldırmış, O’nun TSK’dan bağını koparmış ve kendine kaza yaptıran Türk Subaylarını tevkif etmiştir. Bu filmin sonu mutlu sonla biter mi bilinmez, ancak filmin sonunda Lahey son durağında park eden tırların altında AKP can verecektir.

__________________
Bizim paşa gönlümüzden çıkmış paylaşıyoruz kıymet bilmeyenler UTANSIN!!
‐----------‐-----‐---------‐-----
Seni her halinle niye seveyim?FENERBAHÇEmisin sen.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:13 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1