Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Teknoloji Dünyası > Otomobil Dünyasi
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 06-01-2007, 01:15   #1
Onursal Dost
Memoli - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Oct 2006
Bulunduğu Yer: KKTC
Mesajlar: 2,222
Tesekkür: 15
108 mesajina 493 kez tesekkür edildi
 Memoli isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Japon 4 Yıldız Savaşı

ardesler cesitli sitelerden derledigim japon compact sinif otolarin carpisma testlerini sizlerle paylasmak istedim...
siteadi.com - Japon 4 Yıldız Savaşı
HONDA CIVIC(4 yildiz aldi)

Yolcu koruması: 4 yıldız Puanlar: Önden 11 puan (% 69), yandan 16 puan (% 89), emniyet kemeri uyarısı 3 puan, Toplam: 30 puan. Çocuk güvenliği 4 yıldız, 38 puan (% 7. Yaya güvenliği 4 yıldız, 24 puan (% 67)

Önden çarpma: Kaza anında ön konsol, yolcu ve sürücünün dizleri için tehlike oluşturuyor. 100 mm içeri hareket eden gaz pedalı sürücünün ayak bilekleri ve ayağı için risk oluşturuyor.

Çocuk güvenliği: Civic’in ön yolcu havayastığı devre dışı bırakılabiliyor. Arka koltuklardaki ISOFIX bağlantıları belirgin değil. Bu disiplinde yüzde 78’lik skor elde eden Civic çocuk gücvenliğinde 4 yıldız aldı.

Emniyet kemeri uyarısı: Ön ve arka yolcular için emniyet kemeri uyarısı sunan Civic tam puan aldı.

Yaya güvenliği: Ön tampon ve motor kaputu yayalara sağladığı korumayla maksimum puan aldı. Çocuklara yönelik korumaysa zayıf.

MAZDA 3 SERISI (4 yildiz)

Japon Mazda’nın piyasaya çıktığından bu yana büyük övgüler alan 3 modeli makyajlı versiyonuyla Euro NCAP çarpışma testlerine katıldı. Sürücü ve yolcu güvenliği kategorisinde topladığı 33 puanla 4 yıldızda kalan Mazda 3, yandan çarpmalarda kusursuz bir güvenlik sağlasa da önden gelen darbelerde yüzde 75’lik performansla 18 puanın 12’sini alabildi. Önden alınan darbelerde sürücü ve yolcunun göğüs ile bacaklarına aldığı darbeler Mazda 3’ün puan kaybetmesine neden oldu. Çocuk güvenliği kategorisinde yüzde 65’lik performansla 3 yıldız elde eden Mazda 3, yaya güvenliği kategorisinde ise yüzde 42’yle 4 yıldızdan 2’sine ulaştı.

KIA CERATO (3 yildiz) guney koreli compact sinif otomobil...

Kia'nın Cerato modeli, Euro-NCAP testlerinden üç yıldız almaya hak kazandı. Önden çarpışmada yeterli puanı toplayamayan Cerato'da A sütununun hareket etmemesi, kabindeki güvenliği artıran en önemli etken oldu.

TOYOTA COROLLA (4 yildiz)

Corolla'dan dört yıldızlık koruma! Toyota'nın kompakt segmentteki yeni Corolla modeli Euro-NCAP güvenlik testlerini birçok açıdan iyi performans sonuçlarıyla tamamladı. Otomobilin kaportası ön çarpmalarda etkilenmezken, daha sonra yapılan incelemelerde sadece ufak bir deformasyona uğradığı görüldü.

NISSAN ALMERA (4 yildiz) bu arac nasil 4 yildiz almis anlayamadim.resmen dagilmis

Euro NCAP, yeni Nissan Almera hatchback ile yaptığı çarpışma testi sonuçlarını açıkladı. Nissan Almera hatchback, Euro-NCAP'in yaptığı önden ve yandan çarpışma testinde, beş üzerinden dört yıldızla değerlendirildi. Yaya güvenliği disiplininde ise 1 yıldız aldı.

saygilar...

__________________
Yenilikci bir tarzımız için PAYLAŞIMLAR KENDİ uploandmuz olacaktır .... RAR olarak paylaşılan bütün dosyalarda Sitemizin Reklamları Olacaktır.. Aynı zamanda bütün Paylaşmış olcagım Paylaşımlar Anti Virüs Eset Smart sucrity programı ile Taranmış ve Anti virüs ve sapam Hiç bir şekilde olmayacaktır... Ama Hersey Rahmen Bütün Paylaşımları indirdikten sonra Kullanmış oldugunuz Anti virüs Programı ile tarama Yapın... Sorumluluk Kabul edilmez...

İletişim Msn - E - posta

[email protected]
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
japon, savaşı, yıldız


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:56 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1