Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Teknoloji Dünyası > Otomobil Dünyasi
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 03-02-2007, 22:12   #1
Onursal Dost
Memoli - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Oct 2006
Bulunduğu Yer: KKTC
Mesajlar: 2,222
Tesekkür: 15
108 mesajina 493 kez tesekkür edildi
 Memoli isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Thumbs up Peugeot'nun yarışmasında iki Türk finalist

Peugeot'nun yarışmasında iki Türk finalist
siteadi.com - Peugeot'nun yarışmasında iki Türk finalist Bu sene 4.'sü düzenlenen Peugeot Tasarım Yarışması'nda ilk 30 finalist belli oldu. Toplam 113 farklı ülkeden 4 binden fazla projenin gönderildiği yarışmaya daha önce düzenlenen her 3 yarışmada olduğu gibi Türkiye'den çok büyük bir katılım oldu. Kazım Doku ve Ertuğ Yenidemir adındaki genç Türk tasarımcılar, gönderdikleri tasarımlar ile ilk 30 finalist arasına girerek büyük bir başarıya imza attı.
Tüm internet kullanıcılarından otomobili, otantik ve özgün bir keyif kaynağı olarak tekrar keşfetmeleri istenen yarışmada bu sene pek çok ilk yaşandı. En fazla katılımın yaşandığı bu yılki yarışmada, 4 binden fazla proje yer aldı ve ilk kez 113 farklı ülkeden katılım oldu. 525 tasarım ile Çin en fazla tasarım ile katılan ülke oldu. Çin'i 477 tasarım ile Fransa ve 212 tasarım ile Türkiye takip etti. 24 yaşındaki Kazım Doku, Üsküminki adlı tasarımı ve 25 yaşındaki Ertuğ Yenidemir, 910 adlı tasarımı ile Türkiye'nin ve Türklerin otomobil tasarımındaki iddialarının pek çok ülkenin ötesinde olduğunu kanıtlamış oldular.

Peugeot Türkiye, daha önce de açıkladığı gibi yarışmaya katılıp ilk 10'da dereceye giren Türk tasarımcılara farklı destekler sağlayacak. Peugeot'nun bir önceki tasarım yarışmasında ilk 10'a giren Emre Hüsmen, Peugeot Türkiye'nin bursuyla Toronto'da Humber College of Applied Arts and Technology'de Endüstriyel Tasarım bölümünde okuyor. Yarışmada şimdi ikinci aşamaya gelindi. 21 Aralık 2006-23 Ocak 2007 tarihleri arasında finale kalan 30 tasarım, www.*********.com adresinde internet kullanıcılarının ve basının oylamaları için sergilenecek. 22-26 Ocak haftasında ise, ilk on proje toplu olarak internette yayınlanacak. Şubat ayı ortasında sonuçlar internet sitesinden açıklanacak ve 2007 Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda kazanan tasarımcı basına tanıtılacak. Son iki aşamada ise, Nisan-Eylül 2007 tarihleri arasında tasarım orijinal boyutlarında üretilecek ve 2007 yıl sonuna kadar tasarım, Xbox 360 üzerindeki bir video oyununa da entegre olacak. Üretilen konsept otomobil, 2007 Eylül ayında gerçekleştirilecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.

Peugeot Türkiye yetkilileri, iki Türk tasarımcının tasarımlarının Türkiye'den gelecek oylar ile ilk 10'a girmesinin son derece sevindirici ve gurur verici olacağını belirtti.
24.12.2006

Kaynak : İHA

__________________
Yenilikci bir tarzımız için PAYLAŞIMLAR KENDİ uploandmuz olacaktır .... RAR olarak paylaşılan bütün dosyalarda Sitemizin Reklamları Olacaktır.. Aynı zamanda bütün Paylaşmış olcagım Paylaşımlar Anti Virüs Eset Smart sucrity programı ile Taranmış ve Anti virüs ve sapam Hiç bir şekilde olmayacaktır... Ama Hersey Rahmen Bütün Paylaşımları indirdikten sonra Kullanmış oldugunuz Anti virüs Programı ile tarama Yapın... Sorumluluk Kabul edilmez...

İletişim Msn - E - posta

[email protected]
  Alıntı ile Cevapla
Eski 04-02-2007, 00:10   #2
dostakcam
Guest
Mesajlar: n/a
Tesekkür:
mesajina kez tesekkür edildi
 
Tanımlı

ne güzel demekki fırsat bulsa türkler nelere imza ataca hesabını siz tutun

  Alıntı ile Cevapla
Eski 08-02-2007, 15:29   #3
Banlanmış Üye
Üyelik Tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 0
9 mesajina 10 kez tesekkür edildi
 kenan_412 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

türk milleti ne kadar çalışkan oldugunu bir kezdaha kendini gösterdi güzel çalışman için tşk ler

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
finalist, iki, peugeotnun, türk, yarışmasında


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:47 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1