Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Otomobil Dünyasi (http://www.dostunsayfasi.com/otomobil-dunyasi/)
-   -   Daihatsu'dan gösterişli kampanya (http://www.dostunsayfasi.com/otomobil-dunyasi/4253-daihatsu-dan-gosterisli-kampanya.html)

MaRaSlI 17-02-2007 00:23

Daihatsu'dan gösterişli kampanya
 
Daihatsu'dan gösterişli kampanya
http://img.mynet.com/oto/daihatsu_terios.jpg

SUV segmentinin aralık ayı lideri Daihatsu Terios modeli, zengin aksesuar seçenekleriyle donatılmak üzere müşterilerini Daihatsu showroomlarına bekliyor. Daihatsu Türkiye 1.3 lt versiyonunda uyguladığı gibi 1.5 lt versiyonunda da yeni aksesuar paketi kampanyalarını başlattı. Segmentinin en ekonomik araçlarından biri olan Terios modeli aksesuarlarıyla da bu özelliğini yansıtıyor. Uygun fiyatıyla bütünleşen aksesuar paketlerinde yüzde 18 ile 21 arasında değişen ekstra indirimler uygulanıyor.


Şu an itibariyle anons edilen 4 farklı paket ile Terios 1.5 lt modeline daha spor ve şık bir görünüm kazandırılıyor. Deri koltuklar elegant dokunuş, sunroof ise gökyüzüyle bütünleşme hissini doğururken, krom kaplamalar aracı göz alıcı güzelliğe kavuşturuyor, göstergeli park sensörleri ise parkı bir eğlence haline getiriyor. Tüm bu özellikler aracı daha da gösterişli ve donanımlı kılıyor.


Otomobil kullanma coşkuşunu artıran aksesuarları görmek, beğenmek ve yaşamak, aynı zamanda aksesuarları tek tek almak yerine set halinde alarak daha büyük fiyat avantajı elde etmek için Daihatsu Türkiye, aksesuar paketleri tükenmeden müşterilerini showroomlarına davet ediyor.

kommandos27 28-04-2007 12:38

super biszi ellerine saglik


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:53 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1