Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > PC ve İşletim Sistemleri
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

PC ve İşletim Sistemleri PC ve İşletim Sistemleri hakkında bilgi ve sorunların paylaşım ve çözüm yeri!

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 04-02-2008, 21:59   #1
Yeni Üye
Üyelik Tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 29
Tesekkür: 0
4 mesajina 5 kez tesekkür edildi
 ayselim isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı apple sadece çalışır

APPLE
siteadi.com - apple sadece çalışır Tost makinanız çökmez. Mutfak lavabonuz çökmez. Bilgisayarınız neden çökmek zorunda ki? PC'nizin ihtiyaç duyduğunuzda çalışmasını sağlamak için harcadığınız sayısız saatleri düşünün. Sonra bir de Mac'i düşünün.

Eğer değerli zamanınızın büyük bölümünü PC'nizin neden çöktüğünü anlamak ve düzeltmek için kullanıyorsanız, bir Mac'e ihtiyacınız var demektir. Hala ikna olmadıysanız, Mac'i hayatlarını bütünleşik bir parçası gibi seven ve kullanan milyonlarca insana nedenini sorun. Bir çoğu aynı cevabı verecektir: Sadece çalışır. Yapmak istedikleri şeyi yapmak istediklerinde yapmalarına izin verir. Daima. Çünkü Mac donanım ve yazılımın mükemmel bir birlikteliğini sunar. Sadece Mac'te işletim sistemi, uygulamalar ve bilgisayarın kendisi aynı insanlar tarafından tasarlanıp üretilir.

Bir Mac'i kutusundan çıkartın ve el ile eldivenin nasıl birbirine uyduğunu görün. Prize takın ve çalıştırın. Herşey için hazırsınız. Bir Mac'te USB, Firewire, Ethernet gibi temel ihtiyaçların yerleşik olduğunu görürsünüz. Her yeni Mac modeli kablosuz ağlara bağlantı için gereken yerleşik antenle gelir. Bulunduğunuz yerden İnternete kablosuz bağlantı için Mac'i çalıştırmanız yeter. Ekstra kablosuz kartlara gerek yok. Mac'in çökmelere karşı olan direncinin arkasındaki sır işletim sisteminin derinliklerinde yatar. Mac OS X'in kullanıcı arayüzü endüstri standartı bir UNIX çekirdeği üstüne kuruludur. Böylece ağır işler yaparken sizi sistem çökmelerine karşı korur. Sahip olduğu güvenlik protokolleri dış saldırılara geçit vermez. En teknolojik 500 firma, hükümetler ve üniversiteler kritik uygulamalar için UNIX'e güvenirler. Artık siz de güvenebilirsiniz.

Elbette, nadir olarak Mac'iniz de hıçkırığa yakalanabilir. Bu durumda destek hattına bir telefon veya yerel satıcınızı aramak donanım veya yazılım probleminizin anında çözülmesini sağlayacaktır. Çok daha temkinli mi olmak istiyorsunuz. XXL genişletilmiş servis paketini satın alın, garanti ve ücretsiz telefon desteğinizi üç yıla çıkartın.


  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi ayselim üyemize tesekkür ettiler
melih_20 (01-04-2015), murat78 (14-04-2015)
Cevapla

Tags
apple, çalışır, sadece


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:38 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1