Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Sanatçilarimiz, Ozanlarimiz , Sairlerimiz
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 11-11-2010, 22:30   #1
Dost
uMuTDOST - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Nov 2007
Bulunduğu Yer: Hayal
Yaş: 37
Mesajlar: 47
Tesekkür: 4
21 mesajina 60 kez tesekkür edildi
 uMuTDOST isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Wink justin bieber kimdir

Justin Drew Bieber, 1 Mart 1994 Kanada doğumlu şarkıcı.Şuanda da Atlanta'da yaşıyor. Kariyerine Youtube ile başladı, buraya Chris Brown'ın With You parçasını coverlayıp siteye yükleyerek ilgi çekmiştir ve Scooter Braun tarafından keşfedilmiştir. Justin Bieber'ın ilk Single'ı One Time oldukça iyi bir çıkış yakalamış ve One Less Lonely Girl single ile birlikte Kanada Hot 100 de 15 e, Bilboard Hot 100 de ise ilk 20 ye girme başarısı elde etmiştir.
siteadi.com - justin bieber kimdir
Bieber'ın ilk albümü "My World" 17 Kasım 2009 da çıkmıştır. Ayrıca 2. devam albümü "My World 2" büyük başarı yakalamış, albümden çıkan ilk single Baby uluslararası başarı elde etmiştir, Baby klibi ile dünya'nın en büyük video paylaşım sitesi Youtube'de en çok izlenen video rekorunu kırmıştır. Yeni albüm ve klip çalışmaları devam etmektedir.

Çocukluğu

Bieber 1 Mart, 1994'te, Stratford, Ontario'da doğdu. Annesi Pattie Mallete, ona hamile kaldığında 18 yaşındaydı. Birçok geliri az işte çalışan Mallete, Bieber'ı tek başına yetiştirdi. Yine de, Bieber babası Jeremy Bieber'la iletişimini kesmedi. Büyürken, Bieber kendi kendine piyano, bateri, gitar ve trompet çalmayı öğrendi. 2007'nin sonlarında, 12 yaşındayken, Bieber bir yerel şarkı yarışması için Ne-Yo'nun "So Sick" şarkısını söyledi ve ikinci geldi. Mallette arkadaşları ve ailesinin görmesi için YouTube'a performansının videosunu koydu. Siteye Bieber'ın değişik R&B şarkılarını söylediği videoları koymaya devam etti ve Bieber'ın sitedeki popülerliği arttıkça arttı.

Değişik bir şarkıcının videolarını ararken, Scooter Braun, So So Def'in eski pazarlama yöneticisi, yanlışıkla Bieber'ın videolarından birine tıkladı. Etkilenen Braun, Bieber'ın gösteri yaptığı tiyatroyu buldu, Bieber'ın okulunun yerini tespit etti, ve en sonunda Mallette'le irtibata geçti. Mallette isteksizdi; şöyle dua ettiğini hatırladı, "Tanrı'm, onu sana verdim. Bana bir Hristiyan adam, bir Hristiyan plak şirketi gönderebilirsin!" Yine de, kilisenin yaşlılarıyla dua ettikten ve onların desteğini kazandıktan sonra, Braun'un o zamanlar 13 yaşında olan Bieber'ı Atlanta,Georgia'ya demo kaydetmek için götürmesine izin verdi. Gittikten bir hafta sonra, Bieber 2008 yılında Island Records'la anlaşma yapmasıyla sonuçlanan, Island Def Jam Group'ta bir seçme ayarlayan R&B şarkı yazarı/şarkıcı Usher'a şarkı söyledi. Justin Timberlake'in de Justin'le anlaşma yapmaya çalıştığı söylendi, ama o Usher'la kontrat imzalamayı seçti. Bieber ve annesi Atlanta'ya, Usher ve Braun'un da oturdukları yere, kariyerinin temelini atmak için taşındılar.


Google Amcam icin

__________________
Ztv4you
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi uMuTDOST üyemize tesekkür ettiler
Abudeniz (12-11-2010)
Eski 12-11-2010, 17:55   #2
Dost
Üyelik Tarihi: Mar 2007
Yaş: 50
Mesajlar: 1,485
Tesekkür: 1366
808 mesajina 26413 kez tesekkür edildi
 Abudeniz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Eline saglik Umutdost,Google amcaya selam..

__________________
,,,BiLmeyen Ne BiLsin Bizi, BiLenLere SeLam oLsun,,,
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bieber, justin, kimdir


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:29 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1