Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Serbest Bölge!
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Serbest Bölge! Kategorize edemediğiniz her telden konuyu bu başlık altında tartışabilirsiniz.

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 03-11-2015, 18:29   #1
Can Dostlar
raso - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 10,330
Tesekkür: 27
4294961237 mesajina 4294967295 kez tesekkür edildi
 raso isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Bumerang Nedir? Bumerang Yazarkafe Platin Üyelik Nasil Yapilir ?

Bumerang 2007 yılında Hürriyet bünyesinde kurulmuş blog ve web sitelerini destekleyen bir network projesidir.
siteadi.com - Bumerang Nedir? Bumerang Yazarkafe Platin Üyelik Nasil Yapilir ? Bumerang’a üye siteler trafik, görünürlük, kazanç ve çeşitli ayrıcalıklar elde etmektedir. Bumerang’ a üyelik tamamen ücretsiz olup, üyelik için sadece birkaç dakikanızı ayırmanız yeterlidir.

Üyelik işleminiz sonrasında siteniz editörlerimizce değerlendirilerek Bronz, Altın ve Platin olmak üzere 3 farklı üyelik tipine göre kategorize edilir.

Bumerang’ la blogunuz/web siteniz internette daha geniş kitleye ulaştırabilir, dünyaca ünlü markalardan alacağınız reklam teklifleri ile gelir elde edebilirsiniz.

Bumerang sistemine katılabilmeniz için bir web sitesi, blog ya da forum sitesi sahibi olmanız gerektiğini tekrar hatırlatmak isteriz.



Merhaba, blog yazarları ve normal site yazarlarının son zamanlarda ki en çok rağbet gösterdikleri paylaşım sayfası olan Bumerang Hürriyet’te kendi sitenizin içeriklerini link ekleyerek paylaşabilirsiniz. Ayrıca bumerang’ın gönderdiği teklifleri kabul ederek para bile kazanabiliyorsunuz.

Peki bumerang platin üyelik nasıl yapılır ?

İlk olarak kesinlikle yeni açtığınız bir siteyi bumeranga kaydetmeyiniz. Hitiniz olmadığı için size muhtemelen bronz üyelik vereceklerdir. Sitenizin hiti biraz yüksek olsun, içeriklerinizde özgün olursa üyelik tipiniz muhtemelen ‘platin’ olarak seçilecektir.

Peki Altın olarak gelen üyelik nasıl platine dönerbilir ?

İlk olarka altın yada platinden daha düşük bir üyelik tip alırsanız bumerangın verdiği yazarkafe şablonunu sitenizde daha iyi görünen bir yere koyarak sitenizin tekrar değelendirilmesini isteyiniz. Bunu üyelik tipiniz platin olana kadar tekrarlayabilirsiniz.



Platin Üye Olma Koşulları Nelerdir?

Bumerang’ın platin üyeleri arasında mı yer almak istiyorsunuz? O halde bu yazıya bir göz atın derim. Sitenizin platin üyeliğe yükselebilmesi için yapılacak destek çalışmaları bu yazıda bulabilirsiniz.

Yaşadığımız bilgi toplumunda hızla artış gösteren blog sayfaları birbirleriyle adeta rakip halinde. Yazmanın popüler olduğu bu dönemde blogunuzun diğer bloglardan sıyrılıp bir tık yukarı çıkmasını istersiniz öyle değil mi? Yazımda Bumerang üyelik kriterlerinde önemli olan birkaç altın kuraldan bahsedeceğim.

Kural 1: Özgür Olun, Özgün Yazın.

Kimileri için bir hayat tarzı olan blog yazmak, kimileri için gelip geçici bir heves olarak karşımıza çıkıyor. Anlık bir hevesle açılan blogları, internet sayfalarından alınan kopya ve alıntı bilgilerle doldurmak yapılan en büyük yanlışlardan. Ön koşul sitenizin özgün olması. Özgür düşüncelerinizle olabildiğince zengin içerikler oluşturmak platin üye olmak için atılacak ilk adım. Özgün ve farklı anlatıma sahip bilgileri içeren zengin içerikler oluşturun. İlgi çekici başlıklar kullanın ve insanlarda merak uyandırın. Merak uyandırarak okuyucuları blogunuza çekin. Benzersiz içeriklerin her zaman fark yarattığını unutmayın.

Kural 2: Sitenizi Güncel Tutun.

Sitenizle olabildiğince çok ilgilenin, eksiklerinizi tamamlayın, site içeriklerini düzenli aralıklarla güncelleyin. Arşivinizi geniş tutmaya özen gösterin. Doğru kategoriyi belirlediğinizden emin olun. Belirli bir konu üzerinde yoğunlaşmış, belirlenen konu üzerinde güncel paylaşımlarda bulunuyorsanız oturmuş bir kitleye sahip olursunuz.

Kural 3: Görsel Kullanmaya Özen Gösterin.

Görsellerinizin içeriğinizle uyumlu bir biçimde bütünleşmesini sağlayın. Uyumlu renk kullanımlarınızla hedef kitlenizin dikkatini çekin. Ziyaretçilerinizin ilgisini çeken rahat bir okuma sunan, yaratıcı tasarıma sahip bir blogger olun. Bumerang şablonlarını görünür yerlere yerleştirin. İlginç ve sayfanızı keyifli kılacak tasarımsal değişiklikler yapın. Tasarımınızla standart blog temalarından ayrışın. Sayfanız ne kadar ilgi çekerse o kadar içerik okutacağınızı unutmayın.

Kural 4: Sosyal Medya Hesaplarınızı Blogunuza Entegre Edin.

Sosyal mecralarda aktif olarak kendinizi gösterin. Okuyucularınızın erişim sağlayabileceği sosyal platformlarda yerinizi alın. Tüm platformlarda okuyucularıyla etkileşim halinde olan bir blogger olmak size artı katacaktır. Hesaplarınızı sitenize bağlayarak günlük trafiğinizi arttırabilir, yeni takipçilere sahip olabilirsiniz.Aynı zamanda sosyal medya hesaplarınızı Bumerang panelinize bağlayarak daha fazla reklam teklifi alabilir, kazancınızı artırabilirsiniz.

Kural 5: Etkileşime Önem Verin!

Blogunuza gelen yorumlara kayıtsız kalmayın, okuyucularınızın yorumlarına önem vererek onları yanıtsız bırakmayın.

Sitenizde gerekli iyileştirmeleri yaptığınızı düşünüyorsanız, üyelik tipinizin yeniden değerlendirilmesi için site ayarlarınızı güncelleyerek, üyeliğe tekrar başvurabilirsiniz.

Platin Üye Olma Koşulları Nelerdir? | Bumhaber

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:13 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1