Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Serbest Bölge! (http://www.dostunsayfasi.com/serbest-bolge/)
-   -   Hırsızın eli kesilsin, zina yapan taşlansın, herkes mutlu olsun! (http://www.dostunsayfasi.com/serbest-bolge/18462-hirsizin-eli-kesilsin-zina-yapan-taslansin-herkes-mutlu-olsun.html)

gz_antepli 18-01-2008 08:20

Hırsızın eli kesilsin, zina yapan taşlansın, herkes mutlu olsun!
 
İşte RTE' nin Malezyası

Yeni YÖK Başkanının Gururu


Malezya seçimlerinde yine şeriat tartışması

Hırsızın eli kesilsin, zina yapan taşlansın, herkes mutlu olsun!

http://www9.gazetevatan.com/newpics/...39648247_2.jpg

Malezya’da aşırı İslamcı parti PAS, Mart’taki seçimler için Hristiyan-Müslüman tüm halktan “Şeriata oy verin sokaklardaki suç oranı düşsün” diye destek istiyor.

“Türkiye Malezya olur mu?” sorusuyla birlikte yaklaşık 1 ay boyunca Türk siyaset ve basınında gündemi meşgul eden Malezya’da Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesinde şeriat tartışması yeniden alevlendi. Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın geçen aylarda “Yasalardaki boşlukları şeriatı baz alarak doldurabiliriz” demesinden sonra bu kez tartışmayı başlatan, şeriat yanlısı PAS’ın kampanyası oldu. Daha önceki kampanyalarında “Malezya Malezyalılar’ındır” sloganıyla ülkedeki Hristiyan azınlığı yok sayan bir seçim stratejisi yürüten parti, bu kez azınlıklara da seslenerek “Bize oy verin, şeriatı getirelim, herkes mutlu olsun” diyor.

http://www9.gazetevatan.com/newpics/...39648247_3.jpg

Sokakları biz yatıştırırız

Partinin ruhani lideri Nik Mat ve genel başkanı Abdulhadi Avang, Reuters’a bu seçimlerde sokak olaylarından bunalan halkın, suç oranlarını en çabuk düşürecek olan partiyi iktidara taşıyacağını belirtti ve şeriatın en doğru adım olacağını söyledi. Nik Mat, “Hırsızın elini kesersek, zina yapanı taşlarsak bir daha kimse bu işlere kalkışmaz. Hem ülkemizde azınlıklar Malaylar’dan daha zengin. Hırsızların hedefi aslında onlar. Yani şeriat gelirse asıl kazanacak olan Hristiyan azınlıklardır. O yüzden bize oy vermeliler” dedi.


VATAN

crazydark 18-01-2008 09:20

bu yazıyı yök başkanına göstersek en güzeli suç oranı azalır der heralde işte türkiye malezya olurmu diye bir tartışmaya bir yazı okuyun teşekkürler dostum


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:26 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1