Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Serbest Bölge!
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Serbest Bölge! Kategorize edemediğiniz her telden konuyu bu başlık altında tartışabilirsiniz.

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 12-01-2010, 22:48   #1
Onursal Dost
Lavinia - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Yaş: 35
Mesajlar: 696
Tesekkür: 958
563 mesajina 5000 kez tesekkür edildi
 Lavinia isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Dost Dedigin...

DOST DEDIGIN
siteadi.com - Dost Dedigin...
“Dost dedigin kötülükleri gecenin karanligi gibi örter. Yalansiz, dolansiz, beklentisiz ilişkilerin oldugunu düşünmek ütopya. Sevgi ve dostluk çikmaz sokagin adi. En çok incitilen, kirilan kişiler ilişkilerinde derinlik arayanlardir. Safliklarinin, temizliklerinin karşiliklarinda ihanetler, aldatilmişlik bulanlar. Gerçekten insanin sadik dostu kara toprak mi acaba?
Cinnet toplumda dostluk aramak beyhude. Sosyal yaşamin tüm kirliligi, sahtelikleri, kahpelikleri insan ilişkilerinin temelini oluşturuyor. Bu temeller üzerine kurulan dostluklarin ne derece saglam olacagini varin siz düşünün. Dostlukta diger kutsal kavramlar gibi içi boşaltilmis siritarak yüzümüze bakiyor. Yüzme bilmeyen bir adamin derin sularda çirpinişi neye yarar ki? Ne zaman duygularimizi yaşamaya çalişsak her zaman birileri bizden önce davranip ortaya çikiyor. Kendi duygularini, problemlerini bize yaşatip kendisi rahatliyor. Peki ya biz? Biz ne zaman kime duygularimizi ihale edip rahatlayacagiz? Ne zaman ve nerede oldugunun hiç önemi yok.
Fakat hangi istasyona gitsem tren kalkti diyorlar. Ve ben hiç bir trene binemiyorum. Acaba bu benim kendi yazdigim senaryomuydu? Ama ben bu senaryoya kendimden çok inaniyorum. Peki içimizde durmadan büyüyüp gelişen ve tüm benligimizi kaplayan sikinti ve aci neyin nesi? Sokakta rastladigim her garibanin her yoksulun yüzü annem oluveriyor birdenbire. Benden ne istiyorlar? Benim sormam gereken sorulari onlar annem adina bana neden soruyorlar? Yaşadigim yilgin hayatin sorumlusu ve hatta o yilgin hayatina son veren lanet hastaligin sebebi demi benim? Yine kendi duygularimi yaşayamadan başka duygular hakim oldu benligime.
Annem olan yüzler neden annelik görevlerini yerine getirip korumuyorlar beni bu onursuz dünyanin kötülüklerinden? Içi boşaltilmiş dünya da halen dostluk denen güler yüzlü bir varligin yaşadigini neden kimse görmüyor?
Ve neden kimse sahiplenmiyor bu varliga. Yoksa gerçek bunlardan ötede mi? Veya gerçek yok mu? Ya hep ya hiçlerle bu dünyanin finalini oynamak oldukça zor. Koyver gitsin; herkes kendi dünyasinda kendi sahteleşmişlikleriyle, aldatilmisliklariyla, aglatilmişliklariyla ugraşsin.
Annelerin çocuklarina ihanet ettikleri bir dünyadan daha fazla ne beklenebilirki. Oysaki dostlugun istedigi sadece samimiyetle bakan bir çift gözden başka bir şey degilki. Madde ve mananin birleştigi tek yer degilmidir dostluk?
Dostluk ve dostlariniz adina neler yaptiginizi ve neler yapabileceginizi bir düşünün. Herkesin kendisine en yakin hissettigi kişiler vardir. Benim en sadik dostum sigara oda vücuduma ihanet ediyor. “

__________________



heyhat..! yaşıyoruz.





  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi Lavinia üyemize tesekkür ettiler
-_Ebru_- (13-01-2010), Abudeniz (12-01-2010), Corumlu (12-01-2010), IZA (14-01-2010), MDENİZ (13-01-2010), Sisi (03-06-2010)
Cevapla

Tags
dedigin, dost


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:53 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1