Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Serbest Bölge!
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Serbest Bölge! Kategorize edemediğiniz her telden konuyu bu başlık altında tartışabilirsiniz.

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 20-04-2007, 23:01   #1
Onursal Dost
Memoli - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Oct 2006
Bulunduğu Yer: KKTC
Mesajlar: 2,222
Tesekkür: 15
108 mesajina 493 kez tesekkür edildi
 Memoli isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Neden olmasın sizce denemeye değmezmi...

agloco ile para kazanma dönemi başladı.
siteadi.com - Neden olmasın sizce denemeye değmezmi...

AGLOCO üyelerine, yani internetin gerçek sahibi olan biz kullanıcılara, internette surf yapmaları karşılığında gelir sağlayan bir başlangıçtır. AGLOCOAGLOCO "A Global Community" anlamına gelmektedir. Peki bu sistem nasıl çalışır? Üye olduktan sonra bir viewbar indirerek bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Bu viewbar ne kadar süre internette online olduğunuzu hesaplayor ve buna göre de ne kadar kazandığınız belirleniyor.Şu anda sistemden ayda 5 saate kadar kazanabiliyorsunuz.Bu viewbar önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak.Bu arada siz üye sayınızı artırabilirsiniz.Çünkü AGLOCO'nun beta aşamasında üye olan kişilere bir takım sürprizleri olacağı duyuruldu. Sistemde 4 seviyeli bir alt üyelik(referral) bulunmaktadır. Mesela 5 kişi sizin ID numaranız üzerinden üye oldu. Bu kişilerde 5 üye kazandırdı ve 4 seviye bu şekilde tamamlanırsa AGLOCO'nun hesap makinesine göre aylık kazancınız 4886.5 olur. Bu AGLOCO nun piyasada bulacağı hisse değeri üzerinden hesaplanacaktır. AGLOCO nasıl para kazanır derseniz %10 kazanmaktadır. Yani kazancının %90 nını üyelerine dağıtacaktır. Üyelik işlemlerini aşağıdaki linkten yapabilirsiniz. üyelerine arkadaşlarını buraya davet etmeleri halinde de gelir sağlıyor. En iyi yönüne gelince üyelik tamamı ile ücretsiz.


17.3.2007

The Economist



Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden biri olan The Economist'in son sayısındaki bir makalede (Working the Crowd) AGLOCO'ya yer verildi. AGLOCO, The Economist'te şu şekilde tanıtılıyor:

"(Online reklam dünyasında) bir başka örnek ise bir grup Stanford mezunu tarafından kurulan AGLOCO. İnternet sitelerinde şöyle diyorlar: "Reklamverenler, arama hizmeti sunanlar veya internet alışveriş siteleri siz internette gezerken size ulaşmak için milyarlarca dolar harcıyorlar. Peki bu paranın ne kadarı sizin elinize geçiyor? Tüm bu ekonomik hareketlilikten bir parçayı da siz hakediyorsunuz." AGLOCO'nun sistemi şöyle işliyor: Bir internet tarayıcı eklentisi (Viewbar) ile kullanıcıların internet aktiviteleri takip edilip bu bilgi reklamverenlerin belirli ilgi alanları olan AGLOCO üyelerine (hedef kitle) ulaşması için kullanılıyor. AGLOCO, reklam gelirlerinin, satış komisyonlarının ve diğer tüm gelirlerinin %90'ını üyelerine dağıtmayı vaadediyor. Buna ek olarak, AGLOCO'ya yeni üyeler kazandıranlar da gelirden pay elde ediyorlar. AGLOCO kurucu takımından Akshay Mavani, şirketin Temmuz'a kadar 10 Milyon üyeye ulaşmayı hedeflediğini söylüyor."

Hiç şüphesiz bu makalenin AGLOCO'nun tanıtımına büyük katkısı olacak. Birçok insan belki bu makaleyi okuduktan sonra AGLOCO'nun hayali bir proje veya topluluk değil de ayakları yere sağlam basan, gerçekçi ve büyük umut vaadeden bir girişim olduğunun farkına varacak. Dahası, bugün Google'da aradığımızda yaklaşık 2.300.000 sonuç veren "AGLOCO" kelimesinin marka değerinin artmasına da fayda sağlayacak.

Bu büyük projenin Türkiye'deki öncüleri olmak bizim elimizde. Belki Viewbar'ın çıkış tarihi uzadı, belki kazanacağımız para hakkında henüz kesin bilgiler yok ama AGLOCO şimdiye kadar tutamayacağı hiçbir söz vermedi. Siz böylesine tutarlı bir şirketin üyesi mi olmak istersiniz yoksa daha en baştan "Size saatbaşı X kadar ödeyeceğiz" deyip sonra forumlarda paralarını alamayan üyelerinin veryansın ettiği bir şirketin mi? Eğer cevabınız AGLOCO ise şimdi üye olun


__________________
Yenilikci bir tarzımız için PAYLAŞIMLAR KENDİ uploandmuz olacaktır .... RAR olarak paylaşılan bütün dosyalarda Sitemizin Reklamları Olacaktır.. Aynı zamanda bütün Paylaşmış olcagım Paylaşımlar Anti Virüs Eset Smart sucrity programı ile Taranmış ve Anti virüs ve sapam Hiç bir şekilde olmayacaktır... Ama Hersey Rahmen Bütün Paylaşımları indirdikten sonra Kullanmış oldugunuz Anti virüs Programı ile tarama Yapın... Sorumluluk Kabul edilmez...

İletişim Msn - E - posta

[email protected]
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
değmezmi, denemeye, neden, olmasın, sizce


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:24 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1