Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Sinema (http://www.dostunsayfasi.com/sinema/)
-   -   Ratatuy ile kahkaya hazır mısınız? (http://www.dostunsayfasi.com/sinema/13671-ratatuy-ile-kahkaya-hazir-misiniz.html)

mnoocalan 20-08-2007 12:57

Ratatuy ile kahkaya hazır mısınız?
 
Ratatuy ile kahkaya hazır mısınız?
http://img.mynet.com/ha2/ratatu.jpg
http://www.uip.com.tr/ratatuy/ratato...itedeneme.html
24 Ağustos' ta vizyona girecek Ratatuy ile kahkaha fırtınasına hazır mısınız?

“Kayıp Balık Nemo”, “İnanılmaz Aile” ve “Arabalar”ın yaratıcısı Pixar'dan, günün birinde büyük bir şef olma hayalleri kuran Remy adlı Fransız faresinin öyküsünü anlatan komedi ve macera dolu keyifli bir bilgisayar animasyonu…Aşçılık tutkusu nedeniyle ailesi tarafından bile dışlanan Remy, bir kaza sonucu kendisini Paris'in altındaki kanalizasyonlarda bulur. Şans eseri düştüğü yer, ünlü Fransız aşçı Auguste Gusteau'nun yaptığı birbirinden güzel yemekler sayesinde üne kavuşan bir restoranın tam altıdır. Nezih bir Fransız restoranının beklenmedik ve istenmeyen bir misafiri olmasının tehlikelerine rağmen, Remy'nin aşçılık tutkusuyla gelişen olaylar sonucu, Paris'in yemek dünyası alt üst olur.


Remy kendisini hayatındaki en büyük tutkusu ile fare olarak varlığını sonsuza dek devam ettirmek arasında gidip gelirken bulur. Dostluk, aile, seçme şansı olmama hakkında gerçekleri öğrenir. O aşçı olmak isteyen bir faredir. Filmin Yönetmeni Oscar Ödüllü Brad Bird (İnanılmaz Aile).


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:40 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1