Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Sohbet Kösesi (http://www.dostunsayfasi.com/sohbet-kosesi/)
-   -   roman kahramanı olarak mı kalmalıydı yoksa hayatta olmalımıydı??? (http://www.dostunsayfasi.com/sohbet-kosesi/11203-roman-kahramani-olarak-mi-kalmaliydi-yoksa-hayatta-olmalimiydi.html)

bulut 02-06-2007 21:56

roman kahramanı olarak mı kalmalıydı yoksa hayatta olmalımıydı???
 
;)elımıze bı kıtap alır okuruz bazen cok etkılenırız bazende sıkılır okumayız acıkcası kısıden kısıye degısr sizin okudugunuz kıtaplardan... bı kahramanın suan hayatta olup vede sızın tanıdıgınız bırı olmasını ıstermıydınız neden?? (biraz fazla uzun yazmısım ama olsun ).**İNCE MEMED** YAŞAR KEMAL'in bu kitap serisini okudum ve memedin şu an yaşamasını isterdim ......gibi....:)

derindere 21-07-2007 10:05

Aslinda Kitaplardaki Kahramanlarin çogu Hayattan Esinlenerek
Roman Kahramanlari Oluyor O Yüzden Onlarin Sadece Romanlarda Kalmasini Istemek Dogru Olmaz çünkü Onlar Yaşamin Kendisine Aittir Mesela Ince Memed örnegi şöyle Bir Hayata Bak Evrimci Mücaeleye Bak Ince Memed Gibi Yüzlercesi Yaşadi öldü öldürüldü (bulut) şimdi Bizim Bunlardan ögrendigimiz çok şey Var Bir Ince Memdten Bir Mahirden Denizeden Hakli Için özgürlükiçin Kim Aklina Gelirse Onlarin Herbiri Bir Ince Memt Ve Hepside Yaşadi Bu Dünya Cografyasinda Kapitalizm Koşullarinda Ince Memdin Sadece Bir Roman Kahramani Olarak Kalmasi Mümkün Degil Bence Sence Mümkünmü Bu

pınar09 21-07-2007 13:14

sevdiğim karakterlerin elbette hayatta olmalarını isterdim:)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:05 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1