Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Taksim Direnisi (http://www.dostunsayfasi.com/taksim-direnisi/)
-   -   Hasan Ferit Gedik'in Cenazesine Polis Engeli...!!! (http://www.dostunsayfasi.com/taksim-direnisi/70168-hasan-ferit-gedik-cenazesine-polis-engeli.html)

Sürgün*25 02-10-2013 03:34

Hasan Ferit Gedik'in Cenazesine Polis Engeli...!!!
 
Cenaze törenine polis engeli! (Güncelleniyor)

Uyuşturucu çetelerinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Hasan Ferit Gedik'in cenaze töreni öncesi mahalle polis ablukası altına alındı. Cenazenin Gülsuyu'na götürülmesi engellenmek isteniyor.

Uyuşturucu çetelerinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Hasan Ferit Gedik'in cenaze töreni öncesi mahalle polis ablukası altına alındı. Cenazenin Gülsuyu'na götürülmesi engellenmek isteniyor.

Gülsuyu'nda cenazeyi bekleyen kitle yürüyüşe geçti. Cenaze Armutlu'daki polis engeli dolayısıyla mahalleye getirilemiyor. Çeteler tarafından öldürülen Halk Cephesi üyesi Hasan Ferit Gedik için düzenlenecek cenaze töreni öncesinde Küçükarmutlu abluka altına aldı. Cenaze aracı bağlandı, cemevine uyarı yapıldı.
Mahallenin giriş ve çıkışlarını tutan polis, mahalleye girenlere kimlik kontrolü ve araçların bagajlarında arama yapıyor. Armutlu'ya gelen cenaze araçlarının şoförleri de gözaltına alınarak Gayrettepe Trafik Şube Müdürlüğüne götürüldü. Araçlar da bağlandı. Ardından polisler, muhtarlığa giderek, "Armutlu'dan Gülsuyu Mahallesi'ne hiçbir araç gitmeyecek" diyerek tehdit etti.

Polisin ayrıca Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yöneticilerini de telefonla arayarak, "Cenazeyi cemevlerine kabul etmeyeceksiniz, hiçbir koşulda izin vermeyeceğiz" dediği öğrenildi.


Cömert’in ağabeyi gözaltına alındı
Cenaze için gelen Abdullah Cömert'in ağabeyi Zafer Cömert de gözaltına alındı. Uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Zafer Cömert'i TAYAD'lı aileler karşıladı. Polisler, havaalanında kimlik kontrolü yaptıktan sonra Zafer Cömert, Hayriye Gündüz, Ferudun Osmanağaoğlu ve Suat Hatırnaz'ı havaalanındaki karakola götürdü. Bir süre burada bekletilen 4 kişi daha sonra serbest bırakıldı.


Bu arada Armutlu'ya cenaze için gelen arabaların ruhsatlarına el konuluyor.

Grup Yorum’dan Mesaj
Grup Yorum cenazenin engellenmesi üzerine bir mesaj yayınladı:
Gülsuyu'nda çeteler tarafından katledilen Hasan Ferit Gedik'in cenazesi Armulu'dan çıkartılamıyor. Polis Armutlu'yu abluka altına almış durumda ve cenazenin çıkmasını engelliyor.
Tüm dinleyicilerimizi Armutlu'ya çağırıyoruz, bir cenazeye bile saygıları olmayanlara halkın gücünü gösterelim.
Hasan Ferit Gedik'in cenazesi şu an Armutlu Cemevi'nde bekletiliyor.
Armutlu'da, Sarıyer Belediyesi cenaze için otobüs gönderdi ama otobüslerin söförleri gözaltına alındı. Ruhsatları alındı.
-Gazi, 1 Mayıs ve Gülsuyu mahallerinden halk, sloganlar ile Küçükarmutlu Cemevine geldiler.

Hasan Ferit Gedik'in babası Bolu Hapishanesi'nden cenazeye getirildi.
@BaranTuncel


http://birgun.net



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:37 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1