Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Teknoloji Dünyası (http://www.dostunsayfasi.com/teknoloji-dunyasi/)
-   -   Google gPhone Dedikoduları! (http://www.dostunsayfasi.com/teknoloji-dunyasi/16284-google-gphone-dedikodulari.html)

MaRaSlI 03-11-2007 00:35

Google gPhone Dedikoduları!
 
Google gPhone Dedikoduları!


İnternette fotoğrafları dolaşmaya başlayan ünlü arama motoru Google'ın gPhone adında bir cep telefonu piyasaya süreceği dedikoduları bir hayli ilerledi. Google'ın bazı Asya'lı üreticilerle temas halinde olduğu ve telefonunda Gmail, Youtube gibi servislerini bir arada sunacağı söyleniyor.






Photoshop'ta çizilmiş görüntüsü internette dolaşsa da bugüne kadar Google tarafından resmi bir açıklamaya kavuşturulmayan bu modelin dokunmatik ekrana sahip olacağı yönünde söylentiler var. Ayrıca yabancı sitelerde, Google'ın gizli tutarak geliştirdiği bir yazılımı bu yeni modelinde kullanacağı da belirtiliyor.

QWERTY tuş takımına ve ince bir tasarıma sahip olacak bu model, klasik görünümlerin dışına çıkamamış. Yani Google bizlere büyük bir sürpriz yapmayacak (iPhone gibi devrimsel nitelikte olmayacak) ancak kendi internet hizmetlerini tam anlamıyla sunan bir cep telefonunu kitlelerin beğenisine sunacak.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:36 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1