Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Teknoloji Dünyası (http://www.dostunsayfasi.com/teknoloji-dunyasi/)
-   -   Twitter'a Yeni Özellik: Timeline Hihglights (http://www.dostunsayfasi.com/teknoloji-dunyasi/92829-twitter-yeni-ozellik-timeline-hihglights.html)

sebastian 02-01-2015 19:09

Twitter'a Yeni Özellik: Timeline Hihglights
 
http://www.sondakika.com/haber-foto/...9916_x_400.jpg

Twitter'a gelen yeni özellik sayesinde artık kullanıcılar, çevrimdışı iken atılan önemli tweetlere daha çabuk ulaşabiliyor.Önde gelen sosyal ağlardan Twitter, hem kullanıcı sayısını arttırmak hem de mevcut kullanıcılara daha kolay kullanım için bazı yeniliklere imza atıyor. Son olarak popüler mikro-blog sitesi Twitter,'Timeline Hihglights' adını verdiği yeni bir özellik geliştirdi.

Şu andan söz konusu yenilik bazı kullanıcılarda görülmeye başlandı. Bu özellik sayesinde ise kullanıcılar artık Twitter'ı kapattıktan sonra atılan önemli tweetleri daha kolay bir şekilde görebilecek. Twitter'a yeniden bağlanan kullanıcı, ilk etapta çevrimdışı iken atılan birkaç önemli tweet ile karşılaşıyor. While you were away (uzaktayken) başlılığı adı altında gösterilen tweetlerin, önemli olup olmadığı ise analiz ile tespit ediliyor. Bu sayede kullanıcılar, gündemdeki güncel önemli olaylara daha çabuk ulaşıyor.

İlerleyen zamanlarda söz konusu özelliğin birçok kullanıcı için aktif olması bekleniyor. Bu yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz?


alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:14 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1