Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Yerli Filmler (http://www.dostunsayfasi.com/yerli-filmler/)
-   -   Tanrı Şahidimdir (1971)Kartal tibet,Sezer güvenirgil (http://www.dostunsayfasi.com/yerli-filmler/141435-tanri-sahidimdir-1971-kartal-tibet-sezer-guvenirgil.html)

ziya_ 20-07-2020 01:40

Tanrı Şahidimdir (1971)Kartal tibet,Sezer güvenirgil
 
http://images.tsa.org.tr/photos/tanr...dir_1971_1.jpg
http://images.tsa.org.tr/photos/tanr...1971__2__1.jpg
https://i.hizliresim.com/R3Zzhd.jpg
Filmde, sevdiği kadına çok benzeyen bir kadınla evlenen Ahmet’in hayatı anlatılır. Anadolu’dan İstanbul’a gelen Ahmet, şoförlük yaparak geçimini sağlamaktadır. Düşman bir ailenin kızı olan Zeynep ile birbirilerini sevmektedirler. Fakat Zeynep’in ailesi bir araya gelmelerine izin vermedikleri için Zeynep’i Anadolu’da bir şehre götürüp gizlerler. Ahmet bir süre sonra Zeynep’e çok benzeyen Perihan ile karşılaşır. İkili kısa sürede yakınlaşır ve evlenirler. Ancak Ahmet bu evlilikte aradığı mutluluğu bulamaz. Ayrıca Zeynep’i de bir türlü unutamamıştır. Ahmet, bir yandan Zeynep ile tekrar bir araya gelmeyi düşlerken, diğer yandan eşinin ihanetiyle yüzleşecektir.
Yönetmen:Osman Fahir Seden
Senaryo:Osman Fahir Seden
Yapımcı:Halil Dilmen
Görüntü Yönetmeni:Kenan Kurt
Oyuncular:Kartal Tibet,Sezer Güvenirgil,Önder Soner,Cavidan Dora,Kadir Savun,Aliye Rona,İhsan Gedik,Erdoğan Seren,Hakkı Kıvanç,Feridun Çölgeçen,Cemil Paskap,Hayri Caner,Nezihe Güler,Zeki Tüney,Mümtaz Ener,Mesude Sunay,Asım Nipton,Mustafa Yavuz,Ali Demir,Memduh Ünsal,Haydar Karaer,Kenan Karagöz,Oktay Yavuz,Cevdet Balıkçı,Müslüm Erturi
İçerigi görebilmek için mesaj yazmalısınız yada teşekkür butonuna tıklayınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:11 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1