Dostun Sayfasi

Dostun Sayfasi (http://www.dostunsayfasi.com/)
-   Yerli Filmler (http://www.dostunsayfasi.com/yerli-filmler/)
-   -   Demir Yumruk Devler Geliyor (1970)Enver Özer,Feri Cansel (http://www.dostunsayfasi.com/yerli-filmler/141481-demir-yumruk-devler-geliyor-1970-enver-ozer-feri-cansel.html)

ziya_ 22-07-2020 08:11

Demir Yumruk Devler Geliyor (1970)Enver Özer,Feri Cansel
 
http://images.tsa.org.tr/photos/demi...yor_1970_1.jpg
https://i.hizliresim.com/P4nLnL.jpg
Filmde, kutsal bir define ve büyük bir uranyum madeninin peşine düşen bir grup insanın hikâyesi anlatılır. Fumançu ve Zarkov birbirine düşman iki casustur. Kutsal define ile birlikte uranyumu ele geçirerek dünyaya hâkim olmayı plânlamaktadırlar. Gelişmeleri izleyen emniyet ekipleri, olayı çözmek üzere üç polis görevlendirir. Definenin yerini bilen tek kişi profesör Şakir Bey’dir. Emniyet tarafından görevlendirilen Enver, Şakir Bey’in peşine düşer. Şakir Bey, Fumançu tarafından sorgulanmasına rağmen definenin yerini söylemez. Bu nedenle ölüme terk edilir. Ancak son nefesinde, definenin ve madenin bulunabilmesi için gidilmesi gereken manastırın yerini oğlu Murat'a söyleyecektir.
Yönetmen:Tunç Başaran
Senaryo:Tunç Başaran
Yapımcı:Işık Toraman,Enver Özer,Çetin İnanç
Görüntü Yönetmeni:Rafet Şiriner
Oyuncular:Enver Özer,Feri Cansel,Süleyman Turan,Orçun Sonat,Altan Günbay,Kayhan Yıldızoğlu,Asım Nipton,Cemal Gonca,Hüseyin Zan,Tarık Şimşek,Ayla Ergun,Deniz Çimenli,Sonya Sonay,Mustafa Yavuz,Cevdet Balıkçı,Niyazi Gökdere,Ahmet Şenses,Oktay Yavuz,Giray Alpan,Mehmet Ali Güngör,Ali Demir,Kenan Karagöz,Osman Han,Yaşar Güçlü,Mustafa Özkaya,İbrahim Kurt
İçerigi görebilmek için mesaj yazmalısınız yada teşekkür butonuna tıklayınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:07 .

Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1