Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Kitaplar > E-book Paylaşımı
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 15-06-2015, 13:20   #1
Dost
Üyelik Tarihi: Nov 2013
Bulunduğu Yer: adana
Mesajlar: 4,995
Tesekkür: 0
238 mesajina 282 kez tesekkür edildi
 trelma isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Arrow J. Randy Taraborrelli Marilyn Monroe ve Bilinmeyen Hayatı Pdf


siteadi.com - J. Randy Taraborrelli Marilyn Monroe ve Bilinmeyen Hayatı Pdf J. Randy Taraborrelli Marilyn Monroe ve Bilinmeyen Hayatı Pdf E-kitap indir


Marilyn Monroe'yla ilgili her şeyi bildiğinizi düşünüyorsanız... Bir daha düşünün. Dünyaca ünlü biyografi yazarı J. Randy Taraborrelli, Marilyn Monroe efsanesini gün yüzüne çıkarıyor ve dünyanın en ebedi ve gizemli ikonuyla ilgili şaşırtıcı gerçekleri açıklıyor. MARILYN MONROE VE BİLİNMEYEN HAYATI Norma Jeane Baker, 1950'lerde, meşhur Marilyn Monroe olduğunda, annesi Gladys Baker'ın öldüğünü ya da artık hayatının bir parçası olmadığını söylüyordu. Fakat ikisi de doğru değildi. Aslında, Marilyn'in akıl hastası annesi hep hayatındaydı ve genç yıldız, kendi efsanesine doğru yol alırken geri planda daima karmaşık aile ilişkileri vardı. Ki bu hikaye şimdiye dek hiç anlatılmadı. Taraborrelli, çığır açacak çalışmasında, annesi, üvey annesi ve yasal hamisi de dahil, ünlü aktrisin hayatında etkili olan tüm kadınların detaylı ve gerçek portrelerini çiziyor. Annesinin ağır paranoyak şizofrenisiyle uğraşmak zorunda kalan dünyaca ünlü bir kızın yürek burkan hikayesini, adı sonsuza kazınırken kendini yok edişini anlatıyor.
Taraborrelli, ayrıca Marilyn'in gerçek babasının ve asla tanımadığı üvey erkek kardeşinin kimliklerini, Marilyn'in Kennedy ailesiyle bağını, Jack ve Bobby'yle ilişkisini, Pat Kennedy Lawford'la yakın arkadaşlığını daha önce hiç görülmemiş kanıtlarla açıklıyor. MARILYN MONROE VE BİLİNMEYEN HAYATI, aktrisin daha önce hiç yayınlanmamış fotoğrafları, kişisel yazışmaları, şimdiye dek yazılan en eksiksiz filmografisi, kapsamlı aile ve tıp dosyaları, Gizli Servis ve FBI röportajlarıyla dünyanın gelmiş geçmiş en etkileyici kadınının hikayesini yeniden manşetlere taşıyor. 20. yüzyılın en büyüleyici ve anlaşılması zor efsanelerinden birinin hayatı hakkındaki son sözler bu tartışma yaratıcı, açıklayıcı ve dokunaklı biyografide saklı. J. Randy Taraborrellı, Elizabeth; Jackie, Ethel, Joan: Women of Camelot; Sinatra: A Complete Life; Call Her Miss Ross ve Michael Jackson: The Magic and the Madness gibi New York Times çoksatarlarının yazarıdır ve daha pek çok ses getiren yayına katkıda bulunmuştur.

Sayfa Sayısı: 616
Baskı Yılı: 2013

Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları



http://turbobit.net/0b80kc83la4w/J.R...ayatı.pdf.html


http://www.hitfile.net/2N2X/J.Randy....ayatı.pdf.html

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:42 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1