Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Güncel Olaylar
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 26-09-2009, 11:57   #1
Dost
Daywalker - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Oct 2006
Bulunduğu Yer: İstanbul
Yaş: 36
Mesajlar: 1,302
Tesekkür: 41
92 mesajina 265 kez tesekkür edildi
 Daywalker isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Meksika’da bulunan bebek uzaylı

Evet başlık biraz garip oldu farkındayım, ancak önceki gün televizyonu açtığım nadir anlardan birinde sunucu haberi aynen bu sözlerle aktardı.
siteadi.com - Meksika’da bulunan bebek uzaylı
Özetle, Meksika’da bir süre önce (2 sene kadar) minyatür boylarda bir uzaylı bulunuyor. Daha doğrusu uzaylı olduğu düşünülen bir yaratık bulunuyor. Uzaylıyı bulan çiftçi bu el kadar yaratığı kapanla yakalıp öldürmek için suda boğuyor. Bu sırada etrafta bu yaratığa benzeyen ama daha irice olan bir başka uzaylı görülüyor ama o koşarak kaçıyor.Bir süre sonra küçük uzaylıyı yakalayan Meksikalı çiftçi arabasında yanarak ölüyor.

Bild gazetesinde detaylıca ele alınan ve bir çok başka yerde de görülen haberin ana kaynağı ise Meksikalı Ufolog Jaime Maussan. Maussan’a göre, uzaylıdan alınan doku örnekleri Meksika ve Kanada’daki laboratuvarlara gönderildi ama bu laboratuvarlar (sıkı durun) bu canlının DNA’sını tanıyamadılar. Uzaylının DNA’sı dünyadaki diğer canlılara hiç benzemediği için “tanımlanamayan” bir tür olarak açıklanıyormuş.

Öncelikle haber Bilg gazetesinde bir kaç gün önce çıkmış olsa da, olay aslında 2008 Aralık’tan beri UFO ve komplo teorisyenlerinin takıldığı forumlarda tartışılıyordu. Jaime Maussan da daha önce sahte olduğu sonradan ortaya çıkarılan UFO vakalarına inanarak bunları medyada duyurmasıyla ünlü bir gazeteci. Skeptisizm, sıfıra yakın.

Mayıs ayından beri uzaylının çeşitli laboratuvarlarda incelendiği söylenmesine rağmen, bu araştırmaların resmi sonuçlarına dair hiç bir bilgi yok. Bilim adamları için bu türden olağanüstü şeyler üzerinde çalışmalar yapma fırsatı, hayatta bir kere gelecek bir fırsattır. Bir bilim adamının tarihe ismini “Uzaylıların varlığını ispat eden kanıtlar üzerinde çalışan araştırmacı” olarak yazdırması sayısal lotoyu tutturmak gibi bir şeydir. Peki madem bu yaratık dünya dışı ve gerçek, niye bu olayla ilgili bilim adamlarından açıklama gelmiyor da, daha önce bir çok sahtekara inanmış olan bir gazeteciden geliyor?

Şuradaki videoda beyaz önlüklü kişiler yaratık üstünde araştırmalar yaparken görülüyor, fakat hangi Üniversite ya da hastane, hangi araştırma görevlileri, bu bilgiler mevcut değil. Bir de canlının çıplak olması konusu var. Çok büyük uzaklıkları aşan araçlar yapabilen bir ırkın, giysiyi icat etmesini bekleriz. Hadi giysiyi icat edemediler, en azından basit bir fare kapanına yakalanmamalarını bekleriz. Sen kalk binlerce yüzbinlerce ışık yılı uzaklıktan gel, Dünya’ya astronomlara, amatör astronomlara ve askeri gözlemcilere görünmeden in, sonra git bir çiftlikte fare kapanına takıl. Küçük uzaylı dostumuz epey şanssız olsa gerek.

Bir diğer garip nokta, bu kadar küçük bir canlıyı çiftçilerin niye boğarak öldürdükleri. Gayet açıkça görülüyor ki yaratık fare kapanına takılmış ve kurtulamıyor. Niye bir kafese ya da kutuya koymayı akıl etmek yerine canlıyı boğuyorsunuz? Belki bize evrenin sırrını verecek? Belki “Dünyalı biz dostuz, tüm kaynaklarınızı yenileyip kirliliği yokedeceğiz size de temiz enerji kaynakları vereceğiz” gibi şeyler söyleyecek? Sen kalk bu minicik yaratığı suda boğ. Sonra uzaylılar filolarla gelip Dünya’yı kalbura çevirdiği zaman gelip bana ağlama.

Bir diğer ilginç nokta, canlı boğulduktan sonra niye tekrar fare kapanına yerleştirilmiş? “Bakın biz bunu böyleyken bulduk” mesajı mı verilmeye çalışılıyor? Yoksa ürettikleri makete poz mu verdirmişler?

Hadi bunlar benim spekülasyonum. Ciddiye alamadığım için dalga geçiyorum. Ama bu aylardır süren araştırmaların sonuçları nerede? Bu yaratığı inceleyen bilim adamları kimdir nedir? Eğer gerçekse yüz yılın buluşlarından birisi olacak bu olayı niye UFO sahtekarlıklarına inanmasıyla meşhur bir gazeteciden başka pek kimse (Türk televizyoncularını saymıyorum) ciddiye almıyor?

Sebebi muhtemelen başka bir sahtekarlıkla karşı karşıya olduğumuz için.


İzlemek için

  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi Daywalker üyemize tesekkür ettiler
Abudeniz (26-09-2009), Bektaşi (10-11-2009), MaViRuMuZ (26-09-2009), mnoocalan (26-09-2009)
Eski 26-09-2009, 12:15   #2
Dost
MaViRuMuZ - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Feb 2008
Bulunduğu Yer: AnKaRa
Mesajlar: 217
Tesekkür: 34
44 mesajina 81 kez tesekkür edildi
 MaViRuMuZ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

mustafa topaloğlunun cami havlusuna bıraktığı çocuğu olmasın bu

__________________
Sevginin ışığı yolunuzu aydınlatsın

Seni Nasıl Unutsun Bedenim...
  Alıntı ile Cevapla
Eski 26-09-2009, 22:20   #3
Dost
Daywalker - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Oct 2006
Bulunduğu Yer: İstanbul
Yaş: 36
Mesajlar: 1,302
Tesekkür: 41
92 mesajina 265 kez tesekkür edildi
 Daywalker isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

belki de

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bebek, bulunan, meksika’da, uzaylı


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:49 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1