Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Güncel Olaylar

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 27-09-2009, 19:40   #1
Administrator
HAKANDOST - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2006
Bulunduğu Yer: Belçika
Mesajlar: 1,116
Tesekkür: 200
220 mesajina 968 kez tesekkür edildi
 HAKANDOST isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı NİHAT NİKEREL Vefat etti

Sinema ve dizi oyuncusu, yazar Nihat Nikerel, kalp krizi geçirerek yaşama veda etti.
siteadi.com - NİHAT NİKEREL Vefat etti


Dün gece evinde yatağına yatan Nikerel’in, uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü, sabah saatlerinde fark edildi. Star TV’de yayımlanan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin ilk bölümlerinde “Seyfo Ağa” karakterini canlandıran 59 yaşındaki sanatçı, pazartesi günü toprağa verilecek. Nikerel, “Kurtlar Vadisi”yle birlikte, “Süper Baba” dizisinde “Arap Kadri” adlı bir mafya babasını, “Sıcak Saatler”de babacan ama aynı zamanda tam bir görev adamı olan “Cehennem Cevdet”i, “Bizim Ev”de “Necdet Reis”i, “Şaban Askerde”de “Kurşun Binbaşı”yı, “Deliyürek-Bumerang Cehenmemi'nde” Kerim Ağa'yı, “Zerda”da “Hasan Ali”yi başarıyla canlandırmıştı.

1950 Çorum doğumlu olan Nihat Nikerel, “Yalansız Yalnızlığım”, “Ay Zamanı Zalımca ve Aralık’tı” adlı kitapların da yazarıdır.

Nikerel, bir söyleşisinde, “Ben tam bir gönül adamıyım. Kimsenin kalbini kırmam. Karıncayı incitmem bilirim ki şan şöhret bir gün gelir geçer... Baki kalan dostluklardır” demişti. Ünlü yönetmen Osman Sınav'ın, “Sen bu diziye renk katacaksın” diyerek “Bumerang Cehennemi” filminden “Kurtlar Vadisi”ne transfer ettiği Nihat Nikerel, dizide İstanbul'un sayılı kabadayılardan Seyfullah Kaya'yı canlandırmıştı. 1972-1976 yılları arasında uzun bir dünya seyahati yaparak yurda dönen sanatçı, 1985 yılında senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra kitap yazmaktaydı.

Filmografisi:
Çıngıraklı Top - 2009
Arvas - 2009
Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde - 2009
Ölüm Çiçekleri / Saraybosna - 2008
Sürgün Hayatlar - 2008
İpsiz Recep - 2008
İyilik Kervanı - 2008
Anneler Günü - 2007
Hakkını Helal Et - 2007
Senin Uğruna - 2007
Sana Mecburum – 2007
prü 1. ve ikinci sezon - 2006
Susuzluk - 2006
Yaşanmış Şehir Hikayeleri – 2006
Hacı – 2006
Adressiz Sorgular - 2006
Sevda Tepesi - 2005
Ölümüne Sevdalar - 2005
Yolun Sonu - 2005
Tombala - 2005
Beşinci Boyut - 2005
Küpeler - 2005
Hoşgeldin Hayat – 2004
Kayıp Aşklar – 2004
Kimsesiz Zaman Tasvirleri – 2004
Brindar – 2004
Esir Şehrin İnsanları – 2003
Kurtlar Vadisi 1. ve 2. Sezon - 2003
Yaralı – 2002
Karaoğlan – 2002
Zerda – 2002
Deli Yürek-Boomerang Cehennemi - 2001
Güz Gülleri - 2001
Sultan - 2001
Bıçak Sırtı – 2001
Eski Bir Yangın – 2000
Merdoğlu - 2000
En Güzel Güzel - 2000
Bizim Yunus – 2000
Parçalanma - 1998
Aynalı Tahir - 1998
Sıcak Saatler - 1998
Yasemince - 1997
Avrenos'un Müşterileri - 1995
Ayrı Dünyalar - 1995
Bizim Ev - 1995
Bizim Yunus - 1995
Şişman İle Pişman - 1995
Manisa Tarzanı – 1994
Garip Bir Koleksiyoncu – 1994
Gerilla – 1994
Can Perdesi – 1993
Sonsuzluğun İki Yakası – 1993
Beşinci Boyut – 1993
Süper Baba - 1993
Şaban Askerde - 1993
Veysel Karani Hz. / Sonsuzluğun İki Yakası - 1993
Ahmet Bedevi Hz. / Can Perdesi - 1993
Kopuk Dünyalar - 1992
Başka Olur Ağaların Düğünü – 1990
Bir Irmağa Yolculuk - 1988
Reis Bey - 1988
Yalnızlık Bir Şarkıdır - 1987
Görüş Günü - 1987
Belene - 1987
En Büyük Yumruk - 1983
Çaresiz - 1978

hurriyet.com.tr'den alintidir

__________________
Toprak gibi olmalısın.. Ezildikçe sertleşmelisin! Seni ezenler sana muhtaç kalmalı ! hayatı sende bulmalı".
Can Yücel
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi HAKANDOST üyemize tesekkür ettiler
*Yakamoz* (28-09-2009), Abudeniz (28-09-2009), DEDE KARTAL (05-10-2009), ferarix (08-05-2019), IZA (28-09-2009), Lalezar (27-09-2009)
Eski 28-09-2009, 01:14   #2
Dost
Üyelik Tarihi: Mar 2007
Yaş: 47
Mesajlar: 1,485
Tesekkür: 1366
805 mesajina 25014 kez tesekkür edildi
 Abudeniz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Allah rahmet eylesin

__________________
,,,BiLmeyen Ne BiLsin Bizi, BiLenLere SeLam oLsun,,,
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi Abudeniz üyemize tesekkür ettiler
ferarix (08-05-2019)
Eski 28-09-2009, 09:16   #3
Can Dost
*Yakamoz* - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Bulunduğu Yer: çorum
Mesajlar: 336
Tesekkür: 469
186 mesajina 391 kez tesekkür edildi
 *Yakamoz* isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

vefat eden değerli hemşerimize allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum..

__________________
Olmasın yüreğinde ne çelişki ne telaş,
Aşk çalacak kapını birgün yavaş yavaş...
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi *Yakamoz* üyemize tesekkür ettiler
ferarix (08-05-2019)
Eski 28-09-2009, 21:30   #4
Dost
süleyman58 - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2009
Bulunduğu Yer: İSTANBUL
Yaş: 36
Mesajlar: 578
Tesekkür: 69
165 mesajina 523 kez tesekkür edildi
 süleyman58 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Allah tan rahmet yakınlarına baş saglıgı diliyorum

  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi süleyman58 üyemize tesekkür ettiler
ferarix (08-05-2019)
Eski 28-09-2009, 21:50   #5
IZA
Onursal Dost
IZA - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2007
Bulunduğu Yer: Kizlarimin yanindayim en degerli varliklarim
Yaş: 44
Mesajlar: 832
Tesekkür: 704
507 mesajina 1239 kez tesekkür edildi
 IZA isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Evet allah rahmet eylesin, haberlerde gordum iki tane kocaman oglu var allah kalanlara sabirlar versin topragi bol olsun

En guzel olum yataginda yatarken hiç bir sey hissetmeden ama erken olmasaydi keske

__________________
мυтℓυ єтмι¢єкѕєη мєѕgυℓ∂є єтмι¢єкѕιη, νє∂αℓαя кσуѕα∂α вαzєη gιтмєк gєяєкιя...
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi IZA üyemize tesekkür ettiler
ferarix (08-05-2019)
Eski 29-09-2009, 12:41   #6
Dost
mnoocalan - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Dec 2006
Bulunduğu Yer: ANKARA
Yaş: 44
Mesajlar: 4,240
Tesekkür: 87
112 mesajina 197 kez tesekkür edildi
 mnoocalan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

evet ya çok severdim kendisini şok oldum allah rahmet eylesin

__________________
Kayıp kentin güzel insanı
Rüzgar esermi sizin oralarda?
Ve
Umut türküsü söylenirmi
Sevda misali?
Yada buradan sesimiz duyulurmu
Bir SELAM desek dosta...
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi mnoocalan üyemize tesekkür ettiler
ferarix (08-05-2019)
Eski 08-05-2019, 18:27   #7
Üye
Üyelik Tarihi: Oct 2017
Bulunduğu Yer: denizli
Mesajlar: 61
Tesekkür: 861
2 mesajina 2 kez tesekkür edildi
 ferarix isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

sağol teşekkürler

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
etti, nİhat, nİkerel, vefat

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş arama yap
Modları Göster

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:01 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2021, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1