Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Güncel Olaylar
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 10-05-2010, 22:02   #1
Dede Admin
DEDE KARTAL - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jan 2007
Bulunduğu Yer: BEŞiKTAŞIN OLDUGU HER YER
Mesajlar: 21,425
Tesekkür: 3805
7801 mesajina 236323 kez tesekkür edildi
 DEDE KARTAL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı Başbakan: Hayretler içerisindeyim

Başbakan: Hayretler içerisindeyim
siteadi.com - Başbakan: Hayretler içerisindeyim Erdoğan yaşananları değerlendirirken, "Baykal'ın açıklamaları en az yaşananlar kadar düzeysiz ve çirkin" dedi.




BÖYLE bir gizli çekimin yapılması, bu çirkin görüntülerin internet marifetiyle kullanılması, bizim ilkesel olarak, hukuki olarak kabul edeceğimiz, tahammül edeceğimiz bir durum değildir.

- CHP yöneticilerinin çarpıtma ve gündem değiştirme taktikleri de yaşanan olayın vehametini gölgelemeye yetmeyecektir.

- CHP lideri, bizim iyi niyetli tutumumuzu sorgulamaya yelteneceğine, kendi kabahatini ve çaresizliğini bizim üzerimizden aşmaya ve siyasalşatırmaya çalışacağına kendisinden beklenilen olgunluğu, hiç değilse, bugünlerde sergilemelidir.

- SAYIN Genel Başkan'ın böyle bir yalanlamada bulunmaması, altını çiziyorum, bulunamaması, üzüntümüzü daha da artırmıştır. Ana muhalefet lideri serinkanlılığını yitirmiştir, hezeyan bataklığında debelenmektedir.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın istifasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Doğrusu şu anda hayretler içerisindeyim, hayretler içerisindeyiz. Ana muhalefet partisi, CHP Genel Başkanı ile ilgili gelişmeleri tüm Türkiye gibi gerçekten ben de kaygı ve hayretle izledim ve izliyoruz" dedi.

Baykal'ın istifasına neden olan görüntülere ilişkin bilgiyi Anayasa müzakereleri sırasında kuliste arkadaşlarından öğrendiğini anlatan Erdoğan, şunları söyledi:

"Şahsen ilk andan itibaren ilkesel duruşumuzu samimiyetle ortaya koyduk ve Anayasa müzakerelerinin yapılmış olduğu TBMM parlamentosunda tümünden oylama öncesine geldiğimiz sıralarda, kuliste bu haberi arkadaşlarım bana getirdiği zaman, görüntüleri kendim görmedim, ama arkadaşlarımdan duyduğumla, hemen Ulaştırma Bakanıma orada talimat verdim ve bir an önce bunun engellenmesi için ne yapılabiliyorsa, bunu yapın demiş olmama rağmen gelişmeler hayret uyandırıcı.

Toplumun genel ahlak değerlerini tahrip edebilecek böyle bir yayına devlet ve hükümet olarak, tabiki seyirci kalmazdık ve o tavrımızla da kalmadığımızı ifade ettik.

Böyle bir gizli çekimin yapılması, bu çirkin görüntülerin internet marifetiyle kullanılması, bizim ilkesel olarak, hukuki olarak kabul edeceğimiz, tahammül edeceğimiz bir durum değildir.

Zira biz ilkesel olarak herhangi bir olumsuzluğun yayılmasının hukukundan daha beter olduğuna inanan bir anlayışa sahibiz. Bu yüzden olayı duyduğumuz andan itibaren gerekli talimatları arkadaşlarıma verdim ve nitekim Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısının olduğu günde de Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkanım, 'Böyle bir soruyla karşı karşıya kalırsam ne diyeyim' dediğinde, asla burada kalkıp bu işin spekülasyonuna fırsat vermeden CHP bizim siyasi rakibimizdir, dolayısıyla siyasi noktada her türlü eleştirimizi yaparız, yapabiliriz, ama bu tür kişisel bir sorun bizim değerlendirme çerçevemiz içerisine girmez dedik ve olayı bu şekilde biz o gün kapattık.

Tabi bu olayı duyduğumuz andan itibaren arkadaşlarıma bu talimatı verirken, bu çirkin görüntülerin yayılmasını da önleme çabası içerisine girdik. Bu tür görüntülerin yayınlanmasının genel ahlak ve aile değerleri üzerinde yapacağı tahribatı önlemek için de bu tedbirleri almak zorundaydık. Zira biz, muhafazakar bir parti olmanın bizim ilkelerimiz içerisindeki yeri hepinizin malumudur." AKP'lilere bu durum üzerinden siyaset yapmamaları gerektiğini vurguladıklarını söyleyen Erdoğan, "İçine düşülen vahim durumun siyasi polemik konusu yapılmaması gerektiğini vurguladık. Ancak olay bir siyasi parti genel başkanı etrafında döndüğü için medyanın büyük bir bölümü tarafından doğrusu bizim onaylamadığımız ölçekte konunun gündeme taşındığına şahit olduk" dedi.


ANA MUHALEFET LİDERİ SERİNKANLILIĞINI YİTİRMİŞTİR
Erdoğan, Baykal'ın istifa kararını açıklarken, kendilerine yönelik eleştirilerde bulunmasının düzeysiz olduğunu kaydederek, "Tüm bu iyi niyetimize rağmen ana muhalefet liderinin bugün yaptığı açıklamalar en az yaşananlar kadar düzeysiz ve çirkindir, siyasal karalamaya dönüktür. Bütün bu yaşananların sorumluluğunu siyasi iktidara yüklemeye çalışmak, ahlaksız bir iftiradır, büyük bir hezeyandır. Ümit ediyorum ki, bu mesnetsiz suçlamalar içine düşen ve içine düştüğü bu ruh halinin, yaşanan travmanın doğurduğu istemsiz bir reaksiyon kısa bir zamanda sona erer.

CHP yöneticilerinin çarpıtma ve gündem değiştirme taktikleri de yaşanan olayın vehametini gölgelemeye yetmeyecektir. Bu olayın gerçek dışı, uydurma olmasını öncelikle biz temenni ettik. İnşallah bunlar doğru değildir, dedik. Sayın Genel Başkan'ın böyle bir yalanlamada bulunmaması, altını çiziyorum, bulunamaması, üzüntümüzü daha da arttırmıştır.

Ana muhalefet lideri serinkanlılığını yitirmiştir, hezeyan bataklığında debelenmektedir. Bu olayların tamamen dışında olan şahsımı, arkadaşlarımı, hükümetimizi, partimizi, hiç kimse ama hiç kimse çirkin iftiralarla kendi çirkinliklerine ortak edemez, kendi düzeylerine çekemez.

CHP lideri, bizim iyi niyetli tutumumuzu sorgulamaya yelteneceğine, kendi kabahatini ve çaresizliğini bizim üzerimizden aşmaya ve siyasalşatırmaya çalışacağına kendisinden beklenilen olgunluğu, hiç değilse, bugünlerde sergilemelidir. Onun da ötesinde eğer ellerinde bu hadisenin perde arkası ile ilgili belge, bilgi, somut bir duyum varsa, bunun hiç geciktirmeden kamuoyuyla, ilgili makamlarla ve savcılarla paylaşmalıdır.

Aziz milletimiz de yaşanaları ibretle izlemektedir. Herkesi sağduyuya, serinkanlı düşünmeye ve hareket etmeye özellikle davet ediyorum" diye konuştu.


Milliyet

__________________



UYARI:
Paylaştığım Mp3 ve Albümler tanıtım amaçlı olup , indirenler tarafından 24 saat içerisinde silinmelidir.
Aksi bir durumda www.dostunsayfasi.com ve şahsım sorumlu tutulamaz.
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi DEDE KARTAL üyemize tesekkür ettiler
Abudeniz (10-05-2010), IZA (10-05-2010), Selami (10-05-2010), Sisi (11-05-2010)
Eski 10-05-2010, 22:13   #2
IZA
Onursal Dost
IZA - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2007
Bulunduğu Yer: Kizlarimin yanindayim en degerli varliklarim
Yaş: 47
Mesajlar: 832
Tesekkür: 704
507 mesajina 1243 kez tesekkür edildi
 IZA isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Hepsine ibret olsun bence koca adamin hayati kaydi çokta güzel oldu... eden bulur derler...

Anladigima gôre kadin millet vekili olmak için üstelikte kocasinin haberi varmis yane adam gayet genis..

__________________
мυтℓυ єтмι¢єкѕєη мєѕgυℓ∂є єтмι¢єкѕιη, νє∂αℓαя кσуѕα∂α вαzєη gιтмєк gєяєкιя...
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi IZA üyemize tesekkür ettiler
Sisi (11-05-2010)
Eski 10-05-2010, 22:53   #3
Dost
Üyelik Tarihi: Mar 2007
Yaş: 50
Mesajlar: 1,485
Tesekkür: 1366
808 mesajina 26427 kez tesekkür edildi
 Abudeniz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Alıntı: IZA´isimli üyeden Alıntı | Mesajı Göster
Hepsine ibret olsun bence koca adamin hayati kaydi çokta güzel oldu... eden bulur derler...

Anladigima gôre kadin millet vekili olmak için üstelikte kocasinin haberi varmis yane adam gayet genis..

Bence hemen yargilamamak lazim...
ben bu olaylarin komplo oldugunu dusunuyorum.Bu videonun ozellikle vakit gazetesinde yayinlanmasi dusuncemi guclendiriyor. oyle bir hale geldikki yandas medya her turlu rezilligi yapiyor...
umarim aklanir...

__________________
,,,BiLmeyen Ne BiLsin Bizi, BiLenLere SeLam oLsun,,,
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi Abudeniz üyemize tesekkür ettiler
IZA (11-05-2010), Sisi (11-05-2010)
Eski 10-05-2010, 23:03   #4
Dost
Selami - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 298
Tesekkür: 489
163 mesajina 473 kez tesekkür edildi
 Selami isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Baykal gitmeliydi ama bu şekilde olmamalıydı... Devamını Görğil.. komployu yapanlar türkiyeye yön vermek istiyenlerdir ABD-AKP koalisyonudur tahminimce... Önce kuzey ırakta Askere çuval giydirildi, sonra Danıştaya saldırıldı, sonra ergonokon yalanı, sonra Askeriyede yalandan balyoz planı, bu günlerde anayasa değişkliği ile anayasa mahkemesi etkiz hale getirldi, ana muhalefet Partisini etkisiz hale getirldi zaten tüm sivil oteriteler korku halinde ee ne kaldı memleketi ayakta tutacak?????? yakında bağırırız sesimizi duyan varmı...

__________________
Kavganın ortasında yapayalnız kalsan da
Yılgınlığa kapılıp köreltme yüreğini
Sen tarihin oğlusun yaşadın onbin yıldır
Yitirip inancını kaybetme direncini

Spartaküs`ün köle ordusunda neferdin
Paris barikatında umut oldun direndin
Afrika`da zenciydin, Panço Villa`yla köylü
Ernesto`yla Castro`nun bağımsız Küba düşü...
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi Selami üyemize tesekkür ettiler
IZA (11-05-2010), Sisi (11-05-2010)
Eski 11-05-2010, 12:30   #5
IZA
Onursal Dost
IZA - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2007
Bulunduğu Yer: Kizlarimin yanindayim en degerli varliklarim
Yaş: 47
Mesajlar: 832
Tesekkür: 704
507 mesajina 1243 kez tesekkür edildi
 IZA isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Katiliyorum sana Abudeniz abi kesin komplodur kesin...., ama kimsenin zorla yaptirmadigi ortada nefsine yenik düstü ben o yüzden iyi olmus dedim bu bir siyasetçi için geçerli degil sadece herkez için geçerli....(bay bayan fark etmez)

Bel alti siyaset yapiyolar sag veya sol kimseye yakismaz tabi bu arada diger partilerin ekmegine yag sürüldü...

Selami abi yede katiliyorum yakinda tr'dekiler sesimizi duyan varmi diye bagiracak,yane o kadar sorun varken adamin yaptigina bak .. Pehh




__________________
мυтℓυ єтмι¢єкѕєη мєѕgυℓ∂є єтмι¢єкѕιη, νє∂αℓαя кσуѕα∂α вαzєη gιтмєк gєяєкιя...
  Alıntı ile Cevapla
Yandaki üye(ler) bu mesajindan dolayi IZA üyemize tesekkür ettiler
Sisi (11-05-2010)
Cevapla

Tags
başbakan, hayretler, içerisindeyim


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:52 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1