Ana Sayfa


Sonbahar Logosu Ana Sayfaya Gidin Ekibimiz Forum Kuralları Arama
Geri Dön   Dostun Sayfasi > Illerimiz
Yardım Takvim Bugünkü Mesajlar Arama

 
 
LinkBack Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara Modları Göster
Eski 19-11-2007, 19:23   #11
Dost
Tuncelili - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 323
Tesekkür: 58
10 mesajina 15 kez tesekkür edildi
 Tuncelili isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

emeğine sağlık dost

 
Eski 06-01-2008, 09:42   #12
gz_antepli
Guest
Mesajlar: n/a
Tesekkür:
mesajina kez tesekkür edildi
 
Tanımlı

İzmir, istanbul ve Ankara' da ikamet ettim

Bunların içerisinde Ankara'nın yeri bambaşka
Memur kenti
Başkentimizi seviyorum
Eyvallah Maraşlı

 
Eski 06-01-2008, 12:22   #13
Dost
ICEEE - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Feb 2007
Bulunduğu Yer: ankara
Yaş: 39
Mesajlar: 678
Tesekkür: 11
31 mesajina 67 kez tesekkür edildi
 ICEEE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

güzeldir ankaramız

__________________
akşamın olduğu yerde bekliyorum
 
Eski 06-01-2008, 15:21   #14
Dost
tufan - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Aug 2007
Bulunduğu Yer: Ankara
Yaş: 43
Mesajlar: 730
Tesekkür: 0
14 mesajina 47 kez tesekkür edildi
 tufan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Smile buda benden olsun Ankara kullanma klavuzu !....

1. Yeni başlayanlar için ANKARA, AŞTİ’dir. (bkz: Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi)


2. Soğuğun içine işlediği anda başını kaldırıp etrafta denizi aramaz isen kolay alışırsın.


3. ANKARA’da deniz yoktur. Deniz kenarında bir kentte bir şekilde bulunmuşsan, denizi seviyorsan, ANKARA’yı kısa vadede sevemeyeceksin, hiç kasma. Yine de çeneni kapa, ankara iyi güzel de denizi yok abi bea kabilinden düşüncelerini kendine sakla, bu muhabbetleri defalarca kez duymuş olan ANKARAlılar pek sevecen davranmazlar, sıcak yaklaşmazlar. Baygınlık verirsiniz. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.


4. ANKARA’yı İstanbul ile İzmir ile kıyaslamaya kalkmayın, bu da sevilmez, hele İstanbul karşılaştırması tiksinti yaratır.


5. ANKARA’da kış soğuk geçer. Rüzgârı keser, ayazı süründürür. Kalın giyinin, bere ve eldiven edinin; öğlen dışarı çıkıyorsanız ve geç saatlerde dışarıda bulunmanız gerekecekse havaya aldanmayın. Coğrafya dersinde karasal iklim için neler söylerdiniz onları hatırlayın. Ya da en iyisi bir gece iliklerinize kadar üşüyün, sonra gece-gündüz sıcaklığı arasındaki büyük farklı anlayın.


6. ÇİNÇİN MAHALLESİ denilen yere gece gitmeyin. Gündüz de gitmeyin. İlla gideceğim, ben gezerim görürüm hoplarım zıplarım diyorsanız, en fiyakalı, en pahalı giysilerinizi giyin, telefonunuzu boynunuza asın öyle gidin.


7. ANKARA’da deniz yoktur. Alışın.


8. Elektronik malzeme, korsan CD falan arıyorsanız KIZILAY’da vakit kaybetmeyin, Teknosa arayıp kazık yemeyin, MALTEPE PAZARI’nı öğrenin. Ben öğrenciyim ağabey sözünü motto bilin, her alışverişte işe yarar.


9. Öğrenciyseniz, kendi evinizde kalacaksanız, bir şekilde İTFAİYE MEYDANI’na gidin, dibine kadar araştırın, az parayla süper ev nasıl döşenir görün. Ya da beni çağırın göstereyim.


10. ATAKULE’de bir halt yok, boşuna meraklanmayın, ÇANKAYA’ya sırf ATAKULE için tırmanmayın. Ha eğer ben illa bozkır manzarası göreceğim filan deyip de gidecekseniz, hemen aşağıdaki BOTANİK PARKI’na da uğrayın.


11. ANITTEPE’ye gidin; Reyhan Tesisleri ve yüzme havuzuna girmeden önce bu semti şahaneleştiren Türkiye’nin merkezi haline getiren ANITKABİR’i ziyaret edin. Ama ANITTEPE’ye gitmek için lütfen 265 ETLİK-ANITTEPE otobüsünü kullanmayın. Zira şoförlerin ısrarla 15 dakikada bir kalktığını söyledikleri bu otobüs yarım saatte bir kalkar. ANITTEPE asker semti olduğundan herkesin arabası vardır ve durakta bir tek siz olursanız şaşırmayın. Zaten genellikle durağa otobüs kalktıktan 1 dakika sonra gidildiği için yeni otobüs yarım saat kadar beklenmek zorunda kalır.


12. ANKARA’da deniz yoktur. Deniz aramayın.

13. Metro ya girin, kaybolun, ama alışveriş yapmayın.


14. ODTÜ, BİLKENT, HACETTEPE yahut BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ öğrencisi iseniz, araba almayın, otobüs ve servisi tercih edin. ESKİŞEHİR YOLU’nun her sabah yaşadığı tıkanıkta tuzunuz bulunmasın. Sizin yüzünüzden sınava geç kalmayayım. Lütfen.


15. Banliyö trenleri güvenlidir, çekinmeyin kullanın. SİNCANlı ezik büzük gençlerle muhatap olmayın.

16. Kaybolursanız kimseye asla ve kata yol sormayın. Sorduğunuz her yüz kişiden kırkı gitmemeniz gereken yönü, otuzu bambaşka bir tarafı gösterir, kalan otuz da bilmiyorum ağabey ben buraların yabancısıyım der. KARANFİL SOKAK‘ta SAĞLIK BAKANLIĞI nerede diye sorarsınız, adamı KOCATEPE CAMİİ’ne çıkarırlar, yapmadıkları şey değildir. Harita edinin.



17. ODTÜlü değilseniz, ODTÜ kampüsüne girmeniz, Alcatraz’dan kaçmanız kadar meşakkatli bir meseledir, bunu bilin. Israrcı iseniz, risk alın ve GÜVENPARK’tan kalkan ODTÜ minibüslerinden birine binin, kampüse girişte kimlik soran görevli minibüse girdiğinde, kendinizden emin bir şekilde adamın gözlerine sen benim kim olduğumu biliyor musun bakışı atın. İşe yarayabilir. (sonrası gelen düzenleme: ne yaparsanız yapın, gerekirse ormana dalın girin ama kimlik diye topkek ambalajı, kupa sekizlisi göstermeyin)


18. ANKARA’da deniz yok. Yok, ulan işte, yok!


19. ULUS pek sevilen bir yer değildir. ESKİ MECLİS BİNASInın burada bulunması ULUS’u güzel kılmaz. Zamanla göreceksiniz ki, ULUS’u hiçbir şey güzel kılmaz, kılamaz; olamaz. ULUS’tan ve arka sokaklarından uzak durun.


20. En popüler buluşma mekânları olan KIZILAY GİMA’yı ve DOST KİTABEVİ’ni öğrenin.


21. TUNALI HİLMİ CADDESİ demeyin. ANKARAlılar -muhtemelen Hilmi’nin güzel bir isim olmadığını düşünüyor olduklarından yalnızca TUNALI derler. Siz de TUNALI deyin.


22. ANKARAGÜCÜ taraftarı çirkef ve kalabalık, GENÇLERBİRLİĞİ taraftarı az sayıda ve
enteldir. Kalabalık bir ANKARAGÜCÜ taraftar grubu görürseniz sakının. Laf atarlarsa karşılık vermeyin. Tek kişi bile olsa, iki dakika içersinde sürüyle adam toplayıp peşinizden koşturabilir. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR’un taraftarı yoktur, olduğunu iddia eden olursa gülün geçin. Nanik yapın.


23. "Boş yere ağlama, kalbini bağlama, ANKARA kızlarına" şarkısını öğrenin, sık sık söyleyin.



24. ANKARA’da en güzel mevsim sonbahardır. Tadını çıkarın.


25. Trafikte taş düşemez ama milletvekili çıkabilir. Kırmızı ışıkta sizi bekletebilir. Hazırlıklı olun.


26. GAZİ ÜNİVESİTESİ’nin İİBF dışındaki bir fakültesine gidecekseniz temkinli olun, eli tespihli takım elbiseli tiplerle saçınız, sakalınız, küpeniz üzerine bir konuşma yapmaya hazır olun. Adamlarla papaz olmayın.


27. Gece ondan on birden sonra sokaklarda kimseciklerin kalmaması normaldir, kimyasal bomba neyin atılmamış, insanlar sığınağa kaçarcasına bir anda ortalıktan kaybolmamışlardır, olağan bir durumdur bu. Sakin olun, panik yapmayın.


28. Cadde ortasında düğün dernek görürsen şaşırma, bilmediğin ANKARA havalarında da oynama. (bkz: düz oyun) (bkz: kaşıklı oyun) (bkz: okuntu)


29. Nerde olursanız olun aşağıya doğru indiğinizde KIZILAY’a çıkarsınız. Pek çok yere yürüyerek gidebilirsiniz, kaybolmak gibi bir şansınız yoktur, bunu unutmayın. "aha nerdeyim lan ben?" dediğinizde ULUS’tasınızdır, panik yapmaya gerek yok, BENTDERESİ’ne doğru gitmediğinizden emin olduktan sonra, hızla metroya ulaşabilirsiniz, müzelerin biraz aşağısındadır. BÜYÜK TİYATRO’yu sorup, entel görünümüne girmeyin, İTFAİYECİLER ÇARŞISI’nı sorun, kimse sizi kandırmasın. SAMANPAZARI da olabilir. ULUS dışında ANKARA’da hiçbir yerde absürt bir durumla karşılaşmazsınız. Etrafınızda, gözünüzü nereye çevirdiyseniz bir “robocop”a çarptıysa KIZILAY’dasınız demektir. Eylem yapılacak anlamındadır bu. Korkmayın. Yine, bir avuç eylemci için 4 otobüs robocop, çevik kuvvet inmiştir. “Bu kadar polisi nereye göndersin kardeşim bu devlet?” mantığıyla öyle bakınır dururlar o polisler.



30. Sonra SSK İŞHANI ve SAKARYA CADDESİ alkol mekânlarıdır. En berbat birahanelerden tutun meyhane ve club ortamlarının hepsi vardır oralarda.


31. ANKARA’da güz bambaşkadır. Özellikle, kalabalığı seviyorsanız, YÜKSEL CADDESİ’nde, tenhalığı seviyorsanız, BAHÇELİEVLER 7. CADDE hariç her caddesinde ve TANDOĞAN’ın ara sokaklarında turlarsanız, bir aylığına bu şehri sevebilirsiniz belki. Onun dışında bürokrasi hemen her zaman kendisini hissettirir de bir tek SAKARYA CADDESİ’ne uğramaz gibi gelir bana.


32. ANKARA melankoliktir, ekim güzeldir. (bkz: 22 yıldır bu şehri yaşayanlar için ANKARA)


33. ANKARA’ya geldik Laila’ya gidelim diye gazlara geldiyseniz 1 şişe viski için 300 milyon, bir bira için 20 milyon gibi fiyatlara hazırlıklı olun.


34. ARMADA ile ANKAMALL alışveriş merkezi eşittir ama ANKAMALL alışveriş merkezi biraz daha eşittir. (bkz: mudo) BİLKENT’e yolunuz düşerse Marakesh’e uğrayın.



35. Metroya binerken her zaman ve her zaman, mutlaka inenlere yol verin. İnen ve binenlerin toplu çemkirmelerine maruz kalmayın. Metro ve ANKARAY’ı karıştırmayın. İkisi de KIZILAY’da kesişir; ANKARAY, AŞTİ’ye gider, metro ise AKKÖPRÜ ve BATIKENT tarafına.



36. Kar-buz çok olur lütfen dikkatli adımlarla yürüyün.



37. ANKARA’daki yürüyen merdiven adabında acelesi olmayan vatandaş sağda dursun diye bir kural yoktur. Yürüyen merdivene binecekseniz yürümeyin, durun zira merdiven zaten sizin için yürümektedir.



38. KAVAKLIDERE, AYRANCI mevkilerine belediye otobüslerine bindiğinizde fark edeceksiniz ki otobüsün yaş ortalaması 65–70 civarlarındadır. Korkmayın takım elbiselerle otobüse binmenize gerek yok herkes öyle biniyor diye.



39. GENELKURMAY önünde ayakkabınızı bağlamak üzere durmayın. Makineli tüfek doğrultuyorlar. (bkz: biz burada yabancıları sevmeyiz)



40. "Hocam"a alışın, bu lafı duyunca kendinizi hoca gibi hissetmeyin. Bir ANKARA klasiğidir, özellikle üniversite kampüslerinde güvenlik görevlileri öğrencilere, taksi şoförleri güvenliğe, büfeciler büfecilere, kısaca herkes herkese hocam der. Ayrıca taksi şoförü üniversiteli olduğunuzu anladığı anda hocam diye hitap eder size. Hoca değilsiniz, ANKARAlısınız.


41. Eğer yere tükürür veya otobüste yellenirseniz kimse bir şey demez, ama ters yöne girerseniz ya da yanlışlıkla metronun inme platformundan binerseniz (ki ANKARAY’dan metro ya geçecekseniz tüm oklar inme platformunu gösteriyor) küfür yersiniz. Garip prensipleri olan bir şehirdir.



42. DOST deyince KONUR SOKAK’taki DOST KİTABEVİ değil, KARANFİL’deki anlaşılmalı. Aman ha, arkadaşınızı fıtık edersiniz sonra yanlış yerde bekleyip.



Alıntıdır...

__________________
Bir insanı bir yere kapatmak suçtur ama
kapattıgınız bir suçluysa, bu bir cezadır.
Yani aslında her ceza biraz da suçtur ve
her suç aynı zamanda ceza!
.................................................. ...............................


Aşkları da devralır mı
kalp nakli yaptıranlar?


Yılmaz Erdoğan

http://www.dostunsayfasi.net/image.php?type=sigpic&userid=10995&dateline=119934  7940

Konu tufan tarafından (07-01-2008 Saat 06:53 ) de değiştirilmiştir.
 
Eski 06-01-2008, 15:40   #15
Dost
Delidervish - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2007
Bulunduğu Yer: istanbul
Yaş: 48
Mesajlar: 305
Tesekkür: 70
40 mesajina 206 kez tesekkür edildi
 Delidervish isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

sevgili Tufan ne güzel anımsattın ankarayı. ben orada doğdum büyüdüm. 6 sene oldu oradan ayrılalı. ailem orada yaşıyor. her bayram tatil yine dönüyoruz oraya. yazdıklarını okurken tüm hayatım gözümün önünden geçti. sağolasın. ykm nin önünde beklerdik biz arkadaşlarımızı yada ptt nin satılmış T sinin önünde. şimdi diğer T yide sattılar ama.
ama ankaranın insanı daha iyi niyetli gibi geliyor bana. hele istanbul'da yaşamaya başladıysan. orada kızılayda gezerken farkı anlaşılıyor. ben istanbula gelince deprem de ankaraya gitmiş. bayramda iyiden iyiye salladı da beni.
insanlar hala kibar. kıymetini bilin bak. burada deniz var da ne oluyor. ( bu bir ankaralı yaklaşımı işte. denize antisempati. güzelliğine ve masmavi özgürlüğüne rağmen.)

__________________
Ağlamakla gülmek ikiz kardeşdir
Dünya her canlıya misafirhane,
Bilirsin ki doğmak ölmek içindir,
Ecelmiş , mecelmiş hepsi bahane.....

İster Musa gibi turda dur dikil,
İster İsa gibi semaya çekil,
İster zerdüşte gel güneş ol dökül,
Herkezi gönlünce sev tane tane....
 
Eski 06-01-2008, 15:48   #16
Dost
tufan - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Aug 2007
Bulunduğu Yer: Ankara
Yaş: 43
Mesajlar: 730
Tesekkür: 0
14 mesajina 47 kez tesekkür edildi
 tufan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Alıntı:
salih yiğit sevgili Tufan ne güzel anımsattın ankarayı. ben orada doğdum büyüdüm. 6 sene oldu oradan ayrılalı. ailem orada yaşıyor. her bayram tatil yine dönüyoruz oraya. yazdıklarını okurken tüm hayatım gözümün önünden geçti. sağolasın. ykm nin önünde beklerdik biz arkadaşlarımızı yada ptt nin satılmış T sinin önünde. şimdi diğer T yide sattılar ama.
ama ankaranın insanı daha iyi niyetli gibi geliyor bana. hele istanbul'da yaşamaya başladıysan. orada kızılayda gezerken farkı anlaşılıyor. ben istanbula gelince deprem de ankaraya gitmiş. bayramda iyiden iyiye salladı da beni.
insanlar hala kibar. kıymetini bilin bak. burada deniz var da ne oluyor. ( bu bir ankaralı yaklaşımı işte. denize antisempati. güzelliğine ve masmavi özgürlüğüne rağmen.)


Yılmaz Erdoğan der ki: "Ankara duygusal insanların şehridir, duygusal romantik olmayan kişi Ankara'yı sevemez"

Ne kadarda doğru söylemiş, Ankara da kar yağdığı zaman çıkıp o karın üstünde gezmek oynamak (yaşın kaç olursa olsun Ankarada böyledir) ne bileyim, botanik parkına sevgilinle gitmek,
İ.Melih Gökçek mahvetmeden önce sevgilinle Gölbaşına gidip aşıklar tepesine çıkmak, Ulus'un ne kadar kötü olsada o peynir kokularını hissetmek.

AOÇ ye gidip (Yakında orayı da İ.Melih Gökçek yıkacak) bir kokereç ya da dondurma yemek,

Yıkılmadan önce Gençlik parkına gidip Kemal Sunal ın filmlerini kafelerde seyretmek, sal'a binip gezmek....

Ve bütün bunlardan zevk almak bunu sadece Ankara yı gerçekden seven insanlar yapabilir deniz olmadan da oluyor yani

__________________
Bir insanı bir yere kapatmak suçtur ama
kapattıgınız bir suçluysa, bu bir cezadır.
Yani aslında her ceza biraz da suçtur ve
her suç aynı zamanda ceza!
.................................................. ...............................


Aşkları da devralır mı
kalp nakli yaptıranlar?


Yılmaz Erdoğan

http://www.dostunsayfasi.net/image.php?type=sigpic&userid=10995&dateline=119934  7940
 
Eski 06-01-2008, 15:57   #17
Dost
Delidervish - ait Avatar
Üyelik Tarihi: May 2007
Bulunduğu Yer: istanbul
Yaş: 48
Mesajlar: 305
Tesekkür: 70
40 mesajina 206 kez tesekkür edildi
 Delidervish isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Alıntı: tufan´isimli üyeden Alıntı | Mesajı Göster
Yılmaz Erdoğan der ki: "Ankara duygusal insanların şehridir, duygusal romantik olmayan kişi Ankara'yı sevemez"

Ne kadarda doğru söylemiş, Ankara da kar yağdığı zaman çıkıp o karın üstünde gezmek oynamak (yaşın kaç olursa olsun Ankarada böyledir) ne bileyim, botanik parkına sevgilinle gitmek,
İ.Melih Gökçek mahvetmeden önce sevgilinle Gölbaşına gidip aşıklar tepesine çıkmak, Ulus'un ne kadar kötü olsada o peynir kokularını hissetmek.

AOÇ ye gidip (Yakında orayı da İ.Melih Gökçek yıkacak) bir kokereç ya da dondurma yemek,

Yıkılmadan önce Gençlik parkına gidip Kemal Sunal ın filmlerini kafelerde seyretmek, sal'a binip gezmek....

Ve bütün bunlardan zevk almak bunu sadece Ankara yı gerçekden seven insanlar yapabilir deniz olmadan da oluyor yani


sana katılıyorum da sevgili Tufan. suç sadece melih gökçektemi? karayalçında yokmu. shp nin başkanı olup ne yapacaktı. aşti, dikman vadisi, ankaray gibi çalışmalara başladı ve hepsini o dincilere bıraktı. yobaz adamların ulustan kızılaya inmesine sebep oldu. daha sonra tekrar geldi ve doğan taşdelen sayesinde gericilere tamamen bırakıldı ankara.. onun amacı ne idi. onda da en az melik kadar suç var. biz birbirimizi satarsak adamlar gelir ve istediklerini yaparlar. eşek olursak biz daha sırtımıza binen çok olur..
ve şimdi çankaya da gidiyor. yani bunlar iyi günlerimiz. biliyosundur sen.. sağolasın...

__________________
Ağlamakla gülmek ikiz kardeşdir
Dünya her canlıya misafirhane,
Bilirsin ki doğmak ölmek içindir,
Ecelmiş , mecelmiş hepsi bahane.....

İster Musa gibi turda dur dikil,
İster İsa gibi semaya çekil,
İster zerdüşte gel güneş ol dökül,
Herkezi gönlünce sev tane tane....
 
Eski 06-01-2008, 18:38   #18
Dost
tufan - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Aug 2007
Bulunduğu Yer: Ankara
Yaş: 43
Mesajlar: 730
Tesekkür: 0
14 mesajina 47 kez tesekkür edildi
 tufan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

Alıntı: salih yiğit´isimli üyeden Alıntı | Mesajı Göster
sana katılıyorum da sevgili Tufan. suç sadece melih gökçektemi? karayalçında yokmu. shp nin başkanı olup ne yapacaktı. aşti, dikman vadisi, ankaray gibi çalışmalara başladı ve hepsini o dincilere bıraktı. yobaz adamların ulustan kızılaya inmesine sebep oldu. daha sonra tekrar geldi ve doğan taşdelen sayesinde gericilere tamamen bırakıldı ankara.. onun amacı ne idi. onda da en az melik kadar suç var. biz birbirimizi satarsak adamlar gelir ve istediklerini yaparlar. eşek olursak biz daha sırtımıza binen çok olur..
ve şimdi çankaya da gidiyor. yani bunlar iyi günlerimiz. biliyosundur sen.. sağolasın...

Salih yazdıkça yazasım geldi kendimi tutamadım çok uzadı bende konudan saptığımı düşünerek ayrı bir başlık açmayı uygun gördüm yorumunu bekliyorum.

http://www.dostunsayfasi.net/showthr...7594post107594

__________________
Bir insanı bir yere kapatmak suçtur ama
kapattıgınız bir suçluysa, bu bir cezadır.
Yani aslında her ceza biraz da suçtur ve
her suç aynı zamanda ceza!
.................................................. ...............................


Aşkları da devralır mı
kalp nakli yaptıranlar?


Yılmaz Erdoğan

http://www.dostunsayfasi.net/image.php?type=sigpic&userid=10995&dateline=119934  7940
 
Eski 07-01-2008, 06:48   #19
Dost
HAWIN_ZEL - ait Avatar
Üyelik Tarihi: Nov 2006
Bulunduğu Yer: kimse bilmez nereli oldugunu?
Mesajlar: 1,169
Tesekkür: 0
47 mesajina 86 kez tesekkür edildi
 HAWIN_ZEL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Tanımlı

emeginze saglik

__________________
SENI ANLAMAK YASMAKTIR
SENI YASAMAK
AMANSIZLIGA KAVGA VE POSTAL SESLERI ARASINDA
DIRENGENLIGE DURMAKTIR
SENI BILMEK YASAMI BILMEK
SILAH OMZUNDA TOPRAGA DUSMEKTIR
SENI ANLATMAK EYLULU GUNLERI GECMISE YOLAMAKTIR`



BANA MAVI ETIKETLI BIR RAKI GETIR
DIYARBAKIR’DAN BIR AVUC TOPRAK
BİTLİS’TEN BIR TUTAM TÜTÜN
AVUCLARINDAN İÇECEGİM
BIR TAS SU GETIR MUNZUR’DAN
BANA ISTANUL’DAN BIRAZ LODOS
MALATYA’DAN SARI KAYISILAR GETIR
BANA KENDINIDE GETIR MEMLEKETIMDEN
SENINLE BIRLIKTE GETIR MEMLEKETIMI
..
 
 

Tags
ankara


Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:34 .
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.

Modified by HAKANDOST

eXTReMe Tracker




Valid XHTML 1.0 Transitional


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1